Mann knivstukket med våpen

AV    NorgeOgVerdensNytt  –  Oslo  /  Fotograf  / Eivind Heggem   –   Epic-Foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OSLO (18.48): En mann er kritisk skadet eetter at han ble nivstukket i Storgata. Fornærmede, som skal være i 20/30 årene, anses som kritisk skadet,ble ivaretatt av politi og helse og kjørt til sykehus, opplyser politiets innsatsleder Tonje Brandru til pressen.Politiet har ikke mannens identitet. Ingen er pågrepet for ugjerningen. Politiet søker etter to personer som skal ha vært involvert.Vi er i en innledende fase av etterforskningen. Nå avhører vi vitner og innhenter video for å se om vi får noe beskrivelser derfra, sier innsatslederen. Det er mye overvåkingskameraer i området, så vi håper noe av det er dekket, sier hun. Politiet har beslaglagt et stikkvåpen som kan være knyttet til hendelsen.Det er ingenting som tyder på at det er noen fare for allmennheten, men at dette er en uoverensstemmelse mellom personer i et gitt miljø, sier krimleder Thomas Pedersen Enger. Storgata ble en liten stund stengt for all trafikk, før trafikken ble gjenåpnet kort tid etterpå.

 

● Natt til søndag opplyser politiet at mannen døde av skadene. Avdøde er en utenlandsk statsborger i midten av 20-årene, opplyser politiet i Oslo klokken 0.40.Da var de pårørende ikke varslet.

 

 

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 6738

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top