Marna Haugen (41) delte en gledelig nyhet – ultralyd viser ingen kreft

 AV   Mauricio  Evensen   Foto: marnahaugen / Instagram

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

KREFTFRI: Tirsdag kunne Marna Haugen (41) dele en gledelig nyhet til sine trofaste følgere.I et innlegg på sin egen Instagram-konto  har hun delt et bilde av seg selv hvor hun holder opp et bilde fra ultralyd. Bildet viser ingen kreft.«Seksmånederskontroll i dag! Her er ultralydbilde av livets gave; en tom, flat livmor helt uten tegn til kreft», skriver hun. Se Og Hør meldte om saken først. Tidligere har Haugen vært åpen om at hun har vunnet kampen mot kreft to ganger: kreft i morkakevev med spredning i 2012 og livmorshalskreft i 2019. Sistnevnte år delte Haugen nyheten om at hun var kreftfri. Fikk verdens beste telefon fra Radiumhospitalet i går, så det ble det eneste røret jeg legger på i nærmeste fremtid, skrev hun i et innlegg på Instagram den gang.

Bankansatte pågrepet i stor politirazzia

Foto/    NorgeOgVerdensNytt 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

OSLO: Fere sivilkledde politimenn gikk til aksjon etter mistanke om korrupsjon og lånebedragerier for over 150 millioner kroner. Over klokka åtte idag morges skal politiet ha gått til aksjon inne i Nordeas hovedkontor i Norge, på Majorstuen, hvor de skal ha ransaket de ansatte. En større aksjon omfatter rundt 50 politimenn. Det melder VG. Vi har i dag pågrepet fem personer som er siktet for grov korrupsjon eller medvirkning til grov korrupsjon, sier politiadvokat Kristin Rusdal til avisen.Aksjonen skjer etter at avisen  avslørte låneagenter, som deretter har ført til at sivil politi går nå til aksjon.

Idag ble Mona Lisa smurt med litt kake – en mann i 30-årene er pågrepet

Foto/    Leonardo da Vinci

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

Mandag ble Mona Lisa, det verdenskjente maleriet maleriet, smurt med litt kake.En mann i 30-årene skal være arrestert av politiet for ugjerningen. Manenn smurte kake på glasset som beskytter maleriet. Det melder nyhetsbyrået AFP. Mannen løp forbi folkene som sto i kø for å se maleriet og angrep maleriet. Bilder viser ansatte på Louvre som tørker vekk kakerester etterpå.

Kvinne i 20-årene ble ikke voldtatt – dømt til 120 dagers ubetinget fengsel

Foto/    NorgeOgVerdensNytt 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

Kvinne i 20-årene er i Tromsø dømt til 120 dagers ubetinget fengsel for å ha avgitt en falsk forklaring til politiet om at hun var blitt voldtatt.Hun er itilleg dømt til å betale den fornærmede mannen i 30-årene, oppreisning og erstatning på 60.000 kroner. Det melder  iTromsø. Saken gikk for Nord-Troms og Senja tingrett i begynnelsen av mai og omhandlet

 

 

LES OGSÅ:   Voldtok sin egen stedatter på 10 år 

 

 

en hendelse som fant sted høsten 2021. Kvinnen forklarte til politiet at hun hadde blitt voldtatt, mens mannen på sin side hevdet at det hele var frivillig fra begge parters side. Mannen overleverte politiet et lydopptak av hendelsen, noe som førte til at politiet mente kvinnen hadde avgitt falsk forklaring.Det er ikke kjent hvorvidt kvinnen anker dommen.

Mann (39) dømt for voldtekt av stedatteren (10)

Foto/    NorgeOgVerdensNytt 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

DØMT: Gulating lagmannsrett har dømt en mann (39) til 6 år og 6 måneders fengsel for å ha voldtatt sin stedatter. Straffen fra tingretten i fjor blir stående, hvor han ble kjent skyldig for grov voldtekt av barn under 14 år og for å ha gjort seg kjent med overgrepsmateriale på nett.Flertallet mener at tingrettens straff er riktig. Mindretallet mener at straffen er for streng. Det melder Stavanger Aftenblad.Mannen anket dommen fra tingretten, men møtte ikke til ankeforhandlinger, anken om skyldspørsmålet ble da avvist.I dommen pekes det på flere straffeskjerpende forhold, særlig at jenta var under ti år da overgrepene skjedde. Retten finner også at han er skyldig i flere overgrep mot stedatteren.Retten viser også til at mannen oppfordret jentas mor til å gå ut med venner. «Under henvisning til dette legges til grunn at tiltaltes forhold inkluderer et visst element av planlegging eller tilrettelegging», står det i dommen.Mannen må også betale 275.000 kroner i oppreisningserstatning til fornærmede.

Seriesvindler Marie Madeleine Steen (64) er død

Foto/    politiet 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

.

Marie Madeleine Steen ble funnet død 20. april på leilighetshotellet Kasjotten, som i sin tid var et fengsel på Skjetten på Romerike. Det bekrefter politiet overfor Dagbladet. Hun skal være dømt for flere titalls bedragerier gjennom tre tiår.Det ble besluttet obduksjon, og det skal være snakk om et naturlig dødsfall, sier avsnittsleder Per Morten Hvattum i etterforskningsavdelingen til Lillestrøm-politiet til avisen.Steen fikk sin første dom i 1992 og har siden den gang vært dømt for en rekke bedragerier.

Knut Arnfinn (70) som døde i en voldsom kollisjonen

Foto/    NorgeOgVerdensNytt 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

Det var Knut Arnfinn Kåsene (70) som døde etter den voldsomme kollisjonen i Seljord onsdag 25. mai. Det får NorgeOgVerdensNytt opplyst av politiet. En annen bilfører er siktet i saken, og er tatt blodprøver av ham.

 

 

 

LES OGSÅ:  Bjørn Felix (19) døde I ulykken

 

Suespilleren Bo Hopkins (80) er død

Foto/    Åsa  aresauburn

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

Suespilleren Bo Hopkins (80) er død. Det melder Variety .Hollywood-stjernen er kjent fra filmer som «American Grafifiti», «Midnight Express», «The Wild Bunch» og «The Getaway». Han døde fredag.Hopkins opprinnelige fornavn var William, men han endret det til Bo som en referanse til karakteren han spilte i «Bus Stop», som var hans første off-Broadway-rolle.Den avdøde skuespilleren ble oppfostret av moren og bestemoren etter at faren døde da han var ni år gammel. Senere fant Hopkins ut at han var adoptert.

Uenig om å fjerne de kristne helligdagene

AV/   NorgeOgVerdensNytt  /  Foto/    Mauricio  Evensen

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

 

Trygve Slagsvold Vedum er dypt uenig med Unge Venstres forslag om å fjerne de kristne helligdagene og erstatte dem med vanlige fridager.Jeg ser sentrale Venstre-folk vil fjerne alle de kristelige helligdagene, og at det brukes ord om utdatert og tåpelig om de røde dagene. Jeg er dypt uenig i at vi skal fjerne dette som fridager. Det skriver finansministeren og Sp-lederen på Facebook. Dertter gikk Unge Venstres leder Ane Breivik ut i Nettavisen  og uttalte at de ti helligdagene som er basert på kristendommen, bør fjernes og erstattes med vanlige fridager som folk kan tas ut når det passer. Vi har ikke lenger en statskirke, sa Breivik, og mente også at det er ubeleilig og ineffektivt at det blir mange inneklemte dager. Det at vi tar vare på noen tradisjoner mener jeg er bra for oss som samfunn, og ting blir flatere hvis flere og flere særpreg knyttet til vår historie skal fjernes. Klokt forvaltet binder tradisjoner oss sammen, og jeg mener også de fridagene som er knyttet til de røde dagene, skaper litt felles pusterom. Disse dagene og tradisjonene styrker fellesskapet vårt, skriver Vedum.

Geir Lippestad fortsetter som partileder i Sentrum

 Foto/    Åsa Marie Mikkelsen / Lokalhistoriewiki.no 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

OSLO: Sentrum-leder Geir Lippestad har fått fornyet tillit til å lede partiet. Det ble avgjort på Sentrums landsmøtet.Også Kristin Walstad og Irene Solli ble gjenvalgt som henholdsvis første og andre nestleder for partiet. Det melder  NTB. Gjenvalgene var i tråd med valgkomiteens innstilling.Det forholdsvis nye partiet Sentrum holder i helgen sitt første fysiske landsmøte noensinne med 120 deltakere.Sentrum ble registrert som politisk parti i januar 2021, og fikk nærmere 8.000 stemmer under stortingsvalget i september i fjor.I sin tale til landsmøtet lørdag uttrykte Lippestad at partiet har ambisjoner om å markere seg ytterligere i norsk politikk framover. Vi skal inn i kommunestyrene neste år. Vise at vi er relevante i lokalpolitikken og lokalpressen. På den måten skal vi få ut vår politikk i praksis, gjøre positive endringer i folks dagligliv, og bygge oss opp slik at vi ved neste stortingsvalg også blir et stortingsparti, sa han.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top