En person er meldt alvorlig skadet etter MC-ulykke i Telamark

AV/ Foto/ NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EN PERSON ER ALVORLIG SKADE ETTER MC-ULYKKE I TELEMARK: #Sauherad #Akkerhaugen #FV360 20:07 nødetatene på vei etter melding om motorsykkelulykke. Skal ha kjørt av veien. Mistanke om personskade.

Ambulanse på stedet og luftambulanse på vei. En person er alvorlig skadet. Vegen er stengt inntil videre.

Ulykkesgruppa (UAG) er varslet og på vei. Veien kommer til å bli stengt frem til ulykkesstedet er ferdig undersøkt. Det kan ta noen timer. Det skal ikke være andre kjøretøy involvert.

Motorsyklisten er en mann i 20-åra. Han er flydd i luftambulanse til Skien sykehus..Det meldte Politiet i Sør-Øst på sin twitter.(2 t)

Politiet søker nå etter en kvinne(84) savnet fra Bærum.Har dere tips?

AV/ Foto/ politiet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POLITIET SØKER ETTER EN SAVNET KVINNE: #Bærum. Politiet er i søk etter en kvinne(84) savnet fra Helsetdammen, Bærums verk. Hun har vært savnet siden ca kl. 17:00, og skal være sprek til bens. Beskr: Grått hår, 169cm, slank, mulig iført en blå kjole og sorte sko, kanskje en jakke. Hun kan fremstå 
forvirret.(2 t)

 

– Vi ber folk som gjør en observasjon om å ta kontakt med henne og ringe politiet på 02800 melder politiet på twitter..

 

SISTE: Kvinnen har en sort veske hengende over skulder. Ved observasjon, ta kontakt med henne og ring politiet på 02800..Det melder OPS Politiet Oslo på twitter.(1 t)

 

SISTE: KL.21.50: Vi søker fortsatt etter kvinnen, og kan oppdatere beskrivelsen med at hun mulig har på seg et skjørt istedenfor kjole og en strikkejakke. Vi har både politiressurser og frivillige

 

i søk i området. Ring 02800 ved observasjoner. (OPS Politiet Oslo,twitter).Både  politi med blant annet politihelikopter og frivillige søker etter den savnede kvinnen ikveld.Politiet kan ikke utelukker at 84-åringen har satt seg på en buss, men tror ikke det er tilfellet. De har likevel varslet kollektivtrafikk og drosje melder  Budstikka

 

>  (22.50) Vi søker fortsatt etter kvinnen. Beboere i området Bærums verk, men også i god utstrekning derfra oppfordres til å ta en tur i hagen, i boder og uthus, garasjer og lignende, da den savnede kvinnen kan ha gått dit. Vi har også mobilisert Seaking i søk, vil kunne skape noe støy…Det melder OPS Politiet Oslo på twitter(15 min)

 

POLITIET HAR SØKT ETTER EN SAVNET KVINNE SIDEN KLOKKA 17.00 – NÅ ER HUN FUNNET I GOD BEHOLD: (Kl. 23.22:)  #Bærum: Da har vi funnet kvinnen, på Helset. Hun hadde vandret i kupert skogsterreng og var sliten da vi fant henne, men ellers i god form. Vi retter stor TAKK til alle frivillige, både organiserte og de som av egen vilje har bistått i søket.Deres hjelp er uvurderlig i slike situasjoner..Det melder OPS Politiet Oslo på sin twitter.(5 min)

Både politi, Røde Kors og Norsk Folkehjelp har vært i søket etter kvinnen. Totalt er det nok noe over 100 frivillige som er ute, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til Budstikka.

 

Kommenter, klikk  her! 

 

Asle Groven Oppsund fikk nok av fartsbøllene.Han tok saken i egne hender

AV/ Foto/ blogg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ASLE LAGDE SIN EGEN FOTOBOKS FOR Å STOPPE FARTSBØLLENE I TRAFIKKEN: Asle Groven Oppsund fra Kviteseid fikk rett og slett nok av fartsbøller som ikke holdt fartsgrensa. Dermed tok han saken i egne hender. Han valgte å lage sin egen fotoboks. Han og familien bor rett ved en

 

sving langs E134 i Kviteseid.For to år siden fikk familiefaren nok av sjåfører som ikke holder fartsgrensa i området, som er skiltet med 60-sone, og satte derfor opp en tro kopi av en av veiens mange fotobokser. Det er en fuglekasse, laget av finérplater, glassfiber og pleksiglass,

 

satt på en stålstand, ble løsningen. Oppsund forteller at han ønsker å gi sjåførene en liten påminnelse om at det er 60-sone i området. Jeg og familien bor rett ved en sving, og jeg vil minne dem på at det bor folk her, og at barn kan komme ut i veien, sier han til Telemarksavisen som først

 

melder om saken. – 60-sonen har vært der i ti år. Kun to ganger har jeg sett at det har vært kontroll der. Det synes jeg er dårlig, for hvis det hadde vært flere kontroller, hadde folk kanskje holdt fartsgrensa, sier han.Tobarnsfaren forteller videre at han bare har fått positive tilbakemeldinger

 

etter det kreative påfunnet. Det er jo bare tommel opp og skryt. Det er mange som får seg en liten vekker, og flere har sagt at de har tatt seg selv i å måtte trykke ekstra hardt på bremsen når de ser «fotoboksen», sier han. For to år siden ville Statens vegvesen fjerne fotoboksen

 

til Oppsund, ifølge han selv.De sa at den laget trafikkfarlige situasjoner. Hvis den lager trafikkfarlige situasjoner fordi folk bremser, ned så kan du tenke deg farten de holder før de bremser, sier han til TA.I år er derimot stemningen en annen. Den er veldig uskyldig. Du skal være veldig

 

observant for å se den. Så lenge den ikke står på vår grunn, så gjør vi ikke noe med det, sier Lars Gunvald Hauan hos Statens vegvesen lattermildt til avisen.Det var ikke det de uttalte forrige gang, så det synes jeg er veldig positivt, sier Oppsund til TV 2.. Vi i NorgeOgVerdensNytt har sendt en melding til Asle om denne saken..

Mario Riera og Sofie Karlstad fra Paradise-Hotel: Ja vi er kjæester!

AV/ Foto/ blogg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEKREFTER AT DE ER ET KJÆRESTEPAR <3   Mario Riera (21) bekrefter nu at han og Sofie Karlstad (22) har gjort forholdet sitt offisielt, og er blitt kjærester. Paret avslørte at de er kjærester rett før kveldens finalefesten av TV3s realityserie «Paradise Hotel». Nyheten delte Mario først på bloggen sin: Marioriera.blogg.no

 .Det har vært noen vanskelige uker for oss, men vi har kommet oss gjennom dette sammen. Sofie betyr mye for meg og det at vi er blitt kjærester betyr så masse for oss, skriver han i blogg-innlegget. Paret ønsket gjerne å vente med å bekrefte forholdet fordi: Vi ville se hvordan det ble etter

 

«Paradise» og ville vente til ting hadde roet seg ned og se hva vi følte selv. Så ble vi jo samboere og alt falt naturlig. forteller 21-åringen til Se og Hør og legger til:Jeg er veldig glad i henne og hun betyr mye for meg. Dette er veldig gode nyheter.

 

Allerede tidlig i spillet på Paradise-Hotell kom det tydelig fram at nordlendingen Sofie Karlstad og bergenseren Mario Riera hadde et godt øye til hverandre, og nylig flyttet begge til hovedstaden, og på toppen av det hele ble de samboere i begynnelsen av mai. Vi i “NorgeOgVerdensNytt” har sendt en melding til Rario  om denne saken..

Marit Bjørgen har startet på et oppussingsprosjekt i hjembygda

AV/ Foto/ /facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOR LITT OVER ETT ÅR SIDEN FORTALTE Marit Bjørgen at hun kom til å legge opp etter sesongen. Langrennslegenden avsluttet verdenscupkarrieren med seier i Falun – hennes 114. gjennom 17 år i verdenseliten.

Bjørgen har trådt ut av langrennssporet. Nå kan Trønderbladet fortelle at 39-åringen har andre prosjekter på gang.

Ifølge avisa har tidenes mestvinnende olympier startet på et oppussingsprosjekt i hjembygda.

I en SMS til Trønderbladet forteller Bjørgen at hun liker å være hjemme i perioder, og nå skal hun sørge for at det blir litt ekstra hjemmekoselig.

– Jeg har overtatt huset til bestemor og kommer til å pusse opp det, opplyser hun.

Bjørgen har ingen planer om å ta med seg hele familien til Rognes, men huset kan fungere som et tilholdssted for henne når hun er hjemme på besøk.

– Fint å ha noe selv når man har blitt en familie på fem, legger Bjørgen til i en SMS til avisa. Bjørgen overtar kårboligen på slektsgården.

Er du glad i å strikke? VINN Garnapkke, + ekstra ting fra en butikk

Reklame | Langesund Landhandel, Epla.no/shops/benedictesbutikk

 

Denne konken er delt på facebook-siden

 

 

 

 

BLI MED OG VINN EN NY GARNPAKKE👍Vi har allerede gitt bort en pakke,og gjør det gjerne igjen. Vil dere være med å vinne? Da gjør dere følgende:

 

1. Lik/følg NorgeOgVerdensNytt på facebook, og legg igjen en liten kommentar. Gjerne del konkurransen videre. Meld dere på, klikk her! 

 

Hvis 40-50 personer  (og gjerne flere) melder seg på, deler vi ut enting fra  Benedictes nettbutikk: Epla.no/shops/benedictesbutikk

> Garnpakken er sponset av Langesund Landhandel (Bamble)

Snart følger vi klimaaktivisten Greta Thunberg (16) og hennes kamp

AV/ Foto/ /facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SNART FÅR VI SE GRETA (16) I EN TV-DOKUMENTAR: Nå kan vi snart følge den 16-årige klimaaktivisten Greta Thunberg og hennes kamp. En dokumentar er på vei. Det er svenske Expressen som bringer nyheten om dokumentarfilmplanene.

Bak prosjektet står B-Reel Films og dokumentarskaperen Nathan Grossman, som har fulgt Thunberg siden august i fjor.

– At det skulle bli som dette, hadde vi aldri drømt om, men vi forsto jo at hun hadde en kraft – så vi ville følge henne, sier sjefen i B-Reel Films, Fredrik Heinig, til avisen.

Filmen skal ifølge planen få premiere i løpet av neste år.

Greta Thunberg har siden hun startet opp med skolestreik for klimaet fått internasjonal oppmerksomhet. Hun har snakket til EU-parlamentet, bedt politikere få klimapanikk – og hun har truffet noen av Europas mektigste ledere.

 

Følg Gretas kamp  på facebook her.

Verdens minste premature baby veide bare 245 gram da hun ble født

AV/ Foto/ Privat/AP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VERDENS MINSTE PREMATURE BABY-GIRL HAR KALRT SEG: Et sykehus i San Diego i USA tok i desember imot en jente som veide omtrent like mye som et eple. Sykehuset anslår jenta er den minste babyen som har overlevd. Jenta veide 245 gram da hun ble født i San Diego i desember.

 

Det har gått fem måneder, og nu veier barnet rundt to kilo. Legene skal ha sagt til barnets far etter fødselen at han hadde en time med sin datter før hun kom til å dø.Men den timen ble til to timer, som igjen ble til en dag, deretter en uke, sier moren i en uttalelse.Ifølge sykehuset i San Diego

 

veide jenta 7 gram mindre enn den forrige minste for tidlig fødte babyen som har klart seg. Den babyen kom til verden i Tyskland i 2015.Ifølge professor Edward Bell ved Universitetet i Iowa er jenta den minste babyen ved fødsel som noen gang har blitt registrert, men tar forbehold og sier det kan være

 

flere som har vært mindre, men som ikke har blitt registrert.Familien har gitt tillatelse til å formidle historien mot at de forblir anonyme, opplyser sykehuset.

Politiet vil gjenoppta søket etter skredtatte Niklas (36)

AV/ Foto/ politiet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POLITIET GJENOPPTAR SØKET ETTER NIKLAS: Den 2. januar ble finske Niklas Nyman og tre andre skiløpere tatt av skred, og omkom under Blåbærfjellet i Tamokdalen i Troms. Nå gjenopptas søket.

 

Det opplyser Troms politidistrikt i en pressemelding onsdag ettermiddag.Politiet vil i neste uke gjøre undersøkelser på bakken i søksområdet etter snøskredet som fant sted i Tamokdalen 2. januar.

 

Planen er at 2-3 politifolk og kanskje lavinehund flys inn med helikopter for å sjekke snødybde, snøkonsistens og forholdene for øvrig på bakken i søksområdet, sier lensmann Andreas Nilsen

 

i Midt-Troms.De tre andre skiløperne i følge med Niklas omkom også i snøskredet, men ble funnet og gravd ut etter to uker.

Kate Mara (36) og Jamie Bell (33) har blitt foreldre til en liten jente

AV/ Foto/ Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BABY-NYHET<3   januar kom den hyggelige nyheten om at skuespillerparet Kate Mara (36) og Jamie Bell (33) ventet sitt første barn sammen.Graviditeten ble angivelig avslørt i en dokø under

 

den celebre Golden Globe-utdelingen. Under toalettbesøket skal nemlig «House of Cards»-stjernen ha sagt til skuespillervenninnen Emily Blunt (36) at hun gledet seg voldsomt til å bli mor, og kort

 

tid senerefikk media nyss om saken.En måned senere bekreftet også Mara selv at hun var gravid. Da publiserte hun nemlig dette bildet på Instagram-konto av seg selv og ektemannen med følgende

 

tekst: Dro på date med «bolla vår» i ovnen.Nå har barnet kommet. Mandag avslørte Kate at hun og Jamie har blitt foreldre til en liten jente, og at de har holdt fødselen skjult en liten stund.Vi fikk en

 

baby for et par uker siden … Her er føttene hennes, delte hun med fansen i et nytt Instagram-innlegg.Gratulasjoner fra en rekke Hollywood-stjerner har strømmet inn under innlegget..

 

 

 

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top