De som sponsor med med produkter. Er det flere som vil sponse? : )

 

 

 

 

 

Hei alle sammen : ) Vi i NorgeOgVerdensNytt blir sponset med produkter fra ulike butikker/bedrifter. Produktene vil bli gitt bort i en del og ulike konkurranser fremover, både her på bloggen, facebbok-siden HER!, og andre plasser. Her er bare noen av dem som allerede sponser oss : )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis det er andre butikker, bedrifter, og private personer med produkter som gjerne vil være med å sponse oss, ta gjerne kontakt når som helst. Alt av produkter er velkommen 🙂 Alt fra pizza, klær, musikk cd, blomster, håndarbeid, sminke, osv. Om det ikke blir med sponsing av produkt, er vi åpen for reklamering av hverandres blogg,nettsider, ect. Kontakt enten via privat melding på facebook eller e-post: [email protected]. Vi minner om at dere også kan støtte  NorgeOgVerdensNytt med et lite pengebeløp på Vips – 41582466. På den måten kan vi levere enda mer og bedre nyheter til alle dere lesere/følgere. Det koster bl.a å kjøre ut for å møte opp og dekke nyhetssaker og hendelser i samfunnet. Kjøpe evt bilder av andre redaksjoner. Ect.  Etter planen åpner  NorgeOgVerdensNytt.no  i Jan/Feb neste år. 

 

 

 

 

 

 

(SPONSET INNLEGG)

Det startet å brenne i dashbordet på en bil i Tønsberg. Bilen ble totalskadd

FOTO:  Vestfold Interkommunale Brannvesen

 

 

 

 

  • FØLG:  “NorgeOgverdensNytt”  på facebook –  HER! 

 

 

 

 

 

VESTFOLD-TØNSBERG: Det ble ikveld meldt om brann i en bil i Viksveien på Sem. Flere nød-etater rykket ut etter at bileieren ringte og meldte ifra om røyklukt inne i bilen. I følge politiet startet det å brenne i dashbordet, som viste seg å være nedbrent. Det opplyses at det var mye røyk, men ikkje flammer.Brannvesenet jobbet aktiv på stedet for å slukke ned brannen. Etter hvert det hele slukket ca. klokka 20.30. Ingen personer var i bilen da brannen startet. Eieren av bilen ble avhørt på stedet av politiet. Det er ikke meldt om personskade.  Det var politiet sør øst som meldte saken  på  Twitter.    Det samme gjorde Vestfold  Interkommunal Branvnesen  via et innlegg  på  sin egen  Facebook. De opplyser også videre at det var en Citroen Combo Coupe som brant, og at de anser bilen å være totalskadd, skriver de i sitt innlegg. Når det gjelder bileierens egen innsats, gjorde han en kjempebra innsats. Det førte til at det ikke ble store flammer eller spredning, skriver brannvesenet. NorgeOgVerdensNytt har vært i kontakt med brannvesenet om saken. 

 

 

 

 

Være med på LINKERUNDE,+ få flere lesere? : )

 

 

 

  • NY LINKERUNDE!! Ka sier dere til en ny linkerunde?Meld dere på under i kommentarfeltet.Vinneren vil få sin blogg linket på høyre-side av “NorgeOgVerdensNytt”. I tillegg vil vinneren få sin blogg delt på vår  facebook-side HER!  Vil dere få enda flere lesere på bloggen? Meld dere inn  HER!  : )

Si NEI til nedleggelse av Kongens dam på Herre. Bli med på underskriftskampanjen! Snart riunder det 400 underskrifter

FOTO: NorgeOgVerdensNytt/ Telemark

 

 

 

 

 

  •   FØLG  – NorgeOgVerdensNytt  –  HER! 

 

 

 

 

 

Bamble Bruk søker i disse dager NVE om konsesjon til nedleggelse av Kongens dam. Det finner vi oss ikke i! Signer dette oppropet og bli med på å påvirke politikere og NVE slik at dammen blir bevart:

 

Kongens dam foreslås fjernet, både hoveddammen og den lille som nå er synlig i det nedtappede Hellestveitvann. Vannspeilet blir 11,3m lavere ved dammen og ca 8,5m lavere i selve Hellestveitvann. Dette vil ødelegge både for friluftsliv og hyttefolket både i Hellestveitvann og Medvannet.

Herrevassdraget og Kongens dam er et kulturminne som Herres befolkning har stor glede av og tilknytning til. Det gjelder både sommer og vinter. Kanopadling og badeliv blir påvirket. På vinteren vil skiløyper og isfiskeplasser bli utrygge pga endret strøm i vannet.

 

 

 

  • Din signatur er viktig –  Gå inn og signer  – klikk  HER! 

 

 

 

(Hvis du savner din signatur på siden, så kan det skyldes at e-postadressen din er feilskrevet, da godtar ikke systemet signaturen. Det kan også skyldes at signaturen må godkjennes manuellt, det kan ta litt tid å gjøre det)

 

 

I følge flere lokale personer som er bosatt på Herre-byga, kan det eventuelt være aktuell å arrangere en demonstrasjon. På den måten kan folket vise sin misnnøye med nedleggelsen av Kongens Dam. Kanskje kan en demonstrasjon bidra til at NVE og politkkere snur.

 

(Tekst, medlem fra facebook-gruppa, “du vet du er fra Herre når”  /NorgeOgVerdensNytt)

Bruktbutikken “Ei Hjelpende Hånd” ble robbet. Stine Sofies Stiftelsen må vente på pengene som de får av butikken

FOTO/ Stine Sofies Stiftelsen/ Politiet

 

 

 

 LES OGSÅ:  Da var “No Finish Line oslo 2018 ” overstått 

 

 

 

 

  • AUST-AGDER: Bruktbutikken “Ei hjelpende hånd”  holder til daglig til i Grimstad, og drivers av bare frivillige medarbeidere. I lang tid har allt av overskuddet gått til Stine Sofies Stiftelsens arbeid, og som jobber for en barndom uten vold og overgrep. Men nå må de  vente lenge før de kan får pengene sine inn på konto fra bruktbutikken.Og det har en eller flere tyver sørget for. For i forrige uke stakk frekke tyver med alle pengene som skulle gå til Stiftelsen. Ikveld klokka 21.40 tar TV2-programmet  “Åsted  Norge” tak i tyveriet. Hovedleder av stiftelsen, Ada Sofie Austegard, vil delta i kveldens program. Hun er både opprørt og sint over tyveriet som skjedde forrige uke. Det var  de i Stine Sofie Stiftelsen som  i ettermiddag omtalte tyveriet på sin  facebook-side .  Eventulle tips kan rettes til politiet på . 02800. 

 

 

 

 

FACEBOOK:  Stine Sofie Stiftelsen meldte idag om tyveriet .

Da er årets viktigste løp “No Finish Line Oslo 2018” overstått i Oslo.Det ble nesten 400.000 kr,- til Stine Sofies Stiftelsen

FOTO/ NorgeOgVerdensNytt/ OSLO

 

 

 

>>  BILDEGALLERI: Bildedryss  fra  “No Finish Line Oslo 2018”

 

 

 

 

  • OSLO (Rådhusplassen): Søndag ettermiddag klokka 16.00, var “No Finish Line Oslo 2018” vel overstått for denne gang. Årets viktige løp har pågått helt siden Torsdag morgen 20 September, og varte til Søndag ettermiddag 23 September. Folk og ulike grupper fra hele landet var alle kommet for å være med på løpet. Også to kvinnelige betjenter fra Oslo politiet deltok med noen runder på banen med sine to firbeinte. I følge Stine Sofies Stiftelsen, som til daglig holder til i Kristiansand, fikk de inn hele 362.200 kroner under årets løp arrangement. Det er penger som stiftelsen vil bruke i deres arbeid for en barndom uten vold og overgrep. Det var ca. 2757 som deltok som deltakere, og det ble tatt 36.220 runder rundt banen. Leder av Stine Sofies Stiftelsen, Ada Sofies Austegard, hadde som mål om å gå hele 100 runder på banen. I en liten video på facebook-siden kunne hun meddele nyheten at hun hadde klart målet sitt. Det skriver Stiftelsen selv på facebook–siden idag.For mange av dere som ikke hadde muligheten til å være med på årets viktigste løp, så kan dere fortsatt støtte arbeidet til Stine Sofies Stiftelsen. Gå inn og sjekk hvordan du kan gi din støtte: StineSofiesStiftelsen.no.  

Om to uker blir søket etter Madeleine McCann (4) avsluttet for godt

FOTO/ McCann familien, privat.

 

 

 

I snart 11 år har det vært søk etter Madeleine McCann. Men om bare to uker er vil søket etter jenta ta slutt for godt.  Hele årsaken til dette skal ifølge politiet være, at Sotland Yard ikke har bedt om mer penger til å kunne fortsette etterforskningen av Maddie-saken.  Maddeleine og andre søsken var sammen med foreldrene, Kate og Garry McCann, da hun plutselig forsvant sporløst fra en ferieleilighet i Algarve i Portugal i år 2007.  Maddie-saken er en av verdens mest omtalte forsviningssaker.  

 

 

  • FØLG OSS PÅ FACEBOOK   – klikkk-  HER!

En trailer tok fyr under kjøring idag morges

FOTO/ NorgeOgVerdensNytt/

 

 

 

 

 >  LES OGSÅ: Sophie Elise på dansegulvet 

 

 

 

 

 

  • BAMBLE:09.59: Det ble idag morges meldt om brann i en trailer ved Rafnessletta. Det var sjåføren selv som meldte inn til brannvesenet som rykket ut. Det samme gjorde politiet og andre nøt etater. Brannen fant sted på Herreveien. I følge siste melding fra politiet var det ingen personskade. Det ble bare skade på traileren.  Når det gjelder trafikken, er det noe redusert fremkommelighet på stedet. Begge kjøreretninger ble stengt, og det var lange køer i begge retninger. En betjent redigerer veien.Det var  110 Telemark  som meldte om brannen  på twitter. Det samme gjorde Politiet i Sør øst på twitter.    Se flere bilder fra dagens trailerbrann –  HER!

 

 

Sophie Elise (23) levde ut drømmen som Britney Spears. Så tok hun like godt en Britney og Madonna på TV

FOTO: Skjermd/-tv. TV2.

 

 

 

 

 

  • FØLG oss på FACEBBOK – HER!

 

 

 

 

 

OSLO-NYDALEN: Lørdagens  TV-sending av “Skal vi danse” på TV2 -kanalen var virkelig preget av både show og kjendisfaktor. Flere av tidligere deltakere av danse-showet fikk alle returnere for å bistå årets danse-deltakere. En av dem var artisten Jorun Stiansen (34). Hun fikk muligheten til å danse sammen med toppblogger Sophie Elise Isachsen, og hennes dansepartner Benjamin Jayakoddy. Under deres danseopptreden valgte Sophie Elise og Jorun å danse en Britney-inspirert dans med skolepikeuniform på. Og de danset selvsagt etter “Baby One more Time”. som er verdens mest spilte og populære låt. Men ikke nok med det. Før fremføringen av dansen var vel overstått tok også Stiansen og Isachsen like godt en Britney og Madonna, kor de de nemlig valgte å gi hverandre et skikkelig kyss  på trutten. Det var nettopp som skjedde under MTV Video Music Awards i år 2003. Det er et øyeblikk de fleste helt klart husker godt. Mens det var programleder Dorthe Skappel som røk ut av dansen på Lørdag, gikk både Sophie Elise Isachsen og partneren og andre deltakere, videre i “Skal vi danse”.Fikk dere ikke med dere Britney-dansen eller kysset til Sophie Elise og Jorun på Lørdag?? Da kan dere se den i reprise på  Tv2 – HER!  

 

 

 

GIKK VIDERE I DANSEN: Selv er  Blogger Sophie Elise svært godt fornøyd med å ha

kommet seg videre i danse-showet “Skal vi danse” på TV2. Det skriver hun selv i et innlegg

via sin egen facebook-sider.    (Foto/Tv2.no)

Rullestolbruker påkjørt av varebil i gangfelt

FOTO: NorgeOgverdensNytt

 

 

 

  • STAVANGER: En mann 50-årene i rullestol ble i ettermiddag påkjørt av en varebil i Stavanger. Nød-etater ble varslet og kom på stedet.  I følge politiet ble ikke mannen alvorlig skadet, men klaget på smerter i fot. Førerkortet til varebilfører ble beslaglagt.  Det meldte sør vest PD  på   twitter.  

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top