Sunniva Ødegård (13) funnet død.Politiet tror hun er drept.

(FOTO:  Politi/Privat)

 

 

 

 

 

 

 

 

Natt til Mandag ble en tretten år gammel jente funnet død påi Jærend. En voksen person fant liket på en sti i en boligområde i Varhaug i Hå kommune. Personen varslet deretter politiet.Nå kan

politiet bekrefte at det var tenåringsjenta Sunniva Ødegård (13) som ble funnet.Det er gjort i samråd med familien.Politiet tror at Sunniva ble drept og har startet drapsetterforskning.Kripos er

koblet inn i saken for bistand.Da 13-åringen ikke kom hjem som avtalt ble politiet kontaktet av en familiemedlem. Det ønskes tips fra folk som skal ha sett eller hørt noe.Søndag klokka 23.00

til Mandag klokka 03.00.Tips ringes inn på  02800 eller på tipstelefon nummeret som er opprettet,51899427. Ingen er så langt mistenkt eller pågrepet i saken.Det var politiet i Sør Vest som først meldte om saken på Twitter.

Sunniva skal ha blitt funnet død 150 meter fra der hun bodde. Politiet har gjort flere besøk rundt i boligområdet.Folk har blitt avhørt. Kommunens kriseteam er koblet inn for familien. Ifølge politiet har de allerede mottatt en

del interessante tips fra publikum. 

 

 

 

  • SISTE-NYTT: 

 

 

> TIRSDAG-31 JULI:  En gutt (17) er siktet for drap på Sunniva.Han nekter straffeskyld,men erkjenner å ha vært på åstedet.Politiet undersøker huset til siktede.Gutten er en kjenning av politiet.Siktede fremstilles for fengsling kl.13.30 i Jæren tingrett.Det bes om brev- og besøksforbud.I følge politiet kobles gutten til en innbrudd samme kveld. 

Mann (33) tiltalt for å ha kjørt ned samboeren

(FOTO: NorgeOgVerdensNytt)

 

 

 

OSLO: En mann i 30-årene skal ha kjørt på sin egen samboer i hovedstaden. Kvinnen skal ha bitt skadet, men hun overlevde.Nå er han tiltalt for flere straffbare forhold fra år 2014-2017. Det er blant annet vold, mishandling, og krenkelser. I tillegg er han tiltalt for drapsforsøk da han kjørte over henne med egen bil. Forholdene skal ah skjedd på Torshovgata i Oslo. Mannens straffesak vil først komme opp ved Oslo tingrett den 2 November.

Marcus og Martinus drar på turné med Jason Derulo

FOTO:   Mauricio  Evensen 

 

 

 

 

 

 

 

Snart drar tvillingguttene Marcus (16) og Martinus (16) fra Trofors ut på Europa-turne sammen med superstjernen Jason Derluo(28). I følge VG har guttene blitt invitert som “special guets” hvor de får delta på deler av Derluo`s musikkturne. Det blir kun seksten konserter som Trofors-gutta skal delta på. Det var i forbindelse med en LA-tur for å jobbe med musikk, at Marcus og Martinus var heldig å bli invitert på turneen.De to 16-åringene skal også ha besøkt Derluos eget studio.Tvillingene er begge veldig fornøyde med å få være med på turneen,forteller PR-ansvarlig Marte Schei overfor VG. Derluo synes guttene er så dyktige oppe på scenen, at har han valgt å invitere dem på sin turne.Det er en stor ære å få stå på scenen sammen med selveste Derluo, forteller Martinus overfor avisen.

Kvinne (30) kom hjem fra ferie.Fant ukjent mann i leiligheten

FOTO:  OPS politiet Oslo

 

 

 

 

 

 

 

OSLO: En kvinne (30) i midten av årene skal ha kommet hjem fra en vel fortjent ferie da hun fant en ukjent mann boende i hennes hjem. Kvinnen skal plutselig ha blitt knivstukket på armen eller hånden av mannen. Han rømte så stedet mot Sofienbergparken. Tips ringes på 02800. Senere ringte den fornærmede inn til politiet, som raskt kom på stedet. Kvinnen ble sendt til legevakten. Hendelsen fant sted på Herselbs gate i Oslo. Nå jakter politiet etter en ukjent gjerningsmann. De har en beskrivelse av personen (Mann, 175-180 høy, blått pannebånd med røde stjerner på hodet. Sort skjorte. Lys bukse. Ca. 30 årene) Det er OPS politiet i  Oslo som  meldte om saken via  Twitter.      

Stefar (40) knivstukket av stesønn.Han er alvorlig skadet

FOTO:  Sør Vest politi.twitter

 

 

 

En stefar i 40-årene skal idag morges ha blitt knivstukket av sin egen stesønn (14). Hendelsen skal ha skjedd på Mosterøy i Rogaland. I følge politiet har gutten blitt tatt hånd av barnevernet. Stefaren ble kjørt til Stavanger universitets-sykehus med alvorlige skader. Det var Sør Vest politiet som  meldte om knivstikkingen via  Twitter  i dag morgen. Flere skal ha vært vitne til hendelsen. Politiet har avhørt personer i saken. Det er fortsatt ukjent om ka som er bakgrunnen for knivstikkingen.   

Ung jente ble funnet død.Etterforskes som drap

FOTO:   Google-map/ NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

JÆREN: En 13 år gammel jente ble natt til Mandag funnet død på Jæren.Politiet tror at jenta er drept.Det er satt i gang full drapsetterforskning, og Kripos er koblet inn.Ifølge politiet ble 13-åringen funnet på en sti i en boligområde i Varhaug i Hå kommune.Jenta kom ikke hjem som avtalt, og politiet ble varslet av familiemedlem.Det ønsker tips fra vitner som har sett eller hørt noe fra Søndag til Mandag.Tips ringes på 02800.De pårørende er varslet, forteller politiets kontaktperson, Linda Merethe Lie. Ingen er så langt mistenkt og pågrepet saken. Det var politiet i Sør Vest som meldte om likfunnet på  Twitter.  

 

 

  • Det ble holdt pressekonferanse om saken – ved  Stavanger politistasjon kl.11.00

En mann i seilbåt er savnet. Politiet ønsker tips

FOTO:  Politiet/ Privat

 

 

 

 

 

 

 

 

En person i en seilbåt er nå savnet og etterlyses av politiet etter at familien tok kontakt med dem.Enten person eller båt har blitt sett siden tidlig Fredag den 20 Juli i Langesund. Det er snakk om en Bærums-mann, forteller politiet.Type båt er av Benneto Ocean. Båtens navn er tegnet for “PI”. Mannens familie skal ha prød å få kontakt med han via mob, uten å lykkes med det. Mannen kan ha seilt nordover med båten.Politiet ønsker tips fra publikum som har sette eller hørt noen.Ring 22669966. Redningssenstralen og andre etater jobber alle med saken, som ligger hos Oslo-politidistrikt. Båten er svanet etter en seiltur i Skagerak, mellom Sverige Danmark og Agder. Det var politiet i Sør Øst som først meldte om saken via  sin   Twitter. 

 

 

 

 

  • SISTE: 13.30:  Den savnede mannen og båten er nå funnet i god behold på svenske kysten.Det melder HRS-Sør Norge på Twitter. De takker også folket for deres for info og observasjoner.

Toppblogger (20) og realitydeltaker er tiltalt for vold mot mann (25) på fest

OSLO:      ( FOTO: NorgeOgverdensNytt )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> SISTE:  Toppblogger er frikjent  – les  HER!

 

 

 

 

 

 

En kvinnelig toppblogger i 20-årene er nå tiltalt for vold mot en 25 år gammel mann som jobber med kampsport.Kvinnen skal ha slått og kastet glassbiter (eller en flaske) på den fornærmede

mannen.Volden skal ha medført til kutt i pannen til NN,opplyser Oslo-politiet.I følge tiltalen skal hendelsen skal ha skjedd etter en krangel mellom partene, og funnet sted på en eller annen fest

i hovedstaden i Februar i år. Den tiltalte og en venninne var sammen da voldsepisoden skal ha skjedd. I følge Nettavisen.no nekter den tiltalte kvinnen for å ha gjort noe som helst straffbart.

Straffesaken vil komme opp i Oslo-tingrett i løpet av Oktober.Den tiltalte kvinnen ønsker ikke på nåvarende tidspunkt å kommentere saken overfor “NorgeOgVerdensNytt.I tillegg til å være

toppblogger og høyt på listen har kvinnen deltatt i en av Norges mest populære realityserier på TV-skjermen. 

 

 

  • Få flere lesere på bloggen/nettsiden?  Klikk HER! : )

Mann (46) kjøpte sex av 15-åring,og betalte for sexbilder av ei 17-åring

 (FOTO:   NorgeOgVerdensNytt)

 

 

 

 

 

 

 

 

En mann (47) som har stilling i næringslivet er tiltalt for å ha kjøpt en del bilder av 15-åring som var seksualiserte.For bilder og videoer skal han ha betalt flere tusen kroner for.Han er også tiltalt for å ha kjøpt sex av ei jente på 17 år.I følge tiltalen har han også byttet sex mot røyk og alkohol. Den tiltalte er medeier og styremedlem i et suksesrikt selskap med millionintekt i 2007. Rettssaken mot mannen vil komme ved Bergen tingrett i løpet av November. Mannen skal ha innrømmet å ha betalt noen seksualiserte bilder av 17-åringen for noen tusenlapper. Noe av begge forholdene skal ha skjedd fra  år 2015.

Skrot-Tor har solgt gården i Porsgrunn. Låven tømmes for alt!

PORSGRUNN: Da har butikkeier,Tor Hylland,også kjent som “Skrot-Tor, solgt gården sini byen.Hele låven måtte tømmes for absolutt alt.  (FOTO: Mauricio Evensen)

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter flere år som gårdeier har nå Tor Hylland, også kjent som “Skrot-Tor”, solgt bort gården sin i Porsgrunn for godt.I den forbindelse måtte hele låven og Gården, som skal ha vært vel så stappfull inni, tømmes for absolutt alt som er. Både inne og ute på gården ble det arrangert en dag hvor alt skulle selges bort. Dagen var satt til Torsdag den 12 Juli, fra klokken 14.00 til 17.00.I følge Tor Hylland møtte folket virkelig opp,og det ble et svært godt oppmøte og et godt salg.. Det var den tidligere gårdseieren selv som via et innlegg på sin Facebook, meddelte at gården endelig var solgt. Til daglig holder “Skrot-Tor” butikken som vanlig til i Hagebyvegen på Kjørbekk i Skien.

 

 

 

(FOTO: Skrot-Tor,Facebook)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top