Lothepus» (49) har fått strupekreft igjen.Han må gjennom en ny strålebehandling på sykehuset

FOTO: NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOTHEPUS HAR FÅTT STRUPEKREFT IGJEN . HAN MÅ GJENNOM EN NY STRÅLEBEHANDLING: I oktober skrev Bergensavisen at Leif Einar «Lothepus» Lothe (49) måtte gjennom en operasjon for å hindre utvikling av strupekreft.Deretter fjernet den folkekjære kjendisen fra Vestlandet, deler av sin stemmebånd for å hindre å få tilbakefall av enda en ny strupekreft sykdom.Itillegg fikk han streng beskjed om å slutte helt å røyke.Det klarte han ikkje. Nu har 49-åringen fått strupekreft enda en gang. Det betyr at han må gjennom en ny strålebehandling ved Haukeland sykehus i Bergen. Det melder Dagbladet. Lørdag skriver avisen at prognosene var verre enn hva legene først hadde kommet frem til. Det fantes mer av kreften i halsen til Lothepus. Fredag den 7. desember skal vestlendingen gjennom sin aller siste strålebehandling.Da håper han også å komme tilbake i jobb. Denne saken er også  omtalt på facebook-siden

Ikveld skal artisten Mia Brubakken (21) Joike på TV!Hun har også bursdag. Gratulerer!

FOTO: NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DET BLIR JOIKING PÅ TV MED ARTISTEN MIA: Ikveld skal artisten Mia Brubakken (21) fra Kragerø, og med artistnavnet hennes er MIIA, debutere som joiker på Nrk-tv.Joike-sangen som hun har laget heter Joachim, og er til hennes «eanu», onkelen hennes.Det er en hun har jobbet sammen med som artist. Joachim er musikkprodusent i LA, og kjenner dermed bransjen i USA godt. I «Muitte mu» forklarer 21-åringen hvorfor hun ønsker å joike sin onkel, som er en hun alltid har sett opp til og er veldig glad i. Det melder NRK idag. Itillegg til å Joike på TV, har Mia også bursdag idag. Vi Gratulerer så mye! Husk å se Mias reise inn i joikens verden på NRK1 ikveld, klokka 22.30, eller på NRK TV. Musikken til bursdagsbarnet er spilt av langt over 20 millioner ganger på strømmetjenester som Spotify og Hype machine. Denne saken er også  omtalt på facebook-siden

Full overtenning i en enebolig i Telemark. Alle kom seg ut av huset.Ingen ble skadet.

FOTO: NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DET BLE MELDT OM BOLIGBRANN I LANGESUND.HUSET BLE TOTALSKADD: ALLE KOM SEG UT – INGEN PERSONER BLE SKADET  UNDER BRANNEN: (KL. 20.50): #Langesund #Postveien 20:50 Nødetatene rykker ut til bolig i Postveien etter melding om brann i bolig. – Brannvesenet er fremme på stedet. Det er full overtenning i en enebolig. Opplyst at de som befant seg i huset skal være ute av huset. Ikke meldt om personskader.- Vinduer i et nabohus har knust pga. av varmen fra boligen det er full fyr i – Politiet ber om at naboer holder vinduer lukket. Samt ikke går for nærme boligen det brenner i, da det skal befinne seg gassflasker i boligen, og utendørs grill.  SISTE: 23-10: Huset er totalskadd og brannvesenet vil drive med etterslukking ut over natten.Det meldte politiet i sør øst på  sin  twitter..  Denne saken er også  omtalt på facebook-siden , + se flere bilder fra brannen. En video vil eventuelt komme på face litt senere. Ifølge politiet startet gårsdagens boligbrann i et boblebad som sto på utsiden av boligen. Familien som bodde i hjemmet skal ha mistet alt de eide. Brannvesenet holdt på langt uti på natten for å etterslukke brannen. 

Jan Rydheim (56) fra er fortsatt savnet. Politiet ber om hjelp!

FOTO: politiet 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORTSATT SAVNET: Jan Rydheim (56) fra Sandnessjøen er fortsatt savnet i havområdet nord for Bergen. Idag valgte politiet å frigi navnet i samråd med de pårørende. Det meldte politiet i en pressemelding. De pårørende er varslet om at saken omtales i media.I følge politiet var båten til Rydheim ventet å ankomme Nautic Norway på Hjellestad i 12-tiden i går. Nu er han meldt savnet. Det pågår stor leteaksjon i sjøen og strandsøk. Så langt har leteaksjonen vært konsentrert i området Fensfjorden og nord for Fedje. Eventuelle tips i saken kan rettes til HRS eller Vest politidistrikt på tlf. 02800. Hvi ikke 56-åringen blir funnet i løpet av dagen, vilsøket fortsetter søndag. Denne saken er også  omtalt på facebook-siden

Maya Justyna Herner (25) ble sist sett onsdag.Har du tips?

FOTO:  politiet 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POLITIET LETTER FORTSATT ETTER SAVNEDE MAYA JUSTYNA (25) FRA POLEN: #ØRSTA Leteaksjon.Politiet søker etter den polske kvinnen Maya Justyna Herner. 25 år. Beskrivelse: Langt brunt hår, iført sort tights og ullgenser av ukjent farge.De som har informasjon eller observasjon av den savnede den 21.11.18 bes ta kontakt med politiet på 02800.

 .

– Ørsta: Status pr nå er at vi fortsatt søker med store ressurser etter den savnede kvinnen. Det blir søkt med røde kors mannskaper og redningshelikopter. Dette arbeidet vil fortsette utover kvelden og natten. Eventuelle endringer i søk eller situasjon vil bli tweetet.

– Kvinnen er fortsatt savnet, det er satt inn søk med helikopter, mannskap fra røde kors, ekvipasjer fra norske redningshunder,politiet sine egne hunderessurser, elveredningslag og mange frivillige som melder seg. Flere ressurser er på vei.

– Ørsta: Redningsoppdrag. Kvinne i 20 åra ikke kommet ned igen etter tur mot Saudehornet. RødeKors mannskap og luftambulanse settes inn i søk. Det melder Politiet MøreRomsdal på twitter.  Denne saken er også  omtalt på facebook-siden.

Odin (18) har vært savnet siden Søndag! Har dere sett han?

FOTO:  politiet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAR DERE SETT DEN SAVNEDE GUTTEN? TA KONTAKT MED POLITIET: Den 18 år gamle Odin er savnet fra Trondheim sentrum siden natt til søndag. 188 cm, slank, sennepsgul jakke, mørk bukse, sorte sko. Tips? Ring 02800 – Det melder Politiet i Trøndelag en melding  på twitter..Denne saken er også  omtalt på facebook-siden.

Igår ble Verdensdagen for forebygging av seksuelle overgrep markert i Skien

FOTO.  NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VERDENSDAGEN FOR FOREBYGGING AV SEKSUELLE OVERGREP 19.NOVEMBER. ET FOREDRAG I SKIEN: Igår ble Verdensdagen for forebygging av seksuelle overgrep markert.Et av stedene var nede i Skien.En av oss i “NorgeOgVerdensNytt” var selvsagt på plass.Fra klokka 18.00 til ca. 20.00 ble det holdt et temakveld med fastlege Gisle Roksund, som var under overskriften LIVSMESTRING.Et foredrag som ble godt gjennomført med både alvorlighet, og med litt humor innimellom.Det fant sted inne på SMISO-Telemark i Skien. Et fantastisk foredrag <3 Terningkast (6).Det var nesten 30 personer som møtte opp igår kveld. Et av dem skal ha vært et ektepar som var kommet helt fra Kragerø.Etter foredraget var det mulighet å stille sine spørsmål til fastelegen.Da det var vel gjennomført,var det to kvinnelige ansatte ved senteret som talte foran publikum.De fortalte bl.a litt om senteret. Før temakvelden var ferdigkunne de oppmøte ta seg en god prat med hverandre.Det ble vartet opp med litt kaffe og annen godt drikke.I tillegg var det en fatt med litt frukt og småkaker. Ønsker du kontakt med SMISO? Sjekk ut deres nettside for litt mer info – www.smstelemark.no .Da Gisle Roksund var ferdig med sitt foredrag oppe på scenen, fikk han velfortjent applaus fra publikum, og en blomsterbukket fra de ansatte på senteret.Til dere som ikkje vet om det, er årets julebord ved SMISO, Mandag den 3 Desember. Denne saken er også  omtalt på vår facebook-siden.

 

> (NB: Les gjerne forrige facebook-innlegg)

Signy Fardal (57) har valgt å gi seg etter 20 år som sjefredaktør

Foto: Instagram/privat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SLUTTER SOM REDAKTØR: Signy Fardal (57) har valgt å gi seg etter 20 år som sjefredaktør i bladet “ELLE”.Det bekrefter Fardal på sin egen Instagram-profil i dag. «Etter 20 fantastiske år som sjefredaktør i ELLE har jeg valgt å si opp min stilling og ser nå fram til nye og spennende oppgaver», skriver 57-åringen på sin intsa-konto.Denne saken er også  omtalt på vår facebook-siden.

Nestleder Hadia Tajik (35) ble utsatt for trusler av en mann (62) Nå møter han opp i retten

FOTO: NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EN MANN I 60-ÅRENE ER TILTALT FOR TRUSLER MOT AP NESTLEDEREN HADIA TAJIK: En mann (62) fra Trøndelag møte tirsdag opp møte i retten.Han er tiltalt for å ha kommet med hatefulle ytringer mot Aps nestleder Hadia Tajik (35). Ifølge tiltalen er bakgrunnen kommentarer som 62-åringen skal ha skrevet på Facebook i september i fjor. Her kommer han med grove skjellsord mot Tajik og mener hun bør ende i giljotinen. Nestlederen har ikkje anmeldt forholdet,men politiet som opprettet sak, opplyste politiadvokat Kjersti Brandtsegg Moe til Trønder-Avisa da tiltalen forelå. Straffesaken føres for Inntrøndelag tingrett,og som har satt av tre timer til å behandle saken.Ifølge rådgiver Halvard Hølleland, kommenterer ikke Tajik spørsmål om trusler og egen sikkerhet.Det melder NTB. Dette er ikke den første gangen noen ha måtte møte i retten,tiltalt for å ha kommet med hatefulle ytringer mot Hadia Tajik. I år 2016 ble en mann i Brønnøy tingrett dømt til 16 dagers betinget fengsel og en bot på 10.000 kroner, for å ha kommet med trusler og hatefulle ytringer mot Tajik. Mannen ble dømt for innholdet i en kommentar han skrev under en NRK-artikkel på Facebook.Også den gang var det politiet som valgte å opprettet sak, melder Nrk. Denne saken er også  omtalt på vår facebook-siden.

Jan Helge Andersen (37) har vært taus om det som skjedde.Nu snakker han ut

FOTO:  Politiet 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BANEHEIA-DRAPENE I KRISTIANSAND ÅR 2000 – TO JENTER BLE VOLDTATT OG DREPT: Både i politiavhør og i retten har den dømte Helge Andersen (37), ikke fortalt i detalj om ka han egentlig gjorde under drapene på to unge jenter.Men nå skriver Andersen at han og Viggo Kristiansen (39) gikk på en bestemt sti i heia, og at de to så senere skulle ned på en bensinstasjon. Videre skriver 37-åringen at han passet på den minste jenta, mens Kristiansen begikk ugjerningene. Dette er noe han ikke har forklart tidligere,enten under politiavhør eller i rettssaken. Helge Andersen har før forklart at han satt med ryggen til, men ikke at han passet på den yngste av jentene. Ifølge foreldrene til Andersen, skal de ha hørt Kristiansen si følgende: «hvis du tilstår, Jan Helge, så kommer jeg til å nekte resten av mitt liv og legge all skyld på deg».Viggos forsvarere, Sigurd Klomsæt og Arvid Sjødin, har nu igjen begjært drapssaken gjenopptatt. Dette er den sjette begjæringen som er under vurdering av kommisjonen.Det er ventet et svar i løpet av år 2019. Som tidligere kjent,er det allerede fastslått at Kristiansens DNA ikke ble funnet på åstedet. Det melder TV2. Både Viggo Kristiansen og Jan Helge Andersen ble funnet skyldige i ugjerningene, og de ble deretter dømt til 21 års forvaring og 19 års fengsel. Kristiansen har hele tiden hevdet at han er uskyldig, og at kameraten har dratt ham inn i saken. Denne saken er også  omtalt på facebook-siden.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top