En ny «Lokkemann» forsøker å lokke med seg barn inn i bil. Var på vakt! Politiet ber om tips i saken

FOTO:   NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

  • FØLG    NorgeOgVerdensNytt  –  HER!  

 

 

 

 

 

 

EN “LOKKEMANN” HAR PRØVD Å KIDNAPPE MED SEG NOEN BARN I BILEN – HAN ER PÅ FERDE I BAMBLE: Både Søndag og mandag skal flere barn ha blitt forsøkt lokket inn i en bil. Rektor Petter Tørdal Haugen ved Langesund barneskole,skal ha sendt en advarsel hjem til de foresatte. Det er snakk om en ukjent mann i en mørk bil som forsøker å lokke med seg barn inn i bilen. Ifølge politiet i sør øst, skal det ene tilfellet ha vært Søndag, ved boligområdene på Fagerheim. Det andre tilfellet skal ha vært mandag ettermiddag, like ved skolen.Barnas foreldre kommer til å anmelde begge forholdene.Itillegg har skolen vært i kontakt med politiet. Det melder Porsgrunns Dagblad og Telemarkavisa. Evt tips kan rettes til politiet på 02800.  Ifølge lokalavisa har tidligere FAU leder ved skolen, Vibeke Emilie Abrahamsen, sendt ut en advarsel om hendelsen. Ifølge nye tips fra anonyme kilder, har lignende og mistenkelig bil blitt sett på tettstedet Herre. Dette er ikkje bekreftet av politiet eller andre  👎  Det er ikkje første gang det skjer lignende hendelser rundt flere plasser  i Telemark. 

 

–  NB: Denne saken kan også leses på  Facebook-siden  (lest av nesten 400)

Makaveli Lindén (20) tilstår drapet på Heikki Bjørklund Paltto (24) på Majorstuen i Oslo

FOTO: Interpol

 

 

 

 

 

 

 

  • FØLG    NorgeOgVerdensNytt  –  HER!  

 

 

 

 

 

 

NU ERKJENNER DEN DRAPSIKTEDE DRAPET PÅ MAJORSTUEN I OSLO: Norsk politi er i Frankrike for å avhøre den drapssiktede Makaveli Lindén (20)..Nu skal den drapsiktede ha erkjent å ha drept Heikki Bjørklund Paltto (24) på Majorstuen i Oslo.Det forteller 20-åringens forsvarer Øystein Storrvik til NRK. Itillegg samtykker min klient utlevering, og han dermed bli utlevert til Norge så fort som mulig, sier han videre til kanalen. I avhør har Lindén forklart seg godt i detaljert, og knytter seg til både drap og ran.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KJENDISADVOKAT TAR OPPDRAGET MED Å FORSVARE MANNEN I MAJORSTUEN.DRAPET: Nu skal den norske stjerneadvokaten,Øystein Storrvik, ha fått i oppdrag med å forsvare drapsiktede Makaveli Lindén (20).Han sitter fortsatt fengslet i Frankrike siktet for drapet på Heikki Bjørklund Paltto på Majorstua 15. oktober. Tirsdag ble Lindén pågrepet i den østfranske byen Dijon på tirsdag. Arrestasjonen ble gjennomført av sivile politifolk på togstasjonen. Deretter ble 20-åringen satt i varetekt i byens fengsel mens norske myndigheter forsøker å få ham utlevert. Det vil ta tid før Storrvik får sitt første møte med sin klient.

Det blir bryllup mellom stjernen Zoë Kravitz (29) og kjæresten Karl Glusman (30)

FOTO:  Privat/Instagram

 

 

 

 

 

 

 

  • FØLG    NorgeOgVerdensNytt  –  HER!  

 

 

 

 

 

 

 

ENDELIG BLIR DET TID FOR BRYLLUP 💑 «Big Little Lies»-stjernen Zoë Kravitz (29), som er datter av rockestjernen Lenny Kravitz (54) og skuespiller Lisa Bonet (50), har skal ha vært forlovet med med kjæresten Karl Glusman (30) i all hemmelighet i åtte måneder. Nu sies det at planlegger bryllaup.Det avslører paret i et nytt intervju med bladet Rolling Stones. Vi har ikke fortalt om forlovelsen til verden enda, forteller paret til bladet. Forlovelsen skal ha funnet sted i Februar etter at paret har vært sammen i to år.Det ble kjærlighet mellom Kravitz og Glusman etter at de møttes på en bar.Og frieriet fant sted hjemme i egen stuen.

Toppblogger er frikjent for vold mot en mann.Hun må likevel betale 15.000 kroner i erstatning.Dommen falt idag

FOTO: NorgeOgVerdensNytt/ Oslo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OSLO-TINGRETT: KVINNELIG TOPPBLOGGER ER FRIKJENT FOR VOLD MOT EN MANN : For en uke siden ble det kjent at en en toppblogger i 20-årene var tiltalt for vold mot en mann som også er i 20-årene. Ifølge tiltalen hadde bloggeren kastet en flaske eller et glass i ansiktet hans.Det førte til at mannen måtte sy fire sting.Voldsepisoden skal ha funnet sted i hovedstaden på en privat fest i Februar ifjor. Hele veien har boggeren nektet straffskyld.Saken startet i Oslo tingrett forrige Torsdag. Idag har toppbloggeren blitt frikjent for å ha utsatt mannen for vold. Det ble det kjent under saken i Oslo tingrett idag. Men selv om kvinnen nu er frikjent for vold, må hun likevel betale mannen skadeerstatning på 1187 kroner. I dommen står det at det var uforsvarlig av NN å kaste glasset mot mannen. I tillegg mener retten også, etter en samlet vurdering, at bloggeren må betale 15.000 kroner i oppreisning til den fornærmede mannen.Både kvinnen selv og hennes forsvarer, Cecilie Nakstad, er glad for at hun ble trodd og ble frikjent. Når det gjelder delen med erstatningen, vil advokaten og hennes klient bruke noe tid på å gjennomgå dommen, før de vil ta en beslutning. Vi i NorgeOgVerdensNytt har fulgt voldssaken tett, og har dermed omtalt saken i flere innlegg. Vi har også prøvd å få kontakt med både den frikjente bloggeren, og den fornærmede mannen i saken,uten å lykkesmed det. Toppblogger har også tidligere deltatt i en av Norges mest populære realityserier på TV-skjermen. Beviskravet  er lavere for sivile krav, som i erstatning, enn i straffeansvar. Det er derfor bloggeren likevel må betale mannen erstatning, selv om hun ble frikjent for vold mot ham. I dommen er det skrevet: «Retten mener det var klart uforsvarlig av henne å reagere på denne måten, selv om handlingen skjedde som en spontan gjengjeldelse. På grunnlag av det vanlige uaktsomhets- eller skyldansvaret dømmes hun til å betale NN dette beløpet», heter det i dommen. Min klient er svært lettet over at klientens forklaring ble lagt til grunn, forteller kvinnens advokat, Cecilie Nakstad, ifølge Nettavisen. De to involverte i saken ble først kjent med hverandre på en hjemme-fest i Oslo ifjor, fordi at den tiltalte kvinnen er en kjent fjes, både i forbindelse med bloggen  og TV-programmer. 

Per Sandberg (58) og kjæresten Bahareh Letnes (28) har valgt å droppe all søksmål mot flere medier

FOTO:   Juritzen forlag

 

 

 

 

 

 

  • FØLG    NorgeOgVerdensNytt  –  HER!  

 

 

 

 

 

 

NU ER PER SANBERG OG BAHAREH LETNES ER UTE MED NYE BOK: Nu har tidligere Frp-nestleder og statsråd Per Sandberg og kjæresten Bahareh Letnes, valgt å droppe all søksmål mot flere ulike medier. De har enten krefter eller energi nok til å ta opp kampen.Men de sier at de fortsatt holder døren åpen for rettssak mot én mediebedrift.  Sak på facebook-siden. 


Et av årets mest omtalte par har nu lansert sin nye bok. “Fremmede makter har flyttet inn”. Det skal ha vært Sandbergs ekskone som sendte en bekymringsmelding med de mye omtalte ordene til Statsministerens kontor om Sandbergs nye samboerskap i statsrådsleiligheten. Bokens undertittel setter også tonen: «Justismord og politisk drap».

I boken avlyser Sandberg og Letnes det varslede stormløpet mot norske medier. I boka står det bl.a skrevet:
“Bahareh og jeg har varslet at vi ønsker å saksøke medier som gjentatte ganger har skrevet usannheter om oss. Bahareh har blitt utsatt for et justismord, jeg har opplevd et politisk drap. Vi har i dialog med advokater vurdert flere juridiske prosesser, men vi kjenner at nok er nok, det er verken krefter eller energi nok. Vi vet vi har vært utsatt for en prosess som rammes av flere lovparagrafer, og i rettferdighetens navn føles det ikke bra å droppe søksmålene, og kanskje går vi videre med én sak”, skriver de to i deres nye boken.

Ifølge Sandberg og Letnes, skal det være Fiskeribladet som fortsatt kan risikere søksmål. Tirsdag behandler Pressens Faglige Utvalg (PFU) en klage fra Sandbergs datter mot Fiskeribladet. Utfallet kan bli avgjørende for et eventuelt søksmål.

“Fiskeribladet er uten tvil den publikasjonen som har fart med mest sladder og usannheter. De har ukritisk spist av hånda på en person som ikke vil meg vel. Min datter Charlotte Sandberg har innklagd Fiskeribladet til Pressens Faglige Utvalg (PFU), og vi venter en avgjørelse i løpet av høsten. Når den foreligger, får vi se om vi går videre og saksøker Fiskeribladet, selv om det føles vemmelig å bruke mer tid på de menneskene, skriver Letnes og Sandberg

Da Sandberg og Letnes sto midt i mediestormen for omkring tre måneder siden, varslet Frp-profilen søksmål mot flere medier. Men de han var mest forbannet på var TV2, Fikskeribladet, og NRK. Det skriver/melder (bl.a) Kampanje.com

Martin Reinertsen (25) har fått over 200 date-forespørsler fra damer etter TV-program

FOTO: Privat/Instagram

 

 

 

 

 

 

  • FØLG    NorgeOgVerdensNytt  –  HER!  

 

 

 

 

 

 

MARTIN HAR MOTTATT OVER 200 DATE-FORESPØRSLER FRA DAMER ETTER TV-PROGRAM: Martin Reinertsen (25) fra Oslo skal ha ha fått en god del oppmerksomhet etter sin tv-deltakelse.Blant annet har han fått over 200 date-forespørsler fra damer fra hele Norge, etter at han var med i programmet «Love Island» på TV3. Damene har vært fra 17 til 50 årsalderen. Ifølge ukebladet Se Og Hør, er det blant annet Rikke-Mari Isaksen (22) og Helene Hima (22) fra årets «Ex on the Beach»,som skal ha sendt Reinerstsen en date-melding. Det var Andrea Sveinsdottir (23) og kjæresten Morten Dalhaug (25) som vant årets første «Love Island». Det melder ukebladet.Selv om 25-åring røk rett ut av kjærlighets-programmet, var han likevel så heldig å finne tonen med blondinen Anne Marthe Furuseth Unander (25) 

Nu er jenta (16) dømt til 12 års fengsel for drap og drapsforsøk på Sørlandssenteret

FOTO: NorgeOgVerdensNytt/ politiet 

 

 

 

 

 

 

 

  • FØLG    NorgeOgVerdensNytt  –  HER!  

 

 

 

 

 

 

 

SØRLANDSSENTER-DRAPET I KRISTIANSAND 2017-TILTALT JENTE (16) ER NU DØMT: Fredag falt dommen. Jenta som har vært tiltalt for drap og drapsforsøk på Sørlandssenteret i juli ifjor, skal nu være dømt til hele 12 års fengsel i Agder lagmannsrett.Itillegg til fengsel er 16-åringen også dømt til å betal 230.000 kroner i oppreisning til et av ofrene som fikk livstruende skader, og som var først etter flere dager med behandling utenfor livsfare. Til TV2 sier familien et av ofrene i saken, at de er skuffet over at det ikke ble gitt forvaringsdom. Videre forteller familien, at de opplever at lagmannsretten plasserer ansvaret ved å dømme jenta til 12 års fengsel for forsettlig drap. Onsdag 26. juli i fjor sommer,gikk den da 15 år gamle jenta inn på Sørlandssenteret i Kristiansand. Inne på senetret stakk hun plutselig ned to tilfeldige ofre.Et av dem døde senere på sylehust, mend den andre overlevde etter langvarig behandling.

Jeanette Wig Steen (30) har vært forsvunnet i snart ett år.Nu blir hun igjen etterlyst på TV

FOTO: Politiet

 

 

 

 

 

 

  • FØLG    NorgeOgVerdensNytt  –  HER!  

 

 

 

 

 

 

JEANETTE WIG STWEEN (30) HAR VÆRT SAVNEY SIDEN IFJOR.NU BLIR IGJEN ETTERLYST PÅ TV: Jeanette Wig Steen (30) har vært forsvunnet i snart ett helt år.Nu er moren Vigdis Wig Aamodt og resten av familien, desperat etter et svar på hvor Jeanette kan være.Nå går politiet ut med en ny observasjon av den savnede.Jeanette ble meldt savnet ved Drammen politistasjon 30. desember i fjor. Ifølge politiet vanket 30-åringen i rusmiljøet i hovedstaden.Er vitne skal ha sett Jeanette forsvinne med en ukjent mann inn i Skippergata, i retning Brugata. Idag blir forsvinningen belyst under kveldens “Åsted Norge” på TV2. Eventuelle tips kan rettes til politiet  på 2800..

 

 

–  NB:  Denne  saken kan også leses på facebook-siden. (lest av over 200)

Ifjor ble tobarnsmoren Janne Jemtland (26) drept.Snart starter rettssaken mot hennes ektemann

FOTO:  Politiet 

 

 

 

 

 

  • FØLG    NorgeOgVerdensNytt  –  HER!  

 

 

 

 

 

 

TOBARNSMOREN JANNE JEMTLAND-DRAPET: RETTSSAKEN STARTER I HEDMARK TINGRETT: Ifølge retten er begge sønnene til drepte Janne Jemtland (26) tatt med på vitnelista.Rettssaken mot faren deres vil først starte i Hedmarken tingrett den 12 november.Ifølge punktene er Svein Jemtland (47) tiltalt for å ha skutt Janne og deretter senket henne ned i Glomma vannet i Våler. Etter hele to uker ble 47-åringen pågrepet og siktet for drap på kona.Begge barna er under 16 år, og derfor kan de ikkje møte opp i retten. Det blir heler spilt av tre tilrettelagte dommeravhør av den ene sønnen, og et av den andre.Jannes ektemann er tiltalt for overtredelse av Straffeloven paragraf 275. Strafferammen er fra fengsel i 8 inntil 21 år. Påtalemyndigheten mener Svein Jemtland skjøt og drepte kona i pannen med en pistol. Tidspunktet sies å ha vært ca klokken 2.15 natt til 29. desember i Brumunddal. Vi i Norge Og Verdens Nytt har tidligere omtalt saken. Påtalemyndighetens vitneliste består av 34 navn, mens forsvaret har syv navn på sin supplerende bevisoppgave.

Toppblogger Kristin Gjelsvik (32) får flengende kritikk etter konkurs

FOTO:  Blogger/  Kristingjelsvik.no

 

 

 

 

 

 

 

  • FØLG    NorgeOgVerdensNytt  –  HER!  

 

 

 

 

 

 

KONKURS-SAKEN MOT TOPPBLOGGER: Nu får toppblogger Kristin Gjelsvik (32) flengende kritikk etter konkurs av selskapet Styleconnection. Det melder (les mer i) VG. Det var ifjor at Kemneren i Oslo begjærte bloggerens selskap konkurs.Ifølge Kemneren er bakgrunnen et krav på nesten 500.000 kroner i skyldig forskuddsskatt og arbeidsgiveravgift.Bostyrer Eivor Grindstuen har ny avlevert sin sluttredegjørelse i konkurs-saken. Blant annet skriver de i rapporten,at de er «kritisk til forretningsdriften av selskapet», og anfører på et tidspunkt at «disposisjonene på selskapets konto fremstår som om det skulle være en privatkonto». Blant annet gjelder dette et lån fra Gjelsviks nære familie på 1,8 millioner kroner, som egentlig skulle gå til selskapet, men som heler gitt direkte til bloggerens, skal vi tro redegjørelsen. De påpeker også en god del forhold som de mener er å anse straffbare. Idag har Kristin Gjelsvik etablert seg med en helt ny blogg.Denne gangen i sitt eget navn “kristingjelsvik.no”, og det siden hennes Styleconnection-domenet ble solgt i forbindelse med konkursen.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top