TV-pastor Jan Hanvold (66) er invitert til å delta på kjendis-farmen på TV2.Har han takket ja om å bli med i reality-programmet?

Foto:   Mauricio  Evensen

 

 

 

I et langt innlegg på sin egen facebook i forrige helg, skrev TV-tastor Jan Hanvold (66) fra Visjon Norge, at han hadde blitt invitert om å bli med i årets farmen-kjendis på Tv2. I følge Hanvold har han takket nei om å delta i reality-programmet. Tv-pastoren skriver videre at han liker utfordringer, og ser det å være med i programmet som et utfordring. TV2 ønsker ikke å bekrefte om Jan Hanvold var en av 12 kjendisene de hadde sett for seg skulle drive neste års-farmenård. Jan Hanvold ønsker heler ikke å kommenatere saken overfor media. Dagen.no og andre medier har også omtalt saken. Vi får se om jeg blir med i neste års kjendis-farmen til neste år. Nå tar vi påske, og feire påske. Det skriver Jan Hanvold avsluttende i sitt innlegg, som nå er slettet fra facebook.

 

 

(Facebook/VisjonNorge)

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 6290

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top