- Følg Norge-Og-Verdens-Nytt på facebook-siden – Få flere lesere her og her
SKIEN: Ifjor ble vi i redaksjonen gjort kjent med at restaurantsjefen Mahmut Tekbas, med 30-års erfaring i bransjen bak seg, åpner en ny italiensk restaurant midt i sentrum av byen.Akkurat nå så holder jeg og mine ansatte på med det aller siste finpussen som er igjen,og det meste av varer er bestilt og snart på plass her, forteller en spent og blid Mahmut Tekbas, når journalister i
Har du tip, bilder eller videoer? [email protected] – eller facebook
Norge-Og-Verdens-Nytt (NOVN) tok turen innom lokalet. Både han og noen ansatte jobbet rundt i restauranten da to av våre journalister fikk en liten omvisning rundt i det splitter nye og store opplysende lokalet. Skjenkebevillingen er for lengst ordnet og godkjent.Til uka kommer vi til å gå i gang med å fylle opp baren,og itillegg gjøre det kjempefint her inne.Dette blir jo
kjempebra, og både jeg og de andre gleder oss veldig allerede, sier Tekbas.På Onsdag den 7 februar, klokka 15.00, åpner restaurantsjefen dørene inn til den nye italienske restauranten som har fått navnet Trattoria Lorenzo. Folket har god grunn til å glede seg til åpningen i neste uke.Som tidligere kjent driver Mahmut Tekbas en akkurat lik restaurant i Sandefjord. Ettet at
dørene har åpnet og åpningen er vel overstått, kommer han fremover til å servere mye godt til byggerne i Skien, som han har et godt forhold til.Og alt er selvfølgelig hjemmelaga fra bunn av. Når det gjelder selve konseptet vil jeg si den er absolutt riktig for byen, sier Mahmut Tekbas. Og legger til: Vi kommer til og lage god mat, og itillegg gjøre alt vi kan så kundene blir fornøyde,
og håper da at de gjerne vil vende tilbake til vår restaurant.Det var ifjor at han overtok Rudolf Kiosk og Grill som ligger på Falkum.Det har seg sånn at jeg nå har valgt å selge kiosken for å satse bare på restauranten, sier Tekbas. To av våre journalister fikk også se en oversikt over menyen for Trattoria Lorenzo, og det var jammen mye godt å se på listen.Det var blant
annet å se ulike pizzaer, burgere, pastaretter og annet godt. Bak kjøkkenet ser vi en pizzaovn som har blitt importert fra Italia. Jeg kommer til å bruke en spesiell teknikk med pizzadeigen,og kommer til å stå og jobbe inne på kjøkkenet, forteller Mahmut Tekbas. Videre opplyser han om at han er på jakt etter flere ansatte i restauranten,som noen ekstrahjelpere. Om det
eventuelt er slik at noen der ute som gjerne interesserte å være med på laget, så ber jeg dem sende inn en CV, sier han. Som planlagt kommer restauranten til og holde åpent hver eneste dag fra klokka 15.00 til 22.00. I helgene blir det noe forlenget åpningstid.Det er altså nyåpning av restauranten til neste torsdag, og Mahmut Tekbas og resten av teamet håper da at mange velger og ta turen innom åpningen. Alle hjertelig velkommen, sier Tekbas.