Stortingsrepresentant Geir Jørgen Bekkevold (54) mistet sin lillebror, prøver å fortsette valgkampen

FOTO:   MAURICIO  B  EVENSEN  (ARK)

 

 

For ikke lenge siden mistet politiker og stortingsrepresentant i Krf, Geir Jørgen Bekkevold, sin egen lillebror.Han vil likevel prøve å gjennomføre valgkampen i September som planlagt. Les mer på  Varden.no, som først omtaler saken.

Mirjam Johanne Omdal (22) fra Hamar gikk videre i «The Voice» på TV2!

FOTO:  Skjermd/TV2.NO

 

 

 

 

 

 

I kveld klokken 20.00 var det igjen klart for ny kamp i sangkonkurransen «The Voice» på TV2. Det er Lene Marlin (36), Yosef Wolde-Mariam (38) og Martin «Danielle» Bjercke (29),

 

og Morten Harket (52) som alle skal kjempe om å finne Norges bestestemme. En av blant de håpefulle deltakerne som deltok i kveldens TV-program, var Mirjam Johanne Omdal (23)

 

som er fra Hamar i Hedmark, men idag bosatt i Oslo. Med et stort publikum og en heiagjeng i salen, og med dommerne/mentorene foran seg, sto Mirjam i kveld på scenen og fremførte sangen ” Love you long time”. Etter fremførelsen

 

var det dommerne Yosef Wolde. Mariam (38) og Martin «Danielle» Bjercke (29), og Morten Harket (52) som til slutt snudde seg for Mirjam. Både publikum og dommere jublet og ga applaus.

 

En svært så rørt og glad Mirjam Omdal sto oppe scenen. Alle dommerne skrøt av 23-åringens sang-fremførelse på scene. De ønsker alle å jobbe sammen med jenta fra Hamar, og som får følge

 

henne videre i sangkonkurransen på Tv2. Men bare en av dommerne får jobbe med Mirjam Omdal, og det er nettopp hun selv som bestemmer hvem av dommerne hun vil jobbe med.

 

Etter og ha tenkt litt om valget, og med litt smisking fra dommerne, var det Yosef Wolde som ble valgt som samarbeidspartner. Se Mirjams fremførelse i reprise på Tv2.no.

 

 

 

NB:  Denne saken kan bli endret av andre…

Drapssiktet 25-åring fra Rygge tilbake på åstedet

FOTO:   PTIVAT/POLITIET

 

 

Torsdag var den drapssiktet 25-åringen fra Rygge tilbake på åstedet  i hytta i Flå i Buskerud i 11-tiden. Han er siktet for drapet på sin egen samboer Alexandra Therese Nilssen fra Ekholt. Det gjennomføres en rekonstruksjon fordi politiet håper at den siktede skal huske mer fra selve drapshandlingen. 25-åringen har erkjent å ha drept kjæresten, men nekter straffskyld fordi han mener at han var psykotisk i gjerningsøyeblikket  Det skriver  Moss Avia.  Les mer på  Moss-avis.no.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top