Kjent youtuber falt ned 200 meter døden

Foto/    YouTube – Albert Dyrlund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FALT I DØDEN:  Youtuberen og medieprofilen fra Damark, Albert Dyrlund (22) da han skulle filme en Youtube-video i Italia da han falt 200 meter i døden utenfor en skrent. Han ble erklært død på stedet.Det bekrefter familie overfor Ekstra Bladet. Familien er i dyp sorg, sier hans mor,

 

 

Vibe Jensen, til avisa. Familien trenger tid til å sørge, og ber om at privatlivet deres blir respektert. Danmarks utenriksdepartement bekrefter også dødsfallet. Ulykken skal ha funnet fant sted onsdag på fjellet Mount Seceda i Val Gardena, melder den italienske lokalavisa Rai News.

 

 

Albert Dyrlund hadde nesten 170 000 abonnenter på Youtube-kanalen sin, hvor han la ut flere musikk-videoer og sketsjer. I 2019 spilte han hovedrollen i filmen «Team Albert», en komedie om en kar som vil leve av Youtube. Han startet som barnestjerne, og hadde mange unge fans.Dyrlund har uttalt til danske Se og Hør at han ønsket å nå en eldre målgruppe.

Hun opplevde en spontanabort – nå venter hun og mannen barn igjen

Foto/    twitter/privat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Storbritannias statsminister Boris Johnson (57) og kona Carrie Symonds (33) venter sitt andre barn.Det melder Symonds på sin egen private Instagram. Innlegget er gjengitt av flere store britiske medier. I sitt innlegg skriver hun også at hun opplevde en spontanabort tidligere i år som gikk

 

 

hardt inn på henne. Johnson og Symonds har bodd sammen i Downing Street nr. 10 siden Johnson ble statsminister i 2019. I februar 2020 kunngjorde paret at de hadde forlovet seg og at hun var gravid. De fikk sønnen Wilfred sammen i april samme år.Johnson og Symonds giftet seg deretter

 

 

 i en hemmelig seremoni i Westminster Cathedral i mai 2021.Statsministeren har tidligere vært gift to ganger – sist med advokaten Marina Wheeler, som han har fire barn sammen med. Paret ble separert i 2018.

Tenåringsjente døde etter traktorulykke

Foto/    Norge-Og-Verdens-Nytt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DØDE ETTER ULYKKE: En tenåringsjente var Onsdag involvert i traktorulykken i Skjåk i Innlandet. Hun ble deretter fløyet til St. Olavs hospital med luftambulanse etter ulykken.Nå er jenta død. Det opplyser politiet i en pressemelding. De pårørende er varslet og blir tatt hånd om av kommunens

 

 

kriseteam. Vi Norge-Og-Verdens-Nytt får opplyst at det var jenta selv som var fører av traktoren som veltet.Hendelsesforløpet er uklart, og vi har ingen øyenvitner til selve hendelsen. Politiet har fortsatt ikke klarlagt hendelsesforløpet, men det vil skje gjennom den taktiske og tekniske etterforskningen.

Ettåring påkjørt av elsparkesykkel – fører stakk av

 

Foto/    Norge-Og-Verdens-Nytt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett år gammel gutt skal ha blitt påkjørt av elsparkesykkel på Torgalmenningen i Bergen. Det skriver Vest politidistrikt på Twitter.  Føreren stakk av etter ulykken, skriver politiet.Gutten er bevisst, men har skader i en arm og vil bli sendt til legevakten, ifølge politiet.Vi i Norge-Og-Verdens-Nytt får oppplyst at

 

 

da politiet kom på stedet, snakker de med vitner, men har fortsatt ikke fått tak i den aktuelle føreren. Politiet har kommet i kontakt med et aktuell vitne, og har i tillegg bilde av gjerningsmannen, som er en voksen mann. Likevel får de ikke kontakt, meldet BA.Vi har ikke kommet i kontakt med vedkommende ennå, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt, Tatjana Knappen.

Trønderen som løy – hadde ikke corona eller astma – stor bot eller fengsel

Foto/    Norge-Og-Verdens-Nytt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FÅR BOT ELLER FENGSEL:  Også en Trønder er god på å lyve. For en tid siden skal en trønder ha løyet om at han var smittet av Covid-19, da han skulle tas med til politiarresten i Oslo fordi han bar en kniv. I tillegg skal han ha løyet om at han hadde astma. Det melder Avisa Oslo. Etter å ha

 

 

fortalt politiet om at han hadde testet positivt for koronaviruset, måtte mannen tas ut av sentralarresten og fraktes til legevakten for undersøkelse.Trønderen er nå bøtelagt, og må betale en bot på 15.000 kroner eller sone i fengsel i 27 dager. Norge-Og-Verdens-Nytt får opplyst at ,annen nekter å betale forelegget han er ilagt, og saken er da sendt til Oslo tingrett for avgjørelse.

En mann i 50-årene er meldt savnet – han hadde med seg hunden på tur

Foto/     Norge-Og-Verdens-Nytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En mann i 50-årene er medlt savnet i Vinje. Det melder poltiiet på twitter. Mannen skal mandag ha gått fra Trolldalsdammen ved Songavatne. Ifølge politiet har ingen vært i kontakt med mannen siden tirsdag kveld. Da var han ved Vonevatn. Han skulle til Saltpytthytta

 

 

og videre til Store Meinsvatnet, opplyser politiet.Det er uvisst hva mannen har på seg, men han har med seg en hund, en Alaskan Malamute og han har et rødt telt.Hvis noen har sett han i området, bes de ta kontakt med politiet på 02800 eller 112, oppfordrer politiet.

 

 

SISTE-NYTT: Klokken 21.02 melder politiet på twitter at mannen akkurat er funnet av redningshelikopter. Han er i god form.

Superstjernen saksøker Disney for å bryte kontrakten

Foto/    Gage Skidmore 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Superstjernen Scarlett Johansson har valgt å saksøke Disney. Det melder The Wall Street Journal. Johansson, som spiller i Marvels siste film “Black Widow”, mener Disney bryter med kontrakten hennes, da de slapp filmen på sin Disney+

 

 

streamingside samtidig med at den ble vist på kino.Ifølge The Wall Street Journal,skriver stjernen i sitt  søksmål at hennes avtale med Disneys Marvel Entertainment garanterte et eksklusivt slipp på kino, og at lønnen hennes var rettet etter dette.

Hjalp seks personer etter båtbrann på Svalbard

Foto/     Kystvakten, Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«KV Harstad» hjalp en fritidsbåt på Svalbard torsdag kveld.Fritidsbåten hadde fått slukket en brann om bord, men manglet fremdrift, skriver Kystvakten på sin Twitter.Seks personer ble tatt om bord over i «KV Harstad» på tur inn til Longyearbyen.

Meldt om brann i en bolig – en person er tatt ut av huset

Foto/    Norge-Og-Verdens-Nytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er ikveld meldt om brann i en bolig i Halden. Ifølge politiet skal en person være tatt ut av huset og det pågår hjerte- lungeredning. Det melder på sin Twitter.Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) sender helikopter. Alle nødetater er på plass, skriver politiet på Twitter. Klokken 18.28 melder politiet at det ikke lenger brenner i boligen.

Statsminister Erna Solberg tror på gjenåpning

Foto:    Tore Sætre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå mener statsminister Erna Solberg at trinn fire av gjenåpningsplanen kan iverksettes om to uker.Det melder  TV2. Tidligere kunne statsministeren forteller til NRK-kanalen, at regjeringen tror de kan åpne helt til høsten, men at hun fortsatt ønsker at flere vaksinere seg.

 

 

Det er knyttet usikkerhet til hvordan deltavarianten vil slå ut i Norge. Regjeringen har derfor valgt å følge rådet fra Helsedirektoratet og FHI og vente med trinn fire i gjenåpningsplanen, sa helseminister Bent Høie til NRK.Da det tidligere i dag ble kjent at gjenåpningen ble utsatt.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top