Bjørn (56) omkom i trafikkulykke

AV/    Mauricio Evensen  Foto/   Politiet /

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var Bjørn Røstad (56) fra Levanger som omkom i en trafikkulykke på E6 Vuddudalen i Levanger i Trøndelag onsdag 24. mai. Det opplyser politiet i en pressemelding.Navn og bilde frigis i samråd med pårørende.

DNA-ekspert hjelper forsvarerne

Foto/    privat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå skal en DNA-ekspert fra Nederland hjelpe forsvarerne til tiltalte Johny Vassbakk (52) i Birgitte-saken. Ankesaken starter 4. september.I ankesaken får den tiltalte fra Karmøy en ny sjanse.Det melder Stavanger Aftenblad. Alle bevisene i saken skal presenteres for nye dommere.I februar ble mannen dømt til 17 års fengsel i Haugaland og Sunnhordland tingrett.I arbeidet med ankebehandlingen har forsvarerne, advokatene Stian Kristensen og Stian Bråstein, fått godkjent en DNA-ekspert fra Nederland. Gulating lagmannsrett dekker kostnadene, opplyser de til avisen.

Mann i 60-årene døde i dykkerulykke

Foto/    NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KRISTIANSUD: En finsk statsborger i 60-årene var i en dykkerulykke ved Kvitneset fredag. Tross livreddende førstehjelp døde han..Det skriver politiet på Twitter fredag kveld.Mannen ble fraktet til Kristiansund i båt etter ulykken. Vi fikk melding om hendelsen klokken 11.33. Det jobbes med hjerte- og lungeredning på land i Kristiansund akkurat nå. Luftambulansen er også på stedet, sa operasjonsleder Per Åge Ferstad i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB fredag ettermiddag.Det er foreløpig ikke kjent hva som er bakgrunn for ulykken. Dykkeren ble funnet livløs i overflaten, sa operasjonslederen.

Brann i en skolager – to ansatte til legevakten

AV/    NorgeOgVerdensNytt   Foto/   Mauricio Evensen / TA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BAMBLE: Litt før klokka 18.00 gikk brannalarmen på Brotorvet å¨Stathelle.Brannvesenet fikk kontroll på situasjonen og fikk slukket en brann i et lager, sier Erik Smidsrød-Brennseter i 110-sentralen, til Telemarksavisa. Vi fikk ventilert ut røyk fra lageret, og det meste av røyken er nå luftet ut, utalte han.Det var et skolager som brant, og det er fortsatt uklart hvordan brannen startet, opplyser Smidsrød-Brennseter, til NorgeOgVerdensNytt. Hele senteret ble evakuert.To personer ble røykskadet blir behandlet på stedet av helsepersonell. Ifølge Sør-Øst politidistrikt er to ansatte på senteret har fått i seg røyk,og er sendt til legevakt., melder politiet på twitter.

Leif–Arne (58) funnet død – en er siktet

Foto/    Privat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STJØRDAL: Søndag 21. april startet politiet etterforskning etter at en person ble funnet død på en adresse. Den avdøde er Leif–Arne Nicolaisen (58) fra Tverrlandet utenfor Bodø. Det melder politiet i en pressemelding.En mann er siktet for drap etter hendelsen. Mannen blir fengslet i fire uker. Han møtte i retten med tydelige skader i ansiktet.Politiet ba om at mannen fengsles i fire uker, hvorav to uker med brev- og besøksforbud og isolasjon, under fengslingsmøtet tirsdag.

Fører sovnet bak rattet – ble sint på politiet

Foto/    NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PORGRUNN: En mann i 40-årene fikk beslaglagt førerkortet sitt. Det melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter.Mannen sovnet bak rattet. Da patruljen konfronterte mannen med disse opplysningene, ble han rasende og gikk til angrep på patruljen, opplyser politiet. Mannen fikk førerkortet beslaglagt og det opprettes sak på angrepet.

Stengt etter kjedekollisjon – en person alvorlig skadd

Foto/    NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E18 i Bamble kommer til å være stengt i mange timer etter en kjedekollisjon torsdag kveld. En person anses som alvorlig skadd.Personen satt fastklemt, men er nå frigjort. Luftambulansen har vært på stedet, men pasienten ble kjørt til Skien sykehus med ambulanse, sier operasjonsleder Marius Fosvold i Sørøst politidistrikt til NTB torsdag klokken 22.40.Totalt fem personer fordelt på tre kjøretøy var involvert i ulykken. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 21.25 torsdag.Det er sendt krimteknikere til stedet. I tillegg er også ulykkesgruppa til Statens vegvesen på vei til stedet. Veien vil være stengt i mange timer, sier Fosvold.Ulykken oppsto etter at en lastebil skal ha kjørt inn i en personbil bakfra, før denne har truffet en ny personbil.Det er skiltet omkjøring som følge av ulykken.

Idag åpnet Yvonne og Tove en ny butikk – vi er veldig fornøyde!

AV/    NorgeOgVerdensNytt   Foto/   Mauricio Evensen /

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BAMBLE-NYTT: Torsdag kunne lavpriskjeden Dollarstore åpne sin tredje butikk i Telemark. Denne gangen var det på Brotorvet senteret på Stathelle. Som tidligere kjent har det blitt åpnet avdelinger på PP-senteret i Porsgrunn og Lietorvet i Skien. I ett helt år har nemlig senterledelsen jobbet med nyetableringen. En del kunder ventet i spenning da dørene opp som avtalt klokka 10.00.Vi er alle meget fornøyde med dagens oppmøte

 

 

TIPS OSS IDAG:  [email protected]

 

Iselin Eik-Nilsen tok med mannen, Kim, på åpning og handletur.

 

under åpningen, sier en blid og glad daglig leder, Yvonne Svendsen Bjørgan og nestleder Tove Farstad, til NorgeOgVerdensNytt. To av kundene som tok turen innom åpningen er ekteparet som komer fra Heistad, Iselin Eik-Nilsen og hennes mann, Kim.Jeg har fra før vært på en annen Dollarstore fordi de har enormt mye fint til rimelig.Idag tok jeg nemlig med meg mannen på handletur, og vi ser etter

 

 

vaskepulver og hagenisser, sier Iselin.Selv har jeg aldri før vært innom butikken. Siden jeg har hørt en del om butikken jeg måtte jeg bli med kona, sier Kim.Det er så fint at Dollarstore har valgt å etablere seg her på Brotorvet.Siden det er en del bompenger rett inn mot Porsgrunn er det ikke bare å kjøre oppover, sier Iselin Eik-Nilsen, til NorgeOgVerdensNytt.Og legger til: Det er grunnen til at vi ofte

 

 

SJEKK UT   flere av våre nye saker her

 

 

reiser hit og handler. Også YouTube-stjernen Simen Andersen og faren Bjørn Gunnar Andersen, tok turen innom nyåpningen. Vi er så glad for å være her på åpningen.Det er jo så mye fint og rimelig her inne i butikken, sier far og sønn. Da ble det endelig åpning, og det har vi virkelig gledet oss veldig lenge til, forteller Linda Q. Hansen Dalenl og Veronica Steen, som er blant de ansatte i den nye butikken.Etter planen

 

YouTube-stjernen Simen Andersen og faren Bjørn Gunnar Andersen var på åpningen

 

 

LES OGSÅ:  Det var lang kø før ny butikken åpnet dørene

 

 

hadde Dollarstore planer om åpning den 19. mai, men på grunn av problemer med vareleveringer, måtte åpningsdatoen settes 25 Mai.De første varene kom 10. mai. Lavpriskjeden har en varebeholdning på over 6000 artikler.Vi har jobba gjennom lange dager, og hele gjengen har stått på, noe som har gjort at vi har blitt et sammensveisa team.Vi gleder vi oss til drift og normale arbeidsdager framover, sier daglig leder Yvonne Svendsen Bjørgan.Det er mannge som har ventet lenge på at den 500 kvadratmeter store butikken med flere tusen artikler.

 

NB: Flere bilder kommer

Sangeren Tina Turner (83) er død

AV/    Mauricio Evensen   Foto/   Philip Spittle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Superstjernen Tina Turner (84)Artisten døde i sitt hjem i Sveits onsdag. Det er med stor sorg vi kunngjør bortgangen til Tina Turner. Med musikken sin og sin grenseløse lidenskap for livet, trollbandt hun millioner av fans over hele verden og inspirerte morgendagens stjerner. I dag tar vi farvel med en kjær venn som etterlater oss alle sitt største verk: Musikken hennes, heter det i en kunngjøring på artistens Facebook.I en utalelse sier talspersonen at artisten gikk bort etter lengre tidssykdom i sitt hjem i Sveits, melder avisen Blick.Turner har i sin karriere solgt over 200 millioner plater verden over, og itillegg solgt flere konsertbilletter enn noen annen soloartist.I 1978 skilte Turner seg etter et turbulent ekteskap, og startet en suksessfull solokarriere.I 1984 kom hun ut med platen «Private Dancer» som solgte 20 millioner plater.I 2016 ble hun diagnostisert med tarmkreft, og i 2017 ble hun nyretransplantert. Onsdag gikk hun bort etter lengre tidssykdom.

Atle Antonsen har klaget NRK inn for PFU

 Foto/    Tore Sætre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onsdag 31Mai skal Pressens Faglige Utvalg (PFU) behandle Atle Antonsen klage mot NRK.Klagen gjelder en episode i NRK-programmet Arena og et innslag på Nyhetsmorgen. Den er sendt inn av advokatfirmaet Føyen, på vegne av Antonsen.Det melder Medier24.Bakgrunnen er Sumaya Jirde Alis anmeldelse av Antonsen, etter den mye omtalte hendelsen på Boca Bar i Oslo. Antonsen ble anmeldt etter hendelsen, men saken ble henlagt på bevisets stilling.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top