SISTE: En person skadet etter en arbeidsulykke i Porsgrunn

ARBEIDSULYKKE: (Foto:  Mauricio Evensen)

 

 

Det ble litt over klokken 13.00 i dag meldt om en arbeidsulykke på Herøya i Porsgrunn. Politi og andre nødetater rykket ut til industriplassen. En person skal ha skadet hånden sin i en ulykke. Det er politiet Sør Øst som melder om ulykken på Twitter. 

En mannlig (40) innsatt rømte fra fengsel. Han hopet bare over gjerdet

(Foto:Mauricio Evensen)

 

 

 

HEDMARK-NYTT:  En mann som opprinnelig er fra Akershus kommune, rømte fra sin soning i fengselet på Ilseng. Han skal ha hoppet rett over gjerdet.  Hendelsen fant sted litt over 18.00 Tirsdags kveld. I følge politiet er ikke mannen farlig. Det er gjort flere søk etter mann uten at han har blitt pågrepet . Tips kan ringes inn til 02800..

Mann satte fyr på en motorsykkel. Nå er han etterlyst av politiet med bilde. Har du sett den ukjente mannen?

SATT FYR PÅ MOTORSYKKEL:  En mann er etterlyst av politiet etter påsatt brann av motorsykkel (Foto: Politiet/ overvåkingskam)

 

 

 

OSLO: Politiet og andre nødetater rykket i går til Sunnmørsgata etter en melding om brann av en motorsykkel. Nå etterlyser politiet en mann som er observert i å ha satt fyr på kjøretøyet. Den mistenkte var kledd i en mørk jakke, genser med hvit påskrift, dongeribukse, og en caps med tekst “NY”.  Det er fortsatt ukjent hvorfor mannen har satt fyr på motorsykkelen. Publikum og vitner kan ringe inn til Oslo politiet på 02800. 

Motorsykkelen havnet rett ut av veien. En mann (30) er skadet

(Foto: Mauricio Evensne)’

 

 

 

I kveld ble en mann skadet etter at motorsykkel hans havnet ut av veien, og rett borti et gjerde. Hendelsen skjedde ved Jaren  i Oppland. Mannen ble kritisk skadet under ulykken. Politiet omtalte ulykken på sin Twitter. 

Kvinne (80) druknet i eget private basseng. Familiemedlem meldte fra. Politiet vil etterforske saken

(Foto:Mauricio Evensen)

 

 

Litt etter klokken 18.00 ikveld skal en kvinne i 80-årene ha omkommet i en drukningsulykke. Hendelsen skal ha funnet sted i en privat basseng i Nittedal. Flere etater ankom stedet da en familiemedlem ringte inn ulykken. Det ble gjort forsøk på hjerte- og lungeredning på kvinnen uten hel. Det er så langt ikke mistanke om noe kriminalt bak ulykken.Politiet  i Øst vil etterforske saken før de eventuelt oppretter sak. 

Kvinne alvorlig skadd etter fallulykke

FJELLUYKKE:  (Foto:Mauricio Evensen)

 

 

En kvinner er kjørt til sykehuset etter alvorlig fallulykke ved Straumshornet i Sykkylven på Sunnmøre. I følge politiet er kvinnen alvorlig skadet etter fallet. Hendelsen fant sted litt før klokken 19.00 i kveld, da hun var med et følge på fjelltur. Luftambulansen og andre etater deltok i kveldens redningsaksjon. Straumshornet er et bratt fjell på 976 m.o.h, og fjellturen sies å være krevende. 

Ja til LIVET-møte på Eidsvolls Plass foran Stortinget. Imorgen er eksakt 40-årsdagen for abortloven i Norge. Flere skal tale

DEMONSTRASJON-OSLO:  Det er snart 40 år siden abort-loven ble vedtatt i her Norge. Stort demonstrasjon vil bli arrangert i Oslo. Foto:  Facebook/ Kristenkoalisjon.no

 

 

 

OSLO-NYTT: Onsdag 30 Mai er det akkurat  40 år (1978) siden loven om selvbestemt abort ble vedtatt på Norsk jord. I følge nettsiden Kristenkoalisjon.no  vil det bli arrangert et “JA til livet-møte” på Eidsvolls plassen utenfor stortinget i hovedstaden. Møtet vil starte presis i morgen kveld klokken 18.00 ,og vil vare frem til klokka 19.30. Det er flere personer som skal opp på talestolen under morgendagens møte i Oslo (se foto) Evangelist i misjon Jesus leger, Svein Magne Pedersen. Aage Torp, leder i kristen koalisjon Norge.  trine Overå, kommentator i avisa  Norge I dag. Sogneprest i Den Norske Kirke, Mikael Bruun.  Advokat og solidaritet Norge, Arthur Kubik. det vil bli sang og musikk-innslag fra den kristne rike sangkatt.

Gutt funnet livløs under vann i Elverum

ULYKKE-BERGEN: Gutt funnet livløs i vannet. Han er kjørt til sykehuset.    (Foto: Mauricio Evensen)

 

 

 

I dag ble en gutt i tenårene funnet livløs under vann. Ulykken skal ha funnet i Bergsjøen i Bergen. Det ble forsøkt på hjerte- og lungeredning. Gutten ble senere kjørt il Elverum sykehus for undersøkelse. Pårørende er varslet om hendelsen. Politiet forteller at guttens tilstand er god. Det er politiet i innlandet som omtaler saken på Twitter. 

 

(Foto: Twitter-politiet)

Mann (30) tiltalt for overgrep mot hund, og krenket et barn seksuelt

MANN TILTALT: En ung mann er tiltalt for over grep mot en hund, og for å ha krenket et barn seksuelt. (Foto: Mauricio Evensen)

 

 

En mann i 30-årene er tiltalt for overgrep mot en hund, og for å ha krenket et barn seksuelt. I følge mannens forsvarer nekter den tiltalte straffeskyld for deler av tiltalepunktene. Mannen skal ha hat en video-chat på soverommet med ei ung jente, mens sønnen var i samme rom. Forholdene skal ha funnet sted i løpet av år 2015. Straffesaken mot mannen vil vare i hele dager, og vil først starte ved Oslo tingrett  i September måneden .

Gutt (1) døde etter påkjørsel. Kvinne i 40-årene er siktet for uaktsomhet

GUTT (1) DØDE ETTER PÅKJRSEL:   Foto:  Mauricio Evensen

 

 

 

En kvinne er siktet for uaktsomhet etter å ha kjørt på en på gutt (1) i Askøy. Påkjørselen fant sted Søndag ettermiddag. Trafikkulykken skal ha skjedd i forbindelse at en bil skulle ut av en parkering. Gutten ble raskt kjørt til sykehus, men døde kort tid etter av skadene han ble påført. Kvinnens førerkort er beselagt. Politiet vil etterforske saken. 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top