Makaveli Lindén (20) tilstår drapet på Heikki Bjørklund Paltto (24) på Majorstuen i Oslo

FOTO: Interpol

 

 

 

 

 

 

 

  • FØLG    NorgeOgVerdensNytt  –  HER!  

 

 

 

 

 

 

NU ERKJENNER DEN DRAPSIKTEDE DRAPET PÅ MAJORSTUEN I OSLO: Norsk politi er i Frankrike for å avhøre den drapssiktede Makaveli Lindén (20)..Nu skal den drapsiktede ha erkjent å ha drept Heikki Bjørklund Paltto (24) på Majorstuen i Oslo.Det forteller 20-åringens forsvarer Øystein Storrvik til NRK. Itillegg samtykker min klient utlevering, og han dermed bli utlevert til Norge så fort som mulig, sier han videre til kanalen. I avhør har Lindén forklart seg godt i detaljert, og knytter seg til både drap og ran.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KJENDISADVOKAT TAR OPPDRAGET MED Å FORSVARE MANNEN I MAJORSTUEN.DRAPET: Nu skal den norske stjerneadvokaten,Øystein Storrvik, ha fått i oppdrag med å forsvare drapsiktede Makaveli Lindén (20).Han sitter fortsatt fengslet i Frankrike siktet for drapet på Heikki Bjørklund Paltto på Majorstua 15. oktober. Tirsdag ble Lindén pågrepet i den østfranske byen Dijon på tirsdag. Arrestasjonen ble gjennomført av sivile politifolk på togstasjonen. Deretter ble 20-åringen satt i varetekt i byens fengsel mens norske myndigheter forsøker å få ham utlevert. Det vil ta tid før Storrvik får sitt første møte med sin klient.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 4275

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top