En 53 år gammel mann ble pågrepet av politiet og satt i arresten. Nå er han funnet død i cellen

Foto/ Norge-Og-Verdens-Nytt  / Telemark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En 53 år gammel mann døde Torsdag morgen 16 April på sykehuset Telemark i Skien. Mannen ble innsatt i arrest onsdag ettermiddag etter å ha blitt pågrepet i Midt-/Vest-Telemark lensmannsdistrikt. Innsettelse i arrest på politihuset i Skien ble gjort etter fremstilling for lege.

 

 

Etter en tid ble han funnet livløs på sin celle. Det ble iverksatt livreddende førstehjelp og han ble deretter fraktet til sykehuset. Dette er en trist hendelse. Det er for tidlig å si noe om hva som er årsaken til at han døde, og Spesialenheten er kontaktet i saken. Det er besluttet obduksjon,

 

 

sier politiinspektør Dag Størksen i Sør-Øst politidistrikt.Størksen sier til Dagbladet at de ikke vet hva som har skjedd med mannen, og at Spesialenheten vil komme til bunns i det. Han vil heller ikke si hvorfor mannen ble pågrepet. Det var en hendelse som ga grunnlag for pågripelse.

 

 

Før arresten ble han framstilt på legevakta for lege, som fant det tilrådelig å sette ham i arrest, sier Størksen.Han vil ikke gå inn på detaljer i hendelsesforløpet, men sier at han døde på sykehus i dag morges.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 6460

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top