En av drapsmennene har tatt sitt eget liv

Foto/    Politiet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En av mennene som ble dømt for drapet på norske Maren Ueland (24) og danske Louisa Vesterager Jespersen (28) i Marokko, er funnet død i fengselet.I en uttalelse opplyser fengselsvesenet at Abderrahim Khayali tok sitt eget liv. Det melder Arab News. Han ble funnet i cellen sin tirsdag.Khayali var den som først ble pågrepet for dobbeldrapet i Marokko i 2018.

Sophie Elise og NRK har hatt et møte

AV/   NorgeOgVerdensNytt   Foto/    Mauricio Evensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag varslet NRK møte om Sophie Elise-samarbeid tirsdag. Nå har Rikskringkasteren hatt møtevirksomhet med influenser Sophie Elise. Kanalen vil ikke uttale seg om hva som ble utfallet av dialogen. Vi har ingen ytterlige kommentarer enn at vi kan bekrefte at vi har vært i dialog med Sophie Elise i dag, sier kommunikasjonsansvarlig i NRK, Vetle Nielsen, til NTB. Bakgrunnen for NRK-møtet er bråket rundt influenseren og hennes samarbeid med rikskringkasteren, etter at hun publiserte et bilde av seg selv og en annen influenser som holdt en gjennomsiktig pose med noe hvitt i.Nielsen opplyser at kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen ikke er tilgjengelig for en kommentar. Vi kommer til å gå i dialog med Sophie Elise og finne en annen måte å samarbeide på, sa Fürst Haugen til NRK.Rådssekretær Erik Skarrud i Kringkastingsrådet, opplyste til Dagbladet mandag at de har mottatt over 4.000 klager.De fleste klagene går på at NRK har et samarbeid med influenseren, og at de bruker henne som rollemodell.Influenseren forlot NRK-bygget uten å snakke med pressen. I tiden etter det mye omtalte Instagram-innlegget, har Isachsen unngått pressen.

Mann i 70-årene døde i arbeidsulykke

Foto/   NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Politiet har etterforsket en arbeidsulykke som skjedde på en bedrift i Øvre Eiker kommune i Viken klokken 10.40.– En lokal mann i 70-årene omkom på stedet, etter å ha kommet i klem under et tyngre kjøretøy. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..Pårørende er varslet.

Ikke lovbrudd

Foto/    politiet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er nå gjort at Agder-politiet ikke brøt loven da de ikke informerte Gjenopptakelseskommisjonen om en voldtektsanmeldelse mot Jan Helge Andersen, fastslår Riksadvokaten.Viggo Kristiansen påklaget Spesialenhetens henleggelse til Riksadvokaten.Det melder  Fædrelandsvennen. Andersen ble i 2009 ble anmeldt for en voldtekt som skjedde i 2000, før Baneheia-saken. Da Viggo Kristiansens søknad om gjenopptakelse ble behandlet mellom 2017 og 2021, opplyste ikke politiet i Agder om anmeldelsen mot Andersen til Oslo politidistrikt.Spesialenheten for politisaker kom i fjor høst fram til det ikke kunne slås fast at anmeldelsen ble holdt skjult bevisst. I oktober i fjor ble saken henlagt av Spesialenheten som «intet straffbart forhold» for både Agder politidistrikt og tidligere kriminalsjef Arne Pedersen.Vedtaket fra Riksadvokaten er endelig og kan ikke påklages. Vi har nok en annen oppfatning av hva man husker om en sak man har vært veldig engasjert i, men tar avgjørelsen til etterretning, sier advokat Arvid Sjødin, som representerer Viggo Kristiansen, til Fædrelandsvennen.

Cecilie Haugen (31) i retten igjen med mobbesaken

AV/   NorgeOgVerdensNytt   Foto/    Mauricio Evensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I tingretten vant Cecilie Haugen (31) mot Drangedal kommune da hun søkte om å få tilkjent erstatning for mobbing i skolen. Tingretten mente det var bevist at Haugen ble utsatt for mobbing da hun gikk på Bostrak barneskole og Drangedal ungdomsskole, og itillegg ble utsatt for mobbing på skoleveien. Drangedal kommune ble dømt til å betale henne drøye 2,1 millioner kroner i erstatning,

 

 

LES OGSÅ:  Vurderer ny erstatsningssak på grunn av mobbing

 

 

samt dekke sakskostnadene hennes på rundt en million kroner. Men kommunen anket dommen. Tirsdag morgen startet ankesaken i Agder lagmannsretten. Det er mobbingen som har gjort meg ufør, og kommunen burde ha gjort mer for å stoppe det som foregikk, har Haugen tidligere fortalt til NorgeOgVerdnesNytt.Kommunalsjef Lene Heibø Knutsen møter fra Drangedal kommune,

 

 

TIPS OSS   [email protected]

 

 

og advokat Terje Marthinsen er kommunens prosessfullmektig. Advokatene Johannes Kleppe og Renate Lia er prosessfullmektiger for Cecilie Haugen.I tingrettens runde ble det også kjent at Cecilie Haugen fikk diagnosen PTSD i år 2021. Advokat Marthinsen gjorde det klart at spørsmålet om Haugen har denne diagnosen vil bli et stridstema.

To personer hadde tilhold i brannskadet bygning

AV/    Mauricio Evensen   Foto/    NorgeOgVerdensNytt /Kragerø

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KRAGERØ:  Nå har politiet fått bekreftet at to personer skal ha hatt tilhold i ett av byggene som ble totalskadet i en brann i Kragerø i helgen.Det skriver Telemarksavisa.  Det skal være  gjort rede for begge, og begge har status som vitner, opplyser Politistasjonssjef Øystein Skottmyr til NRK. Gjennom avhør har politiet fått bekreftet at personene skal ha hatt et leieforhold

 

 

i det ene bygget, opplyser politiet Norge-Og-Verdens-Nytt .I går ble det kjent at politiet undersøkte opplysninger om at noen hadde bodd i ett av byggene selv om ingen personer var folkeregistrert på adressen.Tipsere opplyser til Norge-Og-Verdens-Nytt at krimteknikere er på stedet og jobber med undersøkelser av brannruinene. Det var lørdag kveld at det brøt ut brann i «Borge-gården» på Torvet i Kragerø. Brannen spredte seg til to nærliggende bygninger. Ifølge politet ble tre bygningene totalskadd.Ingen personer ble skadet i den dramatiske brannen.Brannårsaken er fortsatt ikke kjent.

Musene danser på bordet, og kvinner danser på motorsykkel

AV/    NTB   Foto/    Mauricio Evensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mens musene danser på bordet, er det enkelte kvinner som danser mens de kjører motorsukkel.Nå nekter en kvinne i 20-årene å vedta en bot hun er ilagt for å ha danset mens hun var ute å kjørte motorsykkel på E6 i Oslo. Det melder  NTB. Nå må hun møte i retten. Hun var ikke tilstrekkelig hensynsfull, aktpågivende og varsom i det hun danset mens hun satt på motorsykkelen, viftet med hendene sine i luften og snudde seg gjentatte ganger bakover uten at hun hadde hendene på rattet. Ifølge forelegget fra politiet, fremkalte hendelsen fare for personskade og/eller materiell skade for henne og andre trafikanter. Kvinnen er ilagt et forelegg på 6.000 kroner for kjøringen, men har nektet å vedta det. NorgeOgVerdensNytt får oplyst at saken kommer opp i Oslo tingrett i midten av april.

Solgte alkohol til unge jenter

Foto/   NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOTODDEN:  Mandag kveld melder politiet på twitter at de etterforsket en hendelse. Patruljene har etterforsket en hendelse hvor en lokal mann i 30-årene har solgt alkohol til fire jenter i alderen 13-14, melder politiet.Foreldrene til de unge jentene ble varslet om hendelsen. Politiet har foretatt ransaking og avhørt mannen. Saken etterforskes videre, melder operasjonsleder .

Politimann stukket med kniv

Foto/   Gunnar Creutz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVERIGE:  Da en politimann skulle hjem fra jobb Mandag, ble han stukket med en spiss gjenstand utenfor politihuset i Norrköping.Antatt gjerningsmann er skutt av politipatrulje som ble vitne til angrepet.. Innenfor sperringene rundt åstedet er det funnet en mistenkelig gjenstand, skriver Polisen.no.Politiets nasjonale bombegruppe vil undersøke gjenstanden. Politimannens eller gjerningsmannens helsetilstand er så langt ikke kjent. Ifølge øyevitner politiet har pratet med, ble politimannen stukket med kniv Hendelsen fant sted like før klokka 16 og utløste en større politiaksjon. Gjerningsmannen er identifisert. Det er veldig uklart hva som ligger bak dette, sier politiets pressetalsperson Johnny Gustafsson til nyhetsbyrået TT.

Espen (32) funnet død hjemme

Foto/   Politiet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var Espen Simonsen (32) som ble funnet død i sitt hjem i Skudeneshavn på Karmøy i forrige uke. Det skriver Sørvest politidistrikt i en pressemelding, og har nå gått ut med bilde av avdøde.

 

Vi er fortsatt interessert i tips som kan si noe om avdødes bevegelser i tidsrommet 17. februar til formiddagen 20. februar. Overvåkningbilder eller -film fra området Skudeneshavn er særlig ønskelig, skriver politiadvokat Kristin Aasberg Ueland i en pressemelding.

 

 

Ifølge politiet etterforsker de dødsfallet som mistenkelig, etter at det ble funnet skader på kroppen til den avdøde Obduksjonen har så langt ikke gitt noe svar på dødsårsaken, opplyser politiet til oss i NorgeOgVerdensNytt.

Politiet har gjennomført en flere vitneavhør, og vil fortsette arbeidet. Itillegg vil de ta en gjennomgang av beslag, står det videre i pressemeldingen.

Nå ber politiet om tips om den avdødes bevegelser, og ber publikum ta kontakt med om de har noe informasjon de sitter med.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top