En gutt (16) er pågrepet og siktet for å ha drept ei 16 år gammel jente. Gutten skal være avhørt av politiet

FOTO:  NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

  • FØLG    NorgeOgVerdensNytt  –  HER!  

 

 

 

 

 

 

JENTE (16) ER FUNNET DREPT I VINSTRA – EN TENÅRINGSGUTT (16) SKAL VÆRE SIKTET FOR DRAP: Det er en 16 år gammel jente som onsdag ble funnet drept på Vinstra. Ifølge Innlandet politidistrikt er en tenåringsgutt pågrepet og siktet for drapet. Drapsvåpenet er beslaglagt. En voksen person ble også funnet lettere skadet i beinet, og ble senere sendt til Lillehammer sykehus.Det opplyser politiet i en pressemelding. Begge hendelsene fant sted i et boligfelt på Vinstra i Nord-Fron kommune i Oppland, onsdag ettermiddag. Krimteknikere er på stedet.Kripos er også anmodet om teknisk og taktisk bistand. Barnevernet er koblet inn. Politiet fikk melding om saken ca klokka 16.00, og rykket deretter ut bevæpnet.  Motivet for drapet er så langt ikkje gjort kjent. 

 

 

 

SISTE:  VINSTRA-DRAPET: GUTT SIKTET: Den siktede skal allerede være avhørt, men vi ønsker ikke å si noe om innholdet i avhørene på det nåværende tidspunkt.Det sa politiadvokat Stine Rigmor Grimstad på en pressekonferanse, torsdag formiddag.En jente (16) ble igår kveld kvindrept ,og den 16 år gamle gutten er siktet for drapet.  Videre oppdateringer om drapssaken kommer på facebook-siden.. Lokalsamfunnet er nu i sjokk etter gårddagens tragiske hendelse. Relasjonen mellom siktede og avdøde er fortsatt ukjent. Den er ikkje kjent om kordan siktede gutten stiller seg til skyldspørsmålet.  

 

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 3148

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top