Mediegiganten og modellen skal skilles for fjerde gang

Foto/  Eva Rinaldi  /  Piers Allardyce

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

 

Mediegiganten Rupert Murdoch (91) og modellen Jerry Hall (65) skal skilles igjen. De har vært gift i seks år. Det melder  både Variety og The New York Times.  Dette eskal være Murdochs fjerde skilsmisse, og vil nok ikke påvirke eierskapsstrukturen i noen av hans selskaper.Murdoch eier Fox News, The Times of London og The Wall Street Journal, og har en formue på nesten 18 milliarder dollar, ifølge Forbes. Murdoch og Hall giftet seg i mars i 2016.

Anette Trettebergstuen fikk sjokk og kaffen i halsen da hun leste brevet fra Skatteetaten

AV/    NorgeOgVerensNytt /   Foto/    Mauricio  Evensen

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

Lenge før pendlerboligavsløringene kom, skal Kulturminister Anette Trettebergstuen (Ap) selv ha bedt om å betale mer skatt for pendlerboligen.Likevel får hun en skattesmell. Jeg må innrømme at jeg fikk sjokk og kaffen i halsen da jeg i dag leste brevet fra Skatteetaten. Siden jeg ba om å bli skattet av fordelen med pendlerbolig fra år 2018, har jeg jo gjort det rette. Så viser det seg da at Skatteetaten mener Stortinget har innberettet for lav verdi på pendlerboligen over flere år. Det forteller kulturministeren til VG. Den ekstra skatteregningen vil trolig bli på godt over 100.000 kroner. Trettebergstuen er oppgitt og frustrert fordi hun i flere år har forsøkt å gjøre alt rett. Nå risikerer jeg altså et kjempekrav på grunn av en feil Stortingets administrasjon har gjort, sier hun til avisen. VG har fremlagt kritikken for Stortingets administrasjon, som ikke har besvart den.Trettebergstuen har vært innvalgt på Stortinget siden 2005. I tråd med regelverket har hun hatt pendlerleilighet i Oslo i lengre perioder. Hun er nå en av rundt 40 toppolitikere som har fått varsel om skattekrav i posten de siste dagene.

Åtte personer tiltalt for drap med mulig forsett

Foto/    Neogeolegend – Ain wirk / 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

Nå skal hele åtte medisinere, en av dem skal være Diego Maradonas personlige lege, være tiltalt for å ha medvirket til fotballegendens død, drap med mulig forsett i år 2020. Det melder både EFE og AFP. Påtalemyndigheten mener helsepersonellet unnlot å gi Maradona livsviktig hjelp, og «overlot ham til skjebnen» da han endte på sykehus før sin død.En domstol i San Isidro-provinsen utenfor Argentinas hovedstad Buenos Aires har besluttet at saken skal opp for retten. Det er ikke kjent når saken går i gang. Iføøge EFE er Strafferammen for drap med mulig forsett er i Argentina inntil 25 års fengsel.Avisen La Nación er noen av dem som har omtalt saken. Det var i 2020 at Maradona døde av hjertesvikt. Kort tid i forveien hadde han vært innlagt på sykehus, der han ble operert for hjerneblødning. Fra påtalemyndighetens side heter det at det ikke ble gjort forsøk på å redde fotballegendens liv, og at det var en «intern aksept» av det dødelige utfallet. Maradonas personlige lege Lepoldo Luque er blant de åtte tiltalte i saken. De øvrige er en psykiater, en psykolog, en lege som koordinerte Maradonas hjemmesykepleie, en oversykepleier, to sykepleiere og en lege.

Mann i 50-årene ble anmeldt – el-sparkesykkelen målt til over 70 km/ t

Foto/   NorgeOgVerdensNytt 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

En mann i 50-årene blir anmeldt av politet etter at el-sparkesykkelen han kjørte med ble målt til over 70 kilometer i timen. Det ble oppdaget av en normal patruljekjøring. Han ble stanset og det ble tatt beslag i sparkesykkelen. Ifølge politiet skal kraften fra elsykkelens hjelpemotor opphøre ved 25 km/t.

Renate Reinsve skal spille i ny film sammen med Sebastian Stan

Foto/    Raph_PH – flickr.

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

 

Sebastian Stan, norske Renate Reinsve og Adam Pearson skal spille i den helt nye A24-filmen «A different man». Det melder Deadline. Den nye filmen skal  skal være er en psykologisk triller og er laget av Aaron Schimberg.Det er ikke lenge siden den nye serien som Pamela Anderson og Tommy Lee kom ut, der Sebastian Stan har rollen som Lee.Reinsve er også aktuell med filmen «The Governnesses».  Hun er kanskje mest kjent for sin rolle i den norske filmen «Verdens verste menneske», som har fått flere priser.

Vil legalisere cannabis

Foto/    Cannabis Training University 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

Nå planlegger den tyske regjeringen å legalisere salg av cannabis til rekreasjonsformål. Nye lover kan være klare senere i år.Helsedepartementet sa mandag at 200 eksperter fra medisinske, juridiske og andre felt vil bli hørt før lovendingene kommer, med fokus på å ivareta unge mennesker, helse og forbrukere. Det melder AP. Løftet om å legalisere kontrollert salg av cannabis til voksne i lisensierte butikker ble gitt i fjorårets koalisjonsavtale mellom de tre sosialliberale partiene som utgjør kansler Olaf Scholzs regjering.De “sosiale effektene” av den planlagte lovgivningen skal undersøkes etter fire år.

Vil du tjene penger på iskrempapiret?

Foto/     KEN

 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

 

Hennig-Olsen Is innfører pant på iskrememballasje. Nå kan du få 40 øre per is om du kaster ispapiret i søpla.Selv om det er søppelbøtter ved utsalgsstedene, kommer allikevel mye emballasje fra iskrem på avveie.Derfor tester Hennig-Olsen Is en insentivordning hvor du enkelt kan pante ispapiret med mobilen.  Kast søpla der den hører hjemme, og få penger tilbake, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.Penger får du ved å laste ned appen Bower og skanne strekkoden på småisemballasjen. Du må også bekrefte på appen når du skal kaste emballasjen, slik at appen – som har geokoding – ser at du er i nærheten av en søppelbøtte.

Jente (16) om Bill Cosby:- tok hånden min og brukte den til å onanere han

Foto/    The World Affairs Council of Philadelphia

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

USA-NYTT: Komikeren og skuespilleren Bill Cosby er i en sivil rettssak dømt til å betale erstatning etter et overgrep mot en jente (16) på 1970-tallet. Det melder Reuters. Nå har juryen tilkjent kvinnen 500.000 dollar i erstatning for følelsesmessige lidelser hun slet med mange år etterpå da anklager fra andre kvinner om angivelige overgrep begått av Cosby vekket minnene hennes om hendelsen i 1975 til live, slår juryen fast. Jenta som idag heter Judy Huth og 64 år, sa i retten at Cosby hadde invitert henne og en venn til Playboy Mansion. Hun var 16 år og Cosby var 37 år. Der skal han tatt hånden hennes og brukte den til å onanerte ham, sa Huth, skriver  Reuters.Cosby, som var ikke til stede i rettssalen, men han har via video avvist anklagene. Han sier at han ikke husker Huth og at hendelsen i den nå avdøde Playboy-grunnleggeren Hugh Heffners luksusbolig Playboy Mansion ikke kunne ha skjedd fordi han ville ikke ha forsøkt å oppnå seksuell kontakt med noen som var under 18 år.Den aktuelle sivile rettssaken fant sted bare under ett år etter at komikeren ble løslatt fra fengsel etter å ha sonet nesten tre år. I år 2018 ble han funnet skyldig i å ha dopet ned og misbrukt en kvinne i 2004, men dommen ble senere omgjort. Påtalemyndigheten i Pennsylvania ba om gjenopptakelse av saken, men amerikansk høyesterett avviste den i fjor sommer.

Mannen i 50-årene ber om flere nye etterforskningsskritt

Foto/  Våge Studio / Privat  /

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

 

I forrige uke ble mannen i 50-årene avhørt for første gang siden oktober i fjor. Det melder NRK. Mannen er siktet for å ha drept Birgitte Tengs i mai i år 1995. Han har hele veien avvist at han har noe med saken å gjøre.Mannen er itillegg mistenkt for å ha drept Tina Jørgensen i år 2000.I avhøret i forrige uke dreide seg bare om Tengs-saken. Sammen med sine forsvarere har han bedt politiet om å gjennomføre flere nye etterforskningsskritt,og handler om noen nye vitneavhør og undersøkelser, som vi nå er i gang med. Dette vil vi jobbe med fram mot sommeren, sier politiadvokat Fredrik Soma.Han ønsker ikke å gå inn på hva avhøret dreide seg om.Han opplyser til Nrk at det er planlagt ytterligere et avhør hvor spørsmål om Tina Jørgensen-saken også kan bli tema.Rettssaken mot mannen er forhåndsberammet til å starte i Haugaland og Sunnhordland tingrett i slutten av oktober. Soma mener den planlagte framdriften i saken ikke vil bli endret etter den siktedes begjæring om ytterligere etterforskning.

Amber Heard tapte mot Johnny Depp – bryter tausheten etter dommen

Foto/     Gage Skidmore

 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

 

I et fersk intervju med NBC sier skuespilleren Amber Heard at hun ikke klandrer juryen for å ha valgt eksmannen Johnny Depps side under rettssaken mellom de to.Jeg forstår dem. Han er elsket, og folk tror virkelig de kjenner ham. Han er en fantastisk skuespiller, sier hun. Intervjuet med NBC News er det første Amber Heard gir etter at hun ble felt av retten for å ha ærekrenket Depp

 

 

LESOGSÅ:  Depp må møte i retten igjen

 

 

og dømt til å betale hele 10 millioner dollar i erstatning.Depp ble selv dømt for ærekrenkelse, og han må da betale henne 2 millioner dollar.  Fredag vil intervjuet bli sendt, men allerede mandag ble utdrag fra intervjuet publisert på nettet. Jeg bryr meg ikke om hvilke konklusjoner man trekker om hva som skjedde bak lukkede dører, i mitt eget hjem, i mitt ekteskap. Jeg tenker at folk flest ikke vet noe om den saken, så jeg tar det ikke personlig, sier hun.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top