Få flere lesere? Lese DIN bogg? Har du et innlegg å dele?

 

 

 

 

Har du en blogg eller annen nettside,og vil du ha flere lesere? Klikk  HER! Skal vi lese din blogg? Skirv bloggadresse i kommentarfeltet. Har du et innlegg du vil vi skal dele på vår facebook-side? Kommentar under feltet.

En mann (18) er tiltalt for drapet på Sunniva Ødegård (13) i Rogaland 29. juli i fjor

 

 

 

AV/ foto/ Politiet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TILTALT FOR SUNNIVA-DRAPET I 2018 – I MAI STARTER RETTSSAKEN MOT DRAPSMANNEN: En 18 år gammel mann er tiltalt for å ha drept Sunniva Ødegård (13) på Varhaug i Rogaland 29. juli i fjor.Tiltalebeslutningen omfatter drap, likskjending, falsk anklage og skadeverk.Den tiltalte 18-åringen har i avhør erkjent straffskyld for drap, sier statsadvokat Nina Grande.Tiltalen er tatt ut etter ordre fra Riksadvokaten. Den 13 år gamle jenta ble drept på Varhaug 29. juli 2018.Saken er forhåndsberammet med oppstart onsdag 15. mai i Jæren tingrett. Det er satt av vel fire uker til saken.Mannen har også erkjent straffskyld og forklart at Sunniva var et tilfeldig offer.Sakkyndige har vurdert den siktede 18-åringen og har konkludert med at han verken var psykotisk eller hadde sterkt nedsatt bevissthet da drapet skjedd…Det melder VG.

FrP-politiker Adrian Ness Løvsjø (28) er anmeldt for underslag.Sier opp jobben

 

 

AV/ foto/ Frp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FRP-POLITIKER INNRØMMER UNDERSLAG – SIER OPP JOBBEN: Adrian Ness Løvsjø innrømmer underslag, og har nå valgt å sie opp sin stilling som rådgiver i Frps stortingsgruppe. Nå søker han om permisjon fra alle verv etter å ha blitt anmeldt for underslag. Løvsjø er ordførerkandidat og gruppeleder for Porsgrunn Frp, og fikk nylig jobb som rådgiver i Frps stortingsgruppe.«Det har i dag blitt kjent at jeg har begått en alvorlig feil i et tidligere arbeidsforhold. Dette er noe jeg beklager på det sterkeste», skriver Løvsjø i Facebook-meldingen.Videre skriver Løvsjø at han søker permisjon fra sine folkevalgte verv og tillitsverv i partiet inntil videre.«Jeg vil fremover jobbe hardt for å bygge opp igjen tillit både hos mine partifeller og hos mine nære og kjære. Beklager!», skriver han i innlegget på Facebook. Den tidligere arbeidsgiveren som har anmeldt Løvsjø for underslag er Kiwi, melder Telemarksavisa. Ness Løvsjø har også sendt ut en pressemelding der det står at han ble sagt opp av Kiwi på grunn av et underslag på 30.000 kroner. Jeg har i mitt tidligere arbeidsforhold i Kiwi i januar blitt sagt opp på bakgrunn av underslag. Dette er noe jeg angrer sterkt på og som jeg gjerne skulle vært foruten. Saken er anmeldt av min tidligere arbeidsgiver og er under behandling av politiet i Grenland, skriver han.

 

 

 

To personer forsøkte å hindre innbrudd, da ble de påkjørt og er alvorlig skadet

 

 

 

AV/ foto/ Theo Aasland Valen  (Bamble)

 

 

 

 

 

 

 

TO PERSONER FORSØKTE Å FORHINDRE ET INNBRUDD – DA BLE DE PÅKØRT OG ALVORLIG SKADET – TRE ER PÅGREPET AV POLITIET:  #Herre #Rafnesveien. Melding om at en bil har kjørt på en person. Aktuelle bil skal ha stukket av fra stedet.(4 t)

 

– Nødetatene er på vei.

– Bilen skal være en Iveco kassebil, sort med en liten rød skrift på siden.

– Det er foreløpig ukjent skadeomfang på personen som ble påkjørt.

– Politiet har kontroll på bilen i Brevik. Har kontroll på fører av bilen.

– Hendelsen er uavklart. Minst 2 personer skal være skadet. Foreløpig ukjent skadeomfang.

– Aktuelle bil skal være stjålet.

– 2 personer skal være alvorlig skadet. En er kjørt til sykehuset i Skien. En blir hentet av luftambulansen.

-En av personen skal være kritisk skadd. Det er denne personen som er hentet av luftambulansen

– Hendelseforløp: De skadde har forsøkt å hindre et innbrudd da de ble overkjørt av aktuelle bil som viste seg å være stjålet. Bilen stakk fra stedet. Politiet fikk stoppet aktuelle bil like sør for Brevik brua. En mann i 50 åra var da fører av bilen.

– Det er mistanke om at det under hendelsen var flere personer i bilen. Politiet har patruljer som leter etter flere gjerningspersoner.

– En mann i 40 åra er kritisk skadd og er hentet av luftambulansen. En annen mann i 40 åra er alvorlig skadet og kjørt til sykehuset i Skien.

 

SISTE:  ( 25 Mars) 2 menn i 40 åra er også mistenkt i saken er nå pågrepet…Det meldte Politiet i Sør-Øst på sin twitter ikveld. (1 t)

 

 

 

BAMBLE: Politiet sperret av området og gjorde sine undersøkelser på åstedet. (Foto: NorgeOgVerdensNytt )

 

 

  • NB:  Vi kommer med nærmere oppdateringer om saken  i dette innlegget, og evt nytt innlegg. (under)

     

Anne (104) ble arrestert av politiet på aldershjem.Det var hennes ønske.

 

 

AV/ foto/ politiet

 

 

 

 

 

 

 

For noen dager siden ble Anne Brokenbrow (104) fra Bristol i Storbritannia arrestert av politiet 😂👮‍♂️👮‍♀️ Hun fikk dermed oppfylt sitt største ønske på den internasjonale dagen for glede <3  Se  vidoen under 👍

 

 

 

Idag ble Anne Brokenbrow (104) fra Bristol i Storbritannia arrestert av politiet 😂👮‍♂️👮‍♀️ Hun fikk dermed oppfylt…

Posted by Norge Og Verdens Nytt on Thursday, March 21, 2019

Chalie Dan Lind (22) etter å ha blitt truffet av et utenlandsk vogntog

 

 

 

AV/ foto/politiet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRUFFET AV ET VOGNTOG I JANUAR – DØDE IDAG PÅ SYKEHUSET: Idag døde Chalie Dan Lind (22) etter å ha blitt truffet av et utenlandsk vogntog 7. januar.Han døde på universitetssykehuset i Trømsø etter å ha vært i en såkalt vegetativ tilstand. I forrige uke gikk rettssaken mot trailersjåføren (56) fra Litauen i Nord-Troms tingrett som var tiltalt for uaktsom kjøring samt for betydelig kroppsskade på en annen person.Torsdag ble han dømt til 90 dagers fengsel, og utestengt fra å kjøre i Norge de neste tre

 

 

årene. Charlie Dan døde i dag og tok en bit av hjertet mitt med seg. Sorgen er så ubeskrivelig vond, skriver Ramona Lind i en sms til iTromsø idag ettermiddag.Videre skriver hun:Tankene mine går til de handlingslammede politikerne og samferdselsministeren som i årevis har kjent til utfordringen vi har med vinterveier, og likevel valgt ikke å gjøre endringer som kunne forhindret denne ulykken. Vi får ønske hverandre hell og lykke til neste vinter. I dag min sønn, hvem blir den neste?

Da har vi delt og anbefalt ditt Blogginnlegg.Ble det ditt?

 

 

AV/ foto/Lene-Elisabeth-Tårnes

 

 

 

 

 

 

 

Vi anbefaler disse blogginnleggene: 1. Forbaska overgripere. ( Leneetarnes.blogg.no) 2. Flyttet fra barnet mitt i 2011. (Tinaandreass1.blogg.no )  3. Hvor mye er jeg villig til å eksponere barnet mitt på blogg og sosiale medier? ( Enkelst.no  4. Jeg ba, la babyen min leve. ( Veronicarona.blogg.no )  5. Kronisk deprimert? ( Nouw.com/kp97) 6. Spørsmål og var om silikon. ( Christinalegreid.blogg.no)

 

 

 

(NB: Ny innlegg deler i April)

Alejandro Giraldo Magnussen (28) var med i “Sporløs” på TV2, og fant sin biologiske mor

 

 

 

AV/ foto/ TV2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALEJANDRO FANT SIN BIOLOGISKE MOR PÅ TV – DET BLE ET RØRENDE MØTTE MOR OG SØNN <3 For en tid tilbake siden var Alejandro Giraldo Magnussen (28 med i programmet “Sporløs” på Tv2. Han var på søk etter å finne igjen sin biologiske mor i fødebyen Medelin i Colombia. Magnusen var bare under ett år gammel da han ble adoptert til Norge fra Colombia.

 

Sammen med programleder Geir Fredriksen, og resten av Sporløs-teamet, dro 28-åringen tilbake for å finne sin biologiske mor i landet.Etter å ha gjort flere forsøk på å finne igjen sin mor, og andre familie medlemmer, ble de endelig gjenforent med hverandre etter flere år. Det ble en svært rørende møtte mellom mor og sønn. Itillegg til moren fikk han også møte sin ukjente søster.Sammen med sin egen familie bor Alejandro idag i Siljan i Telemark, kor han har bodd siden han var fem måneder gammel.

 

For bare noen dager siden la han ut et innlegg på bloggen sin: Miniblogg.no/alejandro-giraldo, der han forteller at han gjerne ønsker å få sin Colombianske familie til Norge. “Jeg ønsker hjelp til å få hele min Colombianske familie til Norge så de kan møte min Norske familie, å ikke minst at mine to mødre kan møtes. Om jeg så ikke får alt så hjelper hver eneste krone”, skriver han på bloggen sin. Han har dermed opprettet en egen konto hos Spleis.no, kor folk kan sette inn penger. Så langt er det samlett inn 26 070 kroner: Spleis.no/project/66968

“Planen er å få alle sammen hit februar 2020, men starter spleis nå for å få kjøpt inn billigs mulig flyblietter, og er en del planlegging som må til for å få alt i boks”, skriver han avsluttende på bloggen.

Sofie (27) danset med Trond Giske.Kommer nå med sterk kritikk av VG

 

 

AV/ foto/ NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DET VAR SOFIE (27) SOM DANSET MED TROND GISKE PÅ DANSEGULVET I OSLO: Kvinnen som er filmet i den mye omtalte videoen med AP-leder Trond Giske, kommer nå med sterk kritikk av VG. Det var samme dag som Trond Giske ble innstilt til et nytt toppverv i Trøndelag i slutten av februar, at det kom inn en bekymringsmelding om en video fra utestedet Bar Vulkan i Oslo.I et intervju med TV 2 retter kvinnen på videoen sterk kritikk mot VGs publisering av den første artikkelen, en artikkel avisen senere har beklaget fordi den ikke ga et riktig bilde av hendelsesforløpet på baren.Til tv-kanalen gjentar hun det hun også tidligere har fortalt: At hun opplevde møtet med Trond Giske som uproblematisk.Hele greia var bare tull. Det var vi som bød opp til en spøk, og jeg var helt avslappet rundt det som skjedde. Du ser at vi står ganske krokrygget og danser. Det er jo først og fremst han som bøyer seg vekk, sier Sofie. Itillegg kommer kommer 27-åringen med av VGs håndtering av saken, og nekter blant annet for at hun har sagt at «det ble litt mye», som hun ble sitert på i den første VG-artikkelen. Videre forteller hun at det aldri var hensikten at videoen skulle nå et større publikum. Hun sier at hun onsdagen etter møtet med Trond Giske fikk vite at videoen var blitt vist til folk i Fagforbundet, hvor hun selv er medlem.Da fikk jeg også vite at VG var interessert i å lage en sak om filmen. Da ble jeg forbannet, for det var aldri meningen at dette skulle deles med noen, sier hun I TV 2-intervjuet…

Snart åpner badeparken igjen.Er du klar for å bade?

 

 

AV/ foto/ NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

SNART ÅPNER BADEPARKEN IGJEN: Badeparken Langesund hos Quality Hotel Skjærgården har vært stengt i noen måneder siden ifjor grunnet renovering. Mandag den 25 Mars (Forutsatt at ikke noe uforutsett skulle dukke opp) åpner badeparken opp dørene igjen.Det melder badeparken selv via et innlegg på sin facebook-side..

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top