Presidentkandidat, Joe Biden har flere ganger befølt kvinner når pressen har vært tilstede.

Foto/ Skjermdump: 9News - skrev, Daniel Deniazi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

USAs presidentkandidat, Joe Biden har flere ganger befølt kvinner når pressen har vært tilstede. Ukomfortabelt mener kvinnene.

 

 

USA: Joe Biden er mest kjent for å ha vært Obamas høyre hånd som visepresident. Etter at kvinnen, Tara Reade anklaget Biden for overgrep, skal hun i et intervju sist uke sagt at hun er villig å ta en løgndetektor dersom Biden går med på det.

 

 

Etter at Biden ikke ønsket å ta løgndetektor, har det også kommet påstander om at det skal være årsaken til at han ikke vil at løgndetektoren skal gi utslag for at ham lyver.

 

 

På Youtube og andre kanaler ser man at Joe Biden prøver å kysse flere av kvinnene på hodet og prøver å få nærkontakt, deriblant holder en kvinne rundt magen. I videoene ser man også at kvinene prøver å komme seg unna, mens han prøver å nærme seg med et kyss.

 

 

En kampanje som er rettet mot Joe Biden,under navnet StopJoeBiden, er målet å stoppe hans aktivitet i kampen om å bli president, men ikke minst er målet å stoppe hans overgrep mot flere kvinne. TV-kanalen CNN ha sitert Reade fra et TV-intervju tidligere:

 

 

– Du og jeg var der, Joe Biden. Vær så snill å stå frem med sannheten og ta ansvar. Hvis du føler at du kan ta opp dette på en reell måte, så vet du og jeg vet at du bør trekke deg som presidentkandidat.Joe Biden har hele tiden avvist anklagene og sagt at han ikke er kriminell.

 

 

Flere kvinner skal i ettertid ha stått frem gjennom kampanjen, og Reade skal ha fortalt at Biden penetrerte henne med fingeren, noe han selv hevder at det aldri har skjedd, ifølge NBC News:

– Dette har absolutt ikke skjedd, sa Biden til TV-kanalen tidligere.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 6460

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top