Velger å sone straffen bak murene

Foto/       Egghead06

 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere fotballstjerne, John Carew ble dømt til 14 måneders ubetinget fengsel for grovt uaktsomt skattesvik i perioden 2014 til 2019.Økokrim opplyste i en pressemelding onsdag at de ikke anker dommen. Carews forsvarer, advokat Berit Reiss-Andersen, opplyser til N TB at heller ikke de anker dommen. Han er glad for at retten har trodd ham på at han ikke handlet med forsett. Han velger å ta straffen og gå videre i livet, skriver Reiss-Andersen i en tekstmelding til NTB. Dermed må Carew sone 14 måneder i fengsel.43-åringen ble også idømt en bot på 540.000 kroner. Dommen mot den tidligere fotballstjernen er dermed rettskraftig.

Flere som har seksuelle tanker om barn har meldt seg

Foto/       Illustrasjon / Christiaan Briggs

 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

 

Etter en kampanje rettet mot potensielle overgripere opplever Helsedirektoratet at dobbelt så mange som før melder seg.I snitt har seks personer meldt seg hver uke etter kampanjestart i oktober. Det viser tall P4-nyhetene har fått fra Helsedirektoratet (Hdir).Myndighetene har helsetilbudet  «Det finnes hjelp» til personer som står i fare for å begå seksuelle overgrep mot barn.Personene som har meldt seg etter kampanjestarten, ønsker å benytte dette tilbudet. Disse tingene skjer i vårt samfunn, og det er vårt ansvar som Helsedirektorat å bidra til å redusere risiko og sørge for at så mange barn som mulig ikke blir utsatt for seksuelle overgrep, sier divisjonsdirektør Johan Torgersen i Helsedirektoratet. Helsedirektoratet bruker 7,7 millioner kroner på kampanjen. Det siste året har rundt 150 personer fra hele landet vært til behandling. Redder vi ett barn fra å bli utsatt for seksuelle overgrep med denne kampanjen, så har vi kommet langt, sier Torgersen.

«Die Hard»-skuespilleren er død

Foto/       Ren1man

 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

 

Skuespiller Clarence Gilyard Jr. (66) er død. Det melder Variety. Skuespilleren er blant annet kjent for sin rolle som hackeren Theo i «Die Hard». Han har også vært å se i TV-serien «Matlock» og krimserien «Walker, Texas Ranger».Gilyard var også professor ved universitetet i Nevada. Dødsfallet er bekreftet i en uttalelse av universitetet, skriver Variety. Professor Gilyard var et fyrtårn av lys og styrke for alle rundt ham, sier universitetets filmleder Heather Addison i uttalelsen.

Ung gutt ville kvitte seg med et lik – ba om hjelp på Instagram

Foto/     Instagram

 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

USA: I Bensalem i Pennsylvania, har politiet arrestert en gutt (16), siktet for drap og for å ha tuklet med bevismaterialet.Det melder New York Post. Nødetatene skal ha mottatt en telefon fra bekymrede foreldre som kunne fortelle at datteren deres hadde mottatt en uhyggelig video på Instagram.I videoen forteller den siktede at han akkurat hadde drept en jente, og at han trengte hjelp til å kvitte seg med liket.Tenåringen snur så kamerat så man kan se beinet til en person, dekket i blod.Politiet rykket så ut til en husvogn hvor 16-åringen skulle ha tilholdssted.Da de ankom stedet løp den siktede fra stedet. Inne i vogna fant de en død jente på badegulvet. Funn tydet på at hun hadde blitt skutt.Etter litt leting fant politiet tenåringen og arresterte ham.

Kvinne funnet død i vannkanten

AV/    Norge-Og-Verdens-Nytt   Foto/   Mauricio Evensen

 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

 

BAMBLE (langesund)  Politiet har startet etterforskning etter at en kvinne ble funnet død i vannkanten ved Steinvika, mandag morgen. Kvinnen er identifisert og er i 60-årene. Nærmeste pårørende er varslet. Per nå vet ikke politiet om dødsårsaken, og saken etterforskes videre, opplyser Sørøst politidistrik, til NorgeOgVerdensNytt.  Vi vet ikke noe mer om dødsårsak.Politiet fikk melding om funnet mandag klokken 8.32. Det var nødetatene på stedet som meldte at kvinnen var død.Kvinnen vil bli obdusert.Politiet har vært i Steinvika og gjort krimtekniske undersøkelser på stedet for å finne ut hva som kan ha skjedd.Området ble sperret av, opplyser vår fotograf på stedet.

 

 

Pastor utførte sextreff på alteret – nå er han dømt!

Foto/       NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

 

NEW-ORLEANS:En pastor er dømt til 3 års fengsel etter å ha utført et sadosextreff på alteret I romersk-katolske kirka Saint Peter and Paul Roman Catholic Church i Pearl River i 2020.Hyrdeakten ble filmet da han ifølge presteskjortel utførte sex med pornostjernene Mindy Lynn Dixon og Melissa Kamon Cheng.De tre ble pågrepet av politiet, og er nå dømt.Pastoren Travis Clark filmet med sin mobil på et stativ. Det bskal ha blitt satt opp scenelamper for å lyse opp alteret.Politiet kom stedet og alle tre ble pågrepet. En del sexleketøy ble beslaglagt og utstyr som ble brukt for å filme hendelsen.Ifølge TV-kanalen Fox 8 måtte erkebiskopen Gregory Aymond ta i bruk røkelse foran 350 kirkegjengere for å rense alteret.De måtte deretter sette fyr og flamme i alteret så den brant ned til grunn.Ifølge avisen Nola fikk pastoen tre års betinget fengsel, samt tre års prøvetid. Han må også betale bot på 1000 dollar,og tilsvarer i underkant av 10.000 kroner.Pastoren skal ha erkjent seg skyldig for hendelsen mandag 21.november da han møtte distriktsdommer Ellen Creel.Melissa Kamon Cheng har i etterhvert opprettet en pengeinnsamling på  GoFundMe, hvor hun blant annet har skrevet følgende i teksten: «presentert for verden som en kriminell, når jeg faktisk ikke har gjort noe galt. Alle involverte parter var samtykkende voksne».Hittil har hun samlet inn over 12.000 dollar som skal gå til advokatutgifter og medisiner.

Hunder drepte barnebarnet – bestemor møter i retten

Foto/       NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

 

Mandag er rettssaken mot en kvinnen i gang i Østre Innlandet tingrett, hvor hun er tiltalt etter at en av hennes hunder angrep hennes barnebarn, som døde i angrepet.Det melder NTB. Det er satt av fem dager til å behandle saken. Hendelsen fant sted juni ifjor Kvinnens barnebarn på et og et halvt år ble bitt i hodet og kroppen og døde på stedet av skadene.Ifølge tiltalen hadde kvinnen hundene ute i hagen, mens hun hadde satt opp en provisorisk grind ved inngangen til stuen. I stuen var barnebarnet alene uten tilsyn, står det i tiltalen. Hun kommer ikke til å erkjenne straffskyld. Det er en sammensatt vurdering som ligger bak det, sier advokat Jens-Henrik Lien, kvinnens forsvarer, til NTB. Det er helt åpenbart fryktelig krevende for henne, både selve saken og hendelsen og rettssaken som skal starte nå, sier han.Lien sier at det i all hovedsak er påtalemyndigheten som skal føre vitner i saken. Statsadvokat Magnus Schartum-Hansen sa i mai til Dagbladet at det er gjort en meget grundig etterforskning i saken og at de er overbevist om skyldspørsmålet.Kvinnen er også tiltalt for brudd på hundelovens paragraf 28 for at hunden ikke var forsvarlig inngjerdet.

Mann i 20-årene er skutt og drept – en ny person pågrepet

Foto/       NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

 

 

OSLO: En mann i 20-årene er skutt og drept i natt til søndag. En mann i begynnelsen av 30-årene ble pågrepet i Oslo søndag kveld, siktet for drap på en mann på Grønland natt til søndag.Mannen er kjent for politiet fra tidligere. Han vil bli forsøkt avhørt av politiet i løpet av kvelden. Det opplyser Oslo-politiet i en pressemelding.Fra før er en annen mann pågrepet og siktet i saken.Politiet ble varslet om skytingen like ved Grønland T-banestasjon klokken 4.18 søndag. Ifølge politiet er det trolig snakk om et oppgjør i et kriminelt miljø. Videobilder fra stedet skal vise at flere personer var involvert.

Kong Harald må bli hjemme grunn av forkjølelse

Foto/       Tor Atle Kleven

 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

 

Hans Majestet Kongen er sykmeldt i dag, fredag 25. november, på grunn av forkjølelse. Hans Kongelige Høyhet Kronprinsregenten gjennomfører Kongens planlagte program i dag, heter det i en pressemelding fra Kongehuset.

Katt på rømmen ble avslørt

Foto/       Transportation Security Administration

 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

 

En ansatt ved sikkerhetskontrollen på flyplassen John F. Kennedy i New York i USA ble mistenksom da de så oransje pels stikke ut gjennom glidelåsen på en koffert. Det melder skriver AP. I det kofferten gikk gjennom røntgenmaskinen forrige uke ble de overrasket av en katten ved navn Smells. På den positive siden er i alle fall katten ute av sekken, tvitrer TSA.Til The New York Post sier eieren av Smells at katten må ha kravlet inn i kofferten til en venn som var på besøk.Hun visste ikke at pusen var borte før flyplassen tok kontakt, skriver AP.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top