Lillia (9) drept med kniv da hun lekte med lillesøsteren – en mann (22) er pågrepet av politiet

Foto/    politiet

 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

En mann (22) er pågrepet for å ha drept Lillia Valutyte (9) med kniv i Storbritannia, torsdag ettermiddag. Jenta ble funnet med stikksår i Fountain Lane i Boston, Lincolnshire. Drapet skal ha skjedd like ved morens arbeidsplass, melder  Sky News . Lillia og hennes lillesøster med rockering på gaten før hun ble knivstukket, melder  BBC. Ifølge politiet ble siktede pågrepet i Central Park-området i Boston, lørdag. Dette er en hjerteskjærende sak som har påvirket mange mennesker i Boston og lenger unna. Våre tanker fortsetter å være hos Lillias familie i denne usedvanlig vanskelige tiden, sier politioverbetjent Martyn Parker til Sky News.

Går til motsøksmål mot Twitter

Foto/     Debbie Rowe

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

Nå har Tesla-gründeren Elon Musk levert inn et søksmål mot Twitter. Det skjer bare uker etter at Twitter selv saksøkte ham for å ha trukket seg fra avtalen om å kjøpe selskapet.Søksmålet er levert til en domstol i den amerikanske delstaten Delaware sammen med et 164 sider langt dokument, ifølge en melding fra domstolen. Det melder  NTB.Musk kunngjorde i april at han ville kjøpe Twitter. For noen uker siden trakk han imidlertid tilbake budet, noe han begrunnet med at selskapet hadde holdt tilbake informasjon om hvor mange av Twitter-kontoene som ikke er reelle.Hva som står i Musks søksmål, er ikke kjent ettersom det er hemmeligstemplet med henvisning til forretningshemmeligheter. Men Musk er pålagt å komme med en offentlig versjon av søksmålet.Det er satt av fem dager til rettssaken, som er ventet å begynne 17. oktober.NTB

Tre til sykehus etter en front-mot-front kollisjon

Foto/    Statens vegvesen.

 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

Tre personer ble flydd til sykehus med reningshelikopter etter en front-mot-front kollisjon på E6 over Saltfjellet.To kjøretøy er involvert i ulykken og begge bilene ligger utenfor veien. Tre personer var involvert i ulykken, og alle ivaretas av helse. Skadeomfanget foreløpig er ukjent, sa operasjonsleder i politiet i Nordland, Ina Selforsklokken 12.52. Overfor Avisa Nordland like før klokken 16.00, opplyser kommunikasjonsrådgiver ved Nordlandssykehuset Randi Angelsen, at tilstanden til de tre er alvorlig Veien var stengt en stund etter ulykken, men rett før 14.30 er E6 åpnet igjen for trafikk.

En mann i 30-åra alvorlig skadet og kjørt til sykehus etter knivstikking hjemme – nå jakter politiet på en gjerningsperson

Foto/    Mauricio  Evensen

 

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

SANDNES: Én mann er nå sendt rett til sykehus med alvorlige skader.Politiet og ambulanse rykket i ettermiddag ut i en væpnet aksjon med flere ressurser til et hus.Politiet mottok meldinger om en person som skal ha blitt knivstukket. Politiets innsatsleder sier til Sandnesposten at det dreier seg om en alvorlig voldshendelse på stedet.Politiet melder at de akter på en gjerningsperson. I en pressemelding skriver politiet at det er en mann i 30-åra som er fraktet med ambulanse til Stavanger universitetssjukehus. Vi er i gang med taktisk og teknisk etterforskning, samt etterretning, med mål om å pågripe gjerningsperson/gjerningspersoner, skriver operasjonsleder Jøran Solheim i en pressemelding. Vi i NorgeOg verdensNytt (NOVN) får også fortalt at opplysninger i saken tyder på at dette er en alvorlig hendelse internt i et miljø.

Gikk ikke tilstrekkelig ned i vekt – derfor er boksekampen avlyst

Foto/     (Twitter – @JakePaul)

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

I siste liten ble boksekampen mellom internettkjendis Jake Paul og Hasim Rahman Jr er avlyst, ifølge en uttalelse fra selskapet til Paul. Paul har også delt uttalelsen på sin egen Instagram. Kampen skulle gått natt til 7. august norsk tid.Selskapet, Most Valuable Promotions, skriver at Rahman Jr. ikke har gått tilstrekkelig ned i vekt til å være innenfor den avtalte vekten på 200 pounds, tilsvarende 90,7 kilo.

Nødetatene har rykket ut til en kjedekollisjon hvor tre biler er involvert

AV/    Mauricio  Evensen   Foto/    Vestfold brannvesen

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

ULYKKE: Nødetatene har rykket ut til en kjedekollisjon i nordgående felt på E18 ved Holmestrand.Det melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter.Tre biler er involvert og trolig ikke alvorlig personskade, skriver politiet.Ulykken fører til trafikale problemer. Brannvesenet anbefaler omkjøring via fylkesvei 35 frem til bilen i venstre felt er hentet av bilberger.

Væpnet aksjon til en privat adresse etter knivstikking

Foto/   Norge-Og-Verdens-Nytt   

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

SANDES:  Det pågår en væpnet aksjon etter meldinger om at en person skal være knivstukket.Politiet og ambulanse har rykket ut med flere ressurser i en væpnet aksjon hvor en person rapporteres knivstukket i et privathus. Det melder politiet på Twitter.Knivstikkingen skal ha skjedd i bydelen Hana

Ukraina evakuere Donetsk

Foto/   President.gov.ua

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

Nå har Ukraina bestemt å evakuere Donetsk. Det melder Reuters. Jo flere folk som forlater Donetsk nå, jo færre vil russiske styrker ha tid til å drepe, sier Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj lørdag kveld, ifølge Reuters.Evakueringen må starte før fyringssesongen, da det ikke er tilstrekkelig strøm- eller gassforsyning i Donetsk som følge av krigen, sier visestatsminister Iryna Veresjuk til Kyiv Independent. Ifølge henne, er det snakk om 200.000 sivile som skal evakueres.Avisen skriver at de som nekter å evakuere, må signere et dokument hvor de selv tar ansvar for risikoen det innebærer å bli i regionen.

Brødre i slutten av tenårene siktet for bildrap på slektning

Foto/    Wikipedia

 

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

SVERIGE:  To brødre skal være siktet for å ha kjørt på en kvinnelig slektning med vilje i Hisingen i Göteborg lørdag. Det opplyser kilder til både Expressen og Aftonbladet.  Begge brødrene skal være i slutten av tenårene, skriver Aftonbladet Politiet fikk varsel om det som først fremsto som en trafikkulykke litt før klokken 17 lørdag. To personer ble påkjørt. Den ene person døde, mens den andres tilstand skal være alvorlig, men stabil.De to brødrene er siktet for drap og drapsforsøk. To andre personer er også siktet., og skal være de siktedes farmor og farfar, melder Expressen. De er siktet for beskyttelse av lovbrytere.

Mann (29) fengslet i fire uker etter grovt ran av en vekter

Foto/   Norge-Og-Verdens-Nytt   

 

 

 

 

 

  •  Følg  Norge-Og-Verdens-Nytt  på  facebook   –  Få flere lesere  her  og  her

 

 

 

 

 

 

TROMSØ: En mann (29) er fengslet i fire uker etter grovt ran av en vekter.I den siste uken skal mannen ha begått fem straffbare forhold.Mannen ble pågrepet 29. juli i år og er siktet for grovt ran, ruspåvirket kjøring og vold mot offentlig tjenestemann. Det melder avisen iTromsø.Den siktede skal ha stjålet bilnøklene til en vekter med makt og stukket av i vekterens bil.Fengslingen av mannen er begjært med grunnlag i faren for gjentagelse, skriver retten. Videre skriver de at siktede synes å ha en åpenbar kapasitet og vilje til å begå alvorlig volds- og vinningskriminalitet.Retten finner det overveiende sannsynlig at det foreligger fare for gjentagende lovbrudd dersom den siktede blir løslatt, melder NTB.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top