Tre unge døde i ulykke

AV/   Norge-Og-Verdens-Nytt  (NOVN)   –  Sverige  –  Foto/   Norge-Og-Verdens-Nytt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVERIGE: Tre unge personer under 20 år har omkommet etter en trafikkulykke i Norrköping. Det melder politiet på sine nettsider.Det var like før klokka 19.00 at politi og redningstjenesten fikk melding om en singeluylykke mellom Norsholm og Kimstad.Det skal bare ha vært én bil involvert i ulykken.I tillegg til de tre unge menneskene som omkom, blir to andre på samme alder behandlet på sykehus.De pårørende er varslet.

Prinsesse med kreft trenger tid

AV/   Norge-Og-Verdens-Nytt  (NOVN)   –  London –   Foto/   Ian Jones

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talspersonen ved Kensington Palace kommer med ny oppdatering om prinsesse Kate, og opplyser til Sky News at prinsessen «fortsatt trenger tid til å komme seg».Kate vil foreløpig ikke vende tilbake til arbeidet, men holder seg fullstendig oppdatert på hva som foregår i hennes fravær, opplyser talspersonen videre. Tidligere i mai, under et besøk til Scillyøyene utenfor Englands sørvestkyst, ga prins William en oppdatering om kona.Hun har det bra, svarte prinsen på et spørsmål om tilstanden til prinsessen.Kate avslørte tidligere i mars at hun hadde fått kreft. Det gjorde hun i en video lagt ut i sosiale medier.Dette kom selvfølgelig som et stort sjokk, og William og jeg har gjort alt vi kan for å bearbeide og håndtere dette privat for barnas skyld, sa prinsessen.I januar gjennomgikk hun en stor operasjon i London, og på det tidspunktet trodde legene at hun ikke hadde kreft. Undersøkelser i etterkant av operasjonen viste imidlertid at det var kreft.Tidligere i år ble det kjent at også kong Charles hadde blitt diagnostisert med kreft.

 

 

Fem fikk forenklet forelegg

AV/   Norge-Og-Verdens-Nytt  (NOVN)   – Midt Telemark  –  Foto/   Norge-Og-Verdens-Nytt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#MidtTelemark #Folkestadvegen: Idag har UP hatt laserkontroll i 50-sonen. Resultatet ble 5 forenklet forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 65 km/ t. Det melder Sør-Øst politidistrikt på X/ Twitter.

Utga seg for å være Statens Vegvesen

AV/   Norge-Og-Verdens-Nytt  (NOVN)    Stavanger  –  Foto/   Norge-Og-Verdens-Nytt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To rumenske menn er av Økokrim tiltalt for å ha svindlet over 400 nnordmenn. Begge mennene skal ha sendt ut sms-er der de utga seg for å være fra Statens vegvesen. Videre mener Økokrim at mennene står bak en stor svindelsak hvor 423 nordmenn er blitt bedratt.  Ved hjelp av utspekulerte metoder forsøkte gjerningspersonene å tappe uvitende ofre for mer enn 10 millioner kroner. Det kommer det frem i en pressemelding fra Økokrim. Etterforskningen startet i januar i fjor etter en anmeldelse fra Statens vegvesen. De tiltalte utga seg blant annet for å være fra Vegvesenet for å lure nordmenn til å oppgi innloggingsdetaljene til BankID.Høsten 2023 gikk rumenske myndigheter til aksjon i Romania, hvor 40 rumenske politifolk deltok i en koordinert aksjon. Mannskap fra Økokrim var også på plass og de to rumenske mennene ble pågrepet

Kvinne fikk juling på 17-Mai

AV/   Norge-Og-Verdens-Nytt  (NOVN)   –  Oslo   –  Foto/   Norge-Og-Verdens-Nytt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OSLO: En ung kvinne og vennen ble banket opp på 17. mai på St. Hanshaugen. Ifølge politiet er to pågrepet for kroppsskade.Kvinnen, som fikk knekt finger og slått bevisstløs, skal bare ha ønsket å beskytte sin venn som lå på bakken og ble slått og sparket. Det får NRK opplyst av kvinnen. Før midnatt hører de fornærmede en jente får stygge kommentarer fra en gutt. Da mannen blandet seg inn, brøt det ut en voldelig krangel.Mens mannen lå på bakken prøvde kvinnen å lene seg over for å beskytte. Hun fikk en psykisk belastning og skrubbsår over hele kroppen og skader i hånden. Ifølge NRK fikk hennes venn blant annet kutt i ansikt et øre og ribbeina.Ifølge politiet var det ca 20 stykker på stedet og de var i 20-årene. Politiet mener det hele var et uprovosert angrep. Det ble raskt pekt ut en hovudgjerningsmann,og han ble pågrepet, opplyser politiadvokat Harald Holmsen til NRK. En annen person ble senere pågrepet. Flete bk utsatt for fullstendig uprovosert vold. Slik skal vi ikke ha det at folk blir overfalt i åpent rom uten grunn, sier Holmsen.Politiet legger mye ressurser i etterforskningen. Den ene mannen nekter straffskyld, ifølge forsvarer. Den andre mannens forsvarer har ikke kommentert hendelsen.Begge to blir fremstilt for varetektsfengsling mandag. Strafferammen er på seks år.

 

Rylo (17) tok sitt liv ved uhell

AV/   Norge-Og-Verdens-Nytt  (NOVN)  –  Suffolk, Virginia  –  Foto/   Politiet 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rylo Huncho (17) tok sitt liv ved et uhell da han skal ha lekt med pistol foran kamera. Politiet bekrefter hendelsen overfor New York Post ,og at 17-åringen ble funnet død i Suffolk, Virginia. Uhellet skjedde den 15.mai.Ifølge politiet mener de dødsårsaken er et selvpåført skudd mot hodet. I sosiale medier er det blitt delt en video av den tragiske hendelsen, og vi ser Huncho leke med en pistol mens han danser og spiller inn det som skal være en direktesending. På slutten av videoen hører man et smell mens han peker pistolen mot hodet sitt.New York Post skriver at 17-åringen var en rapper, og at moren hans startet en pengeinnsamling dagen etter at han døde.

Basse gutten er død

AV/   Norge-Og-Verdens-Nytt  (NOVN)  –  Foto/  YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pål Johannessen (64), som spilte Basse-gutten, sønnen til Valborg og Kjell i Olsenbanden-filmene, er nå død. Det bekrefter søsteren Turid Johannessen til VG. Pål Johannessen var med i åtte av de 14 Olsenbanden-filmene, hvor han spilte sønnen til Valborg (Aud Schønemann) og Kjell (Carsten Byhring).Det var bare oss to. Vi hadde ingen flere søsken, sier søsteren til VG.Hun forteller til avisen at broren fikk et hjerteinfarkt og døde på hytta i Sandefjord 17. mai.Pål Johannessen debuterte i Olsenbanden-filmene i 1969, da han bare var ti år gammel. Han gjorde også et lite comeback i «Olsenbanden – Siste skrik!» i 2022. Johannessen var det siste gjenlevende medlemmet av den ikoniske filmforbrytergjengen.

 

Christoffer er (30) savnet

AV/   Norge-Og-Verdens-Nytt  (NOVN)  –  Stryn  –  Foto/    Politiet 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RISØR: Christoffer (30) ble mandag  den 13 mai meldt savnet av familien etter han ikke kom hjem fra en fjelltur i Stryn. Han la ut på turen fredag.Familien har valgt å gå ut med navn og bilde i samråd med politiet. Både politiet har søkt etter 30-åringen i fjellet.Røde Kors og Norske redningshunder bistår, og vi har helikopter i lufta. Det skal være et stort område.Christoffer kommer fra Arendal, og bodde på et overnattingssted i Stryn.Politiet ber pubilkum ta kontakt på telefon 02800 dersom de har opplysninger i saken.

Blotteren er ikke funnet

AV/   Norge-Og-Verdens-Nytt  (NOVN)   Nevlunghavn –  Foto/   Norge-Og-Verdens-Nytt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En mann skal ha blottet seg ved en badestrand i Nevlunghavn søndag ettermiddag.Politiet var på stedet og etterforsker hendelsen, opplyser operasjonsleder Eskil Hagen Olsen ved Sør-Øst politidistrikt.Klokka 17.20 opplyser politiet at de ikke har klart å finne blotteren. Han skal ha vært iført caps, sort jakke og hadde med seg en sort bag

 

Siktet for voldtekt på 18-Mai

AV/   Norge-Og-Verdens-Nytt  (NOVN)    Oslo  –  Foto/   Norge-Og-Verdens-Nytt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OSLO: To menn er pågrepet og siktet for voldtekt av en kvinne sentrum natt til 18. mai. Det opplyser politiet til Aftenposten. Vi har opprettet en anmeldelse på voldtekt som skal ha skjedd natt til 18. mai i Dronningens gate, opplyser politiadvokat Henrik Rådal i Oslo politidistrikt. De pågrepne er en mann i 20-årene og en mann i 40-årene. Voldtekten skal ha skjedd utendørs mellom klokken 4 og 5. Det var et vitne som varslet politiet, ifølge avisen. Den ene mannen ble pågrepet natt til i dag. Den andre ble pågrepet i formiddag, sier Rådal ved 13-tiden søndag.Begge skal avhøres i løpet av dagen. Hvorvidt mennene blir fremstilt for fengsling, blir avgjort etter avhørene. Politiet har gått igjennom videoovervåking og innhentet andre opplysninger, bekrefter Rådal.Det skal ikke være noe relasjon mellom fornærmede og de siktede. Mannen i 40-årene erkjenner ikke straffskyld, ifølge hans forsvarer Reidar Steinsvik. Han er også forsvarer for mannen i 20-årene, men har ennå ikke snakket med sin klient.

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top