TV-pastor Jan Hanvold (66) er invitert til å delta på kjendis-farmen på TV2.Har han takket ja om å bli med i reality-programmet?

Foto:   Mauricio  Evensen

 

 

 

I et langt innlegg på sin egen facebook i forrige helg, skrev TV-tastor Jan Hanvold (66) fra Visjon Norge, at han hadde blitt invitert om å bli med i årets farmen-kjendis på Tv2. I følge Hanvold har han takket nei om å delta i reality-programmet. Tv-pastoren skriver videre at han liker utfordringer, og ser det å være med i programmet som et utfordring. TV2 ønsker ikke å bekrefte om Jan Hanvold var en av 12 kjendisene de hadde sett for seg skulle drive neste års-farmenård. Jan Hanvold ønsker heler ikke å kommenatere saken overfor media. Dagen.no og andre medier har også omtalt saken. Vi får se om jeg blir med i neste års kjendis-farmen til neste år. Nå tar vi påske, og feire påske. Det skriver Jan Hanvold avsluttende i sitt innlegg, som nå er slettet fra facebook.

 

 

(Facebook/VisjonNorge)

Kan du å få ut kølla di, og si hei Elton. Ny skandale for poplegenden.Politimannen snakker ut, og krever erstatning fra stjernen

PHOTO:  MAURICIO  EVENSEN

 

 

I følge en tidligere politimann skal han ha blitt sextrakassert av popstjernen Elton John (69) fra USA. Den aktuelle hendelsen skal ha funnet sted i år 2014. Nå krever politimannen erstatning fra stjernen. I følge mannen skal han og popplegenden ha vært på en biltur sammen. Under bilturen skal Elton John ha puttet hånden sin ned i buksen til politimannen, og så bedt politimannen om å få ut “kølla” si. I følge den tidligere politimannen skal Elton John ha ropt, “si hei til onkel Elton”.  Det er nettstedet  TMZ.COM  som først omtaler saken. Politimannen saksøker også firmaet som han tidligere jobbet for, og mener at han ble feilaktig tatt ut av jobben sin. Advokaten til Elton John aviser anklagene. 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top