En familie mistet absolutt alt i husbrann.Sånn ser huset ut idag etter brannen i Telemark

FOTO: NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

HUSBRANNEN I LANGESUND – EN FAMILIE MISTET ABSOLUTT ALT DE EIDE: I forrige måned ble en familie rammet av en forferdig brann, kor huset deres nesten brant helt ned til grunn.Ifølge politiet i Sør Øst, som meldte om saken på sin twitter, så skal familien ha mistet absolutt alt de eide og hadde.Brannen skjedde midt på natten mens familien lå og sov. Alle kom seg ut av huset,og ingen personer ble skadd. Politi og andre nøde-etater røk ut til brannen.I en tidligere facebook-innlegg ser dere noen bilder og en kort video fra brannen. Itillegg får dere nå for første gang se noen bilder om kordan det huset ser ut idag etter brannen.Se og klikk inn HER! Politiet I Sør Øst meldte om brannen på twitter, 23 Nov. Ifølge politiet skal brannen ha startet i et boblebad som sto på utsiden av boligen til familien. Her ser dere hvordan huset ser ut idag. En veldig trist syn!  Denne saken er også omtalt på facebooksiden til NorgeOgVerdensNytt.

Toppblogger Sophie Elise (23) holdt sin bok-signering i Skien.Det ble signert bok og en selfies

FOTO: NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TID FOR BOK-SIGNERING MED TOPPBLOGGER SOPHIE ELISE I SKIEN: Tirsdag kveld var toppblogger Sophie Elise Isachsen (23) tilbake igjen i Telemarks-distriktet. Da klokka var presis 18.00 var hun på plass inne på Herkules kjøpesenter i Skien.Der holdt hun en times lang bok-signering av sin nyeste bok, “Elsk Meg”.Med både et godt humør, og med et smil om munnen, sto Sophie Elise utenfor ARK bokhandel og signerte bøker for harde livet.Det var lange køer med både store og små. I tillegg til den nyeste boka som kom ut i Oktober måneden, ble det også signering av bloggerens første bok “Forbide”, som kom først ut i år 2016. Vi i NorgeOgVerdensNytt var selvsagt på plass under bok-signeringen i Skien.Vi prøvde å ta mange gode bilder, men p.g.a feil med vårt foto-kamera ble bare noen få bra bilder. Se bildene HER! Forrige gang Sophie Elise Isachsen var innom Telemark sist, var i Desember år 2016. Det er ukjent om kor eksakt mange som møtte opp under 23-åringens bok-signering, men det var i likevel et godt oppmøte Tirsdag.For alle de som møtte opp ble både en signert bok, og en selfies sammen med toppbloggeren opprinnelig fra Harstad, men bor idag i Oslo. Denne saken er også omtalt på facebooksiden til NorgeOgVerdensNytt.

 

 

 

  • NB: Hvis dette innlegget får  500 -1000 likes, kan vi  få sponset  en boka fra Sophie Elise : ) Lik og del videre.. bok-konken kommer da i nytt  innlegg : ) 

Ellinor S.Håkonsen (25) og Cristian B.Olsen (27) fant kjærligheten på TV. Nu er det slutt!

FOTO: Instagram-privat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FANT KJÆRLIGHETEN PÅ LOVE ISLAND – NU ER DET SLUTT MELLOM PARET: Superparet Ellinor Selsø Håkonsen (25) og Cristian Borge Olsen (27) fant kjærligheten på TV for bare to måneder siden.På Søndag delte Ellinor og Cristian på Instagram at de har valgt å gå fra hverandre. I et lengre innlegg skriver paret at det er avstanden som gjorde det ble vanskelig, og at de dermed har valgt å gå hver til sitt,og skilles som venner.”Hei alle sammen! Siden forholdet vårt har vært såpass offentlig føler jeg det trenger en egen post her. Det er dessverre slutt mellom meg og Cristian”, skriver Ellinor på sin Intsagram-konto. Det skal ha blitt slutt for en omtrent en uke siden. Denne saken er også omtalt på facebook-siden til NorgeOgVerdensNytt.

En eier har blitt frastjålet bilen i Oslo sentrum. Har dere tips?

FOTO: Tipser/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EN EIER HAR BLITT FRASTJÅLET BILEN SIN I OSLO SENTRUM: TYVERIET SKAL HA FUNNET STED ONSDAG 21 NOVEMBER: Important notice: 21.11.2018 our car was stolen from General Birchs gate 34, 0454 Oslo at 12:15. Stolen car is Toyota Proace II 2017 model in dark grey colour. Registration plate DR 34715. VIN number. YARVFAHHWGZ099594. Car has Würth racks with double floor and DeWalt tools inside. Winter tires NOKIAN hakkapeliitta on 16″ DEZENT rims. If you see this car please call police or call this Nr +4746236317. I’m asking everyone to share and help us find a car. Car is still driving in Oslo. (Kontakt politiet for tips, 02800) Vi i NorgeOgVerdensNytt ble idag tipset om saken idag, og deler derfor denne saken her på siden. Denne saken er også omtalt på facebook-siden til NorgeOgVerdensNytt.

Da var årets julemarked i Brekkeparken i Skien vel overstått. Se noen av bildene!

FOTO:  NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JULEMARKED I BREKKEPARKEN I SKIEN 2 DESEMBER: Søndag den 2 Desember, fra klokka 11.oo og helt frem til 17.00, ble det igjen arrangert  årets tradisjonelle julemarked i Brekkeparken i Skien  Hele 50 utstillere stilte opp med sine produkter. Vi i NorgeOgVerdensNytt var selvsagt på plass med kameraet. Men på grunn av blant annet et annet oppdrag den samme dag, ble det dessverre ikkje mange gode bilder fra årets marked. Se noen få av bildene som likevel ble tatt, klikk  inn HER. Helt på slutten av markedet ble det Gang rundt et pyntet juletre. Klokka 16 tente ordfører Hedda Foss Five lysene på juletreet.Det ble apell fra Redd Barna.Linnea og Symre sang adventstida inn sammen med de oppmøte, og gikk rundt juletreet utenfor Niels Aalls herskapelige Søndre Brekke gård. Selv om det var en god del regn og dårlig vær under markedsdagen, var det likevel bra med folk som møtte opp under markedet. Det er ukjent om kor eksakt mange som tok turen under markedet. Denne saken er også omtalt på facebook-siden til NorgeOgVerdensNytt. Les mer og se hele programmet på  facebook-siden til  Brekkeparkkens face-side.  

Trine Frantzen (32) kan ha blitt drept med overdose og dumpet i grav

FOTO:  politiet 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HVA SKJEDDE MED TRINE FRANTZEN (32) I ÅR 2004?? Mandag har TV-kanalen MAX premiere på en av høstens store krim-dokumentarer. I nærmere he to år har «Insider»-programleder, Atle Evang Reinton, gjort forsøk på å å finne svar på hva som egentlig skjedde med rusmisbrukereren Trine Frantzen fra Bergens distriktet.I løpet av seriens tre episoder kommer det blant annet fram ferske opplysninger om forsvinings-saken. Frantzens sporløse forsvinning i Bergen er en av blant Norges store uløste krimgåter. Politiet ser på opplysningene som har kommet fram i TV-serien. De har allerede jobbet siden mai med å etterforske informasjonen som har kommet fram. Det forteller Politiinspektør ved seksjon for etterforskning av drap, grov vold og seksuallovbrudd i Bergen, Tore Salvesen. En av de nyeste teoriene skal være at om Trine Frantzen ble drept med overdose og dumpet i grav på kirkegård. Denne saken er også omtalt på facebook-siden til NorgeOgVerdensNytt.
 

 

 

 

  • TRINE-FRANTZEN SAKEN:

 

 


> Trine Frantzen (32) ble meldt savnet 13. mai 2004.
I 2006 hevdet privatetterforsker Ola Thune i en TVNorge-dokumentar at Trine Frantzen sannsynligvis ble drept.
I februar 2007 blir Trine Frantzens ekssamboer og en annen mann pågrepet og siktet for drap.
I juli 2008 henla Riksadvokaten saken.
Trine Frantzen er fortsatt ikke funnet.

Lokomotiv Moskva-spiller (18) funnet død etter en bytur

FOTO:  Lokomotiv Moskva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MOSKVA: FOTBALLSPILLER ER FUNNET DØD ETTER EN TUR PÅ BYEN: Helt siden fredag 30. november lokomotiv Moskva-spiller, Alexey Lomakin (18) savnet. Søndag ble han funnet død etter en kveld på byen i Moskva. Det bekrefter klubben på sin egen Instagram. Tidligere på dagen hadde fotballspilleren gjennomført medisinske undersøkelser hos Lokomativ. Det melder avisen Russian Today. Omstendighetene rundt dødsfallet er fortsatt uklare.Det pågår nu en etterforskning i saken, melder Lokomotiv Moskva på Twitter.   Denne saken er også omtalt på facebook-siden til NorgeOgVerdensNytt.

Brann i garasje i Horten.Det skal ha startet i en bil.

FOTO:  Vestfold Interkommunale Brannvesen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BRANN I GARASJE- VESTFOLD: #Horten. 12:38 Melding om brann i garasje i Evjeveien. Røykutvikling tiltar. Politiet ber om at publikum holder seg på god avstand og retter seg etter politiets anvisninger. Vurderes å sette en sikkerhetssone på 300 meter fra garasjen. Oppdateres.Brann melder nå at det ikke er eksplosjonsfarlig gass å stedet. Sperringer oppheves. Brann melder også at de begynner å få kontroll på brannen.Det meldte politiet i sør øst på twitter. Denne saken er også omtalt på facebook-siden til NorgeOgVerdensNytt. I følge Vestfold Interkommunale ( VIB) skal brannen ha startet i en bil i garasjen.

Truls Svendsen (50) og Charlotte Smith (30) venter sitt første barn sammen

FOTO:  privat/Instagram 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BABY LYKKE FOR TRULS SVENDSEN OG KONA ❤ 👼 Nu venter Truls Svendsen (50) og kjæresten, Charlotte Smith (30),sitt første barn sammen. Det var Svendsen selv som røpet den gledelige nyheten på sin egen Instagram-konto, sammen med moren til sitt kommende barn med teksten “Tenk at vi to skal bli tre”.Paret har vært sammen siden år 2016. Vi i NorgeOgVerdensNytt gratulerer paret så mye. ❤   Denne saken er også omtalt på facebook-siden til NorgeOgVerdensNytt.

På Søndag er det igjen klart for nytt Julemarked i Skien. Ta deg en tur, og kanskje du finner din julegave!

FOTO:  NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TID FOR NYTT JULEMARKED I SKIEN: Første Søndag i advent, den 2 Desember, er det igjen klart for et nytt Julemarked i Brekkeparken i Skien. Et tradisjonsrik marked. Det starter klokka 11.00 og varer helt frem til 17.00. Omlag 50-utstillere vil stille opp med sine egne produkter. De byr på mange fine varer. Det er alt fra lokalmat, drikke, håndverk,kunst og gaveartikler. Det blir også aktiviteter og mye god underholdning rundt på julemarkedet,for både store og små. Som blant annet: Julebukk, juleverksted, gang rundt juletreet, Flere personer synger julesanger, Torader musikk (trekkspillmusikk), jule teater, og mye mye mer. Brekkeparken kafe vil servere julegrøt og kaker under hele markedsdagen. Kom innom en tur,og kanskje finner du din julegave på markedet  Og en av oss i NorgeOgVerdensNytt vil selvsagt være plass  Bilder og en liten video vil komme senere på facebook-siden  Følgende foto er i fra fjorårets marked i Brekkeparken. Dere kan se og lese hele markeds-program HER. Denne saken er også omtalt på facebook-siden til NorgeOgVerdensNytt. Det er skien by, VisitGrenland, Brekkeparken – Telemark museum, og Visitt Telemark. som alle er arrangører av årets julemarked i Skien.Dere finner arrangørene på  facebook, kor de vil dele sine egne innlegg om julemarkedet.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top