Elisabeth Terese Aaslie (43) er dømt til lovens strengeste straff for å ha drept sin egen faren og eks-kjæreste

 

 

 

AV/ foto:NorgeOgVerdensNytt/politiet

 

 

 

 

 

 

 

EN SYBARNSMOR ER DØMT FOR DRAP PÅ SIN EKS-KJÆRESTE OG SIN EGEN FAR: Elisabeth Terese Aaslie (43) er i Kristiansand tingrett dømt til lovens strengeste straff på 21 års forvaring,for å ha drept sin egen far og sin tidligere eks-kjæreste.Det melder TV2.Dommen falt idag ettermiddag, og dommen ble anket på stedet.Ankebehandlingen vil starte den 19. mars. Ifølge dommen skal ha skjedd i år 2002 og 2014.Itillegg til fengsel må kvinnen dømt til å betale 200.000 kroner i oppreisning til en slektning, og 250.000 kroner i oppreisning til to andre slektninger.Resten av erstatningen på tilsammen 930.000, går til ekskjæresten hun er dømt for å dope ned og svindle.Det melder VG. Hun er sjokkert. Det var ikke det resultatet hun hadde sett for seg, sier medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen til NRK.Forsvarer Olav Sylte la ned påstand om full frifinnelse, og hevder politiet på ingen måte kan bevise at det er snakk om drap.Påtalemyndigheten mener 43-åringen drepte faren sinfor å få ut en stor arv, mens.Motivet for å ta livet av barnefaren skal ha vært for å selv få omsorgsretten for sønnene

Vil DU Bli linket, +få flere lesere idag?? : )

 

 

 

Vil dere  bli linket, + få flere lesere?  Vi vil gjerne deler din blogg (annen nettside) i et eget innlegg her på bloggen, + på vår egen facebook-side. Vi har over 500 følgere, men likevel flere tusen besøkende daglig : )  Vil  dere gjerne ha flere lesere?  Bli medlem  her  : )

 

 

 

 

 

 

(Foto:NorgeOgVerdensNytt

Ekteparet erklærer seg skyldige i tortur og mishandling av barna

 

 

 

AV/ foto:Riverside County Sheriff’s Department)

 

 

 

 

EKTEPARET ERKLÆRER SEG SKYLDIG I TORTUR OG MISHANDLING AV BARNA: Foreldrepar David Allen Turpin (57) og Louise Anna Turpin (49) fra California, som er anklaget for å binde fast og sulte sine 13 barn,erklærer seg nå skyldige i tortur og mishandling. Begge risikerer livsvarig fengsel. Straffeutmålingen vil være klar 19. april. 

 

Ny bekymringsmelding om Trond Giskes (52) oppførsel overfor en ung kvinne

 

 

 

Foto: privat

 

 

 

 

 

 

 

NY BEKYMRINGSMELDING MOT AP NEST-LEDER TROND GISKE: Samme dag som tidligere Ap-nestleder Trond Giske (52) ble innstilt til et nytt toppverv i Trøndelag Ap og plass i Aps mektige landsstyre, mottok partisekretær Kjersti Stenseng en ny bekymringsmelding om Trond Giskes oppførsel overfor en ung kvinne. Det melder VG. Bekymringsmeldingen skal ha kommet som reaksjon på en video som ble tatt opp ved 02-tiden natt til søndag på utestedet Bar Vulkan på Grünerløkka i Oslo.Ifølge avisen viser videoen at Giske henger over ryggen på en kvinne i 20-årene og holder hånden sin på kvinnens hofteparti, mens de danser.Kvinnen bøyer seg deretter unna Giske. Bekymringsmeldingen til Arbeiderpartiet er ikke sendt inn av kvinnen selv, men av nestleder i Fagforbundet Sykehus og helse Oslo, Knut Sand.

 

 

 

> SISTE-NYTT OM GISKE-SAKEN: Kvinnene som skal ha laga den korte danse-selfien med Trond Giske, er rasande på si eiga fagforeining og meiner dei er blitt brukte i eit politisk spel. Det melder NRK. Fagforbundet skal jo beskytte medlemmane sine, her har dei utnytta meg til sitt eige formål, seier kvinna som dansar på videoen til kanalen.

En kvinne i 50-årene funnet død langs veien.Ikke utsatt for en kriminell handling

Foto: Google/map

 

 

 

 

EN KVINNE BLE FUNNET DØD LANGS VEIEN: Harstad/mistenkelig dødsfall. Politiet fikk kl 0700 melding om funn av en død person ute på vei ved Bergseng. Avdøde ble funnet av person som var ute å luftet sin hund.

 

 

 

 

 

 

– Ifølge politiet er det en kvinne i 50-årene som ble funnet død langs veien ved Bergseng i Harstad,torsdag morgen. . Har dere informasjon om saken, ber politiet deg om å ringe 02800.

 

 

Kvinnen skal ha bodd i en av sosialboligene i området. Ifølge politet var kvinnen en del av et rusbelastet miljø…

 

 

> SISTE (twitter)  Vi går fra hus til hus for å høre om noen har sett eller hørt noe som kan knyttes opp mot det som har skjedd her i natt. Vi er veldig avhengige av tips fra folk. Hvis noen har informasjon, ønsker folk ta kontakt med politiet, sier politiets innsatsleder, Lina Solheim, til Harstad Tidende.

 

 

SISTE-NYTT:  Så langt er det ingenting som tyder på at noe kriminelt har skjedd i saken, men politiet avventer nå den endelige obduksjonsrapporten før vi kan si dette med 100 prosent sikkerhet. Det  melder  Harstad Tidende.. den foreløpige obduksjonsrapporten viser ingen skader på kvinnen som kan knyttes til en kriminell handling.

Toppblogger har valgt å legge ned bloggen på grunn av trussel mot datteren

Foto:AnneBrithDavidsen

 

 

 

 

 

 

 

 

KVINNELIG TOPPBLOGGER SLUTTER Å BLOGGE ETTER FLERE ÅR SOM BLOGGER – PÅ GRUNN AV HETS OG TRUSLER MOT DATTEREN: Nå har toppblogger og firebarnsmoren, Anne Brith Davidsen (43), besluttet å legge ned bloggen sin for godt. Det opplyste hun i et intervju med God Morgen Norge, fredag morgen.Det er ikke verdt det. Ikke nå lenger. Og det er derfor jeg gjør som jeg gjør nå, sier hun til TV 2. Årsaken er ifølge Davidsen at hun frykter for familiens, da spesielt barnas, sikkerhet. Ettermange år som blogger har 43-åringen opplevd mye hets og trusler, men det skal ha toppet seg etter en trussel mot datteren hennes, ifølge kanalen. Anne Brith Davidsen har vært en del av TV 2s dokuserie Bloggerne i hele fire sesonger, men ifjor valgte hun å forlate serien. Davidsen har blogget i over åtte år. Bloggkarrieren startet for første gang med en egen bakeblogg, men senere utviklet seg til en livsstilsblogg. 

Alesha (6) ble voldtatt og drept av en tenåringsgutt

 

 

 

 

 

AV/ Foto:politiet

 

 

 

 

 

EI JENTE (6) BLE DREPT OG VOLDTATT EN EN TENÅRINGS GUTT: En 6 år gammel jente ble kidnappet mens huns sov, og senere voldtatt og drept av en tenåring.Aaron Thomas Campbell (16) ble Torsdag ettermiddag dømt for å ha kidnappet, voldtatt og deretter drept den lille og forsvarløse jenta, Alesha MacPhail, den 2. juli i fjor. Det melder The Guardian.Med en kniv truet han 6-åringen om ikke å si noe eller motstå, og så transportert henne til et hotell hvor han voldtok og drepte henne.Jenta somm opprinnelig er fra North Lanarkshire, Skottland, var på sommerferie med besteforeldrene og kom til stedet bare noen få dager før hennes død. Ifølge politiet faller dommen den 21 Mars. Campbell DNA ble funnet 14 forskjellige steder på Aleshas kropp, inkludert DNA, som viser at han også voldtok den lille jenta. –  Saken  er omtalt på  facebook-siden..

Ung kvinne var etterlyst for voldelig angrep – er nå pågrepet av politiet

 

 

 

 

Av/ Foto:politiet

 

 

 

 

 

DANMARK-NYTT: POLITIET ETTERLYSER EN UNG KVINNE ETTER GROV ANGREP: Nå ber Nordjyllandspolitiet om hjelp til å finne igjen en yngre kvinne, som står bak et grovt angrep på en kontorist. Itillegg stjal hun og en mann fra butikken. Ifølge politiet fant episodene sted i Netto på Vesterbro i Aalborg klokka 3:00 til 13 januar.En butikkeansatt oppdaget et en kvinne tok med seg en juice under jakken sin, og stakk deretter av.

Den ansatte valgte å løpe etter kvinnen.”Da kontorist grep kvinnen, kom mannen til stedet, og kvinnen tildelte kontorist flere knyttneve i ansiktet. Mannen presset til kontorist og sa, “løp, løp”, da flyktet de begge fra scenen, “forklarer politiets etterforsker, politiets kommissær Mikkel Bruggmann.Hvis du gjenkjenner kvinnen eller har annen informasjon i saken, må du umiddelbart ringe til politiet på 114. Det melder Bt.dk. En mann skal ha vært med kvinnen, og er blitt identifisert via overvåkingsbilder, men politiet har fortsatt ikke funnet kvinnen.

 

 

  • SISTE NYTT OM SAKEN: Ifølge en anonym tipser, har kvinnen vært pågrepet av dansk politi, og senere løslatt fra varektekt.  VI i “NorgeOgVerdensNytt” kjenner til kvinnens identitett, og har forsøkt å få kontakt med henne,  men uten hel. Det er fortsatt ukjent om hva som skjer videre i saken mot kvinnen og mannen.

 

 

Har dere tips i saken?  Epost: [email protected]  – facebook. – 47- 41582466..

 

 

 

 

DANMARK-NYTT: POLITIET ETTERLYSER EN UNG KVINNE ETTER GROV ANGREP: Nå ber Nordjyllandspolitiet om hjelp til å finne…

Posted by Norge Og Verdens Nytt on Saturday, February 23, 2019

Bjørg Marie Skeisvoll Hereid (67) ble drept med øks i Haugesund

Foto:politiet

 

 

 

 

 

 

HAUGESUND-DRAPET: Det var Bjørg Marie Skeisvoll Hereid (67) som ble drept med øks i Haugesund. Drapet skjedde under et besøk tirsdag, da hun var kom for å legge ned blomster på en familiegrav.Natt til onsdag døde hun på sykehus av skadene, opplyser politiet.67-åringen etterlater seg ektemann og to barn. Tobarnsmoren ble angrepet på Vår Frelses gravlund i Haugsund i 16.30-tiden tirsdag. Ifølge politiet er en 48 år gammel siktet for drapet. Han vil bli fremstilt for varetektsfengsling torsdag. Skeisvoll Haried har jobbet som lærer på videregående skoler i Asker og Bærum.   

 

Said Bassam Chataya (28) ble knivstukket og drept. Torsdag blir han gravlagt

Foto:politiet

 

 

 

 

 

 

 

DRAPET PÅ DAMARKS-PLASSEN  I  BERGEN: Said Bassam Chataya (28) ble knivstukket og drept på Danmarks plass i Bergen. Torsdag blir knivdrepte 28-åringen gravlagt.Det skjer klokken 12 på muslimsk vis ved Loddefjord gravplass i Bergen.Said etterlater seg to sønner, begge gutter på 3 og 4 år. Ifølge poliitet er en 22 år gammel mann siktet for drapet på Said, men nekter straffskyld.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top