En familie på fem ble husløse etter boligbrann i Horten

BRANN-HORTEN:  Det ble meldt om boligbrann ved Næringsparken i Horten. Flere ble husløse på grunn av boligbrannen. (FOTO:  Vestfold Interkommunal Brannvesen)

 

 

 

 

 

 

 

 

VESTFOLD: KL:19.00: Vestfold politidistrikt ble ikveld oppringt om en boligbrann på Borreveien i Horten. En leilighet skal ha stått i brann. Ifølge politiet ble alle beboere umiddelbart evakuert. Fem personer skal blitt husløse etter kveldens brann, og de vil få tett oppfølging av kommunen. Ingen kom til skade av brannen. Det var politiet  som meldte om brannen  via  sin  Twitter. Tre leiligheter er nå ubeboeligVestfold Interkommunal Brannvesenet var på plass klokken 19.23. Litt før klokken 20.000 var brannen slukket av brannvesenet som gikk inn i bygget.  Det er ukjent om ka som er årsaken til boligbrannen. Politiet vil gjøre en nærmere undersøkelse av brannen.

 

 

 

 

 

(Politiet i Sør Øst, Twitter.)

Jente (16) amok med kniv på kjøpesenter.En drept og en alvorlig skadet

FOTO:  Mauricio  B. Evensen

 

 

 

I år 2017 gikk ei 16 år gammel jente amok med kniv inne på Sørlandssenteret i Kristiansand. En tilfeldig person ble knivstukket og drept, mens en annen ble alvorlig såret etter knivdramaet. Flere personer skal ha vært vitne til den dramatiske hendelsen inne på senteret.Nå er den unge jenta blitt dømt 11 år i fengsel for ugjerningene. Hun dømmes ikke til forvaring. I tillegg fengselsdommen må jenta også betale en erstatning på 200.000 og 230.000 kroner, og pluss for skadeverk på 200.000 kroner, ifølge dommen.  I retten erkjente den tiltalte delvis straffeskyld.

 

 

SENTER: Her gikk jenta amok inne på senteret (Foto: Politi/overvåkam)

Mann (70) døde etter at han falt fra Besseggen.Han var med familine på tur

FOTO:   Mauricio B Evensen

 

 

 

En  mann i 70-årene var sammen med familien sin på Besseggen idag da han plutselig falt 10 meter ned fra fjellet.I følge politiet døde mannen rast av skadene han påførte seg fra fallet. Luftambulansen kom på stedet og fikk tatt mannen opp fra fjellet. Det er politiet Innlandet som meldte om dødsulykken via sin  Twitter konto.Besseggen er en fjellrygg i Vågå kommune i Oppland, og er en av de mest kjente og populære fjellturene her i landet.  Hvert år går omlag 60-70.0000 fjellglade mennesker over Besseggen.

 

 

 

(FOTO: Twitter.com/PolitiInnlandet)

Kommer nytt innelgg

 

 

 

 

Kommer nytt innlegg

En mann ranet en ESSO-­stasjon i Kristiansand. Nå søker politiet etter gjerningsmannen

FOTO:  Mauricio Evensen

 

 

 

Natt til Onsdag ble en bensinstasjon ranet av en bevæpnet raner. Nå søker politiet etter en gjerningsmenn.  I følge politiet skal ranet ha skjedd på Esso i Oddmarka klokka 03.30.  Personen som ranet stasjonen skal være 180 cm høy. Iført mørke klar. Tips kan ringes  til  112  eller  02800.  En person jobbet på stasjonen da ranet skjedde, og vedkommende skal være uskadd.  Det var politiet i Agder som meldte om ranet  via  sin  Twitter. 

 

 

 

 

 

Marie Sæther Østbø (20) fra Stavanger er fortsatt savnet

FOTO:  Privat/Politiet 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helt siden April i år har Marie Sæther Østbø (20) fra Stavanger vært savnet. Etter det politiet kjenner til tok Maria pause fra studie og dro på ferie sammen med ei venninne til Sør Afrika. Den unge jenta ble sist sett da hun var på vei til Myoli Beach i Sedgefield i Sør Afrika. Det blir nå bekreftet at norske etterforskere fra Kripos har vært i Sør Afrika. Sammen med Afrikansk politi har de gått gjennom etterforskningen. Norsk politi vil gjøre det de kan for å bistå i saken. Det er tidligere gjort flere søk etter den savnede uten resultater. Ingen vet ka som har skjedd med 20-åringen som har vært borte siden 18 April. 

En MC-fører og en syklist kollidert med hverande i Porsgrunn

FOTO:  Mauricio Evensen

 

 

 

TELEAMRK: 17.30: En MC-fører og en syklist kolliderte med hverandre i Skippergata i Porsgrunn, ikke langt unna Down Town kjøpesenter. Flere nødetater rykket ut til ulykkesstedet. Syklisten skal ha blitt sendt til sykehus, mens MC-føreren er sendt til legevakten med kuttskader. Det er ukjent om ka som er årsaken til ulykken. Det er politiet i Sør Øst som meldte trafikkulykken via  Twitter. 

 

 

 

Andrea Voll Voldum (22) bruker erstatingpengene på å forhindre voldtekt

NY APP MOT VOLDTEKT:  Hemsedal-jenta Andrea Voll Voldum (22) ble landkjent etter at tre unge menn først ble tiltalt og senere frikjent for å ha voldtatt henne. Nå vil hu hindre voldtekt med mobil-app (FOTO:  Mauricio Evensen)

 

 

 

 

 

 

 

 

Tre menn fra Hemsedal ble alle tiltalt og senere frikjent for å ha voldtatt henne.Men gjerningsmennene ble likevel senere dømt til å betale erstatning mot den fornærmede

jenta.Etter at en lang rettsak endelig var over for Andrea Voll Voldum (22) fra Hemsedal, ble hun tilkjent erstatning fra alle de tre tiltalte gjerningsmennene i saken. Nå har

Andrea Voll Voldum,som også er som åpnet stiftelsen “Vi Tror Deg”,bestemt seg for å bruke nesten alle sine erstatningspenger på en ny mobil-app som kan forhindre voldtekt

og overgrep. Den aktuelle appen heter “B-safe” og vil bli aktivert ved at brukeren selv sier en setning som er laget av personen selv. Alarmen vil gå, og venner som også er koblet på appen,

vil bli varslet om kor personen er.Mobilen begynner å ta opp bilder og lyd. På den måten vil venner kunne se ka som skjer via live strøming. Alt som skjer vil bli gjort opptak av og lagret, og som senere

kan brukes som bevis og dokumentasjon i en eventuell rettsak.Hvis eg hadde hat en slik app så hadde eg kanskje ikke blitt utsatt for det som skjedde meg, forteller Andrea

Voll Voldum til NRK. Sammen med sin advokat John Christian Elden og Charlen Larsen, håper Andrea på at appen vil være banebrytende i kampen  mot voldtekt. Appen kan

være med og skremme bort eventuelle voldtektsmenn, fortellerJohn Christian Elden. Jeg vil gjerne bruke pengene på noe viktig. Dette er noe eg kjemper for.Nemlig å forhindre

voldtekt, forteller hun til Nrk. Helt fra Andrea Voldum fikk høre om mobilappen for aller første gang, var hun ikke i tvill om ka hun ønsket å invistere sine erstatningspenger på, forteller hun til NRK.

 

 

 

 

NY APP: Her er appen som kan hindre voldtekt 

Moren låste barnet inne glovarm bil. Politiet måtte reddet ut barnet!

FOTO:  Mauricio  Evensen  

 

 

 

KRISTIANSAND-11-30: En mor skal ha forlatt sitt eget barn i en glovarm bil mens hun selv var inne og handlet på Sørlandsenteret i Kristiansand. Politiet ble varslet om hendelsen av et vitne. Da politiet ankom stedet valgte de å knuse bilruten for å redde ut barnet som satt i bilen. Det anslås at barnet var mellom 1 og 2 år gammel. Barnet ble undersøkt av helsepersonell, og alt var bra med barnet.  Politiet i Agder ønsker å advare både foreldre og dyreeiere i å forlatte barn og dyr på varmetider. 

Politimann ble truet utenfor politistasjonen.Gjerningsmannen ble pågrepet

KNIVTRUSSEL: En gjerningsmann ble i natt pågrepet utenfor politistasjonen etter å ha truet en politimann med en kniv. (Foto:Mauricio Evensen)

 

 

 

 

 

 

 

 

VESTFOLD-HORTEN:  En politimann skal natt til Tirsdag ha blitt truet med kniv en av en ukjent mann. I tillegg skal gjerningsmannen ifølge politiet ha knust en rute på en parkert politibil som sto utenfor stasjonen. Hendelsen skal ha funnet sted utenfor politistasjonen i Horten. Gjerningsmannen som er fra byen ble raskt pågrepet utenfor politistasjonen. I følge  Gjengangeren.no  ble personen senere innlagt på sykehus for undersøkelse. Det er politiet i Sør Øst som meldte om knivtrusselen via sin Twitter.

 

 

 

 

(Foto: Horten/twitter ) 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top