Sunniva Frigstad (20): Jeg la finalen i Guds hender og takker Jesus

AV/ Foto:   Joe Urrutia,  Miss  Norway

VANT I MISS NORWAY: Det  ble Sunniva Høisen Frigstad (20) fra Vennesla i Agder som Lørdag gikk av med seieren i Miss Norway-finalen. Miss Norway er en årlig konkurranse hvor formålet er å kåre en vinner som kan være en forbilledlig representant for veldedige organisasjoner og kommersielle produkter, tjenester

Det er  Dagen.no  som først melder saken.

og  arrangementer. I år fant finalen sted på Åpen Scene i Oslo og ni finalister kjempet om å bli Miss Norway. Vinneren av den norske konkurransen går til finalen i Miss Universe som er den største skjønnhetskonkurransen i verden. Det skal ha vært høy stemning bak scenen og hvor alle heiet på hverandre.

Hva tenkte du da det ble klart at du ble vinneren?Jeg vet ikke hva jeg tenkte. Det var helt fantastisk. Alt man har jobbet mot i over ett år har ført til noe godt, sier 20-åringen til avisa Dagen.

Frigstad har markert seg på flere områder i året som har gått. Hun har blitt den første til å skaffe ni sponsorer, noe som er ny rekord siden poengordningen trådte ikraft i 2013. I likhet med de andre deltakerne har Frigstad utført

veldedighetsoppdrag og fått presseomtale, som også gir poeng i kon-kurransen. Da finalen fant sted lørdag kveld ble det klart at Frigstad hadde slått alle rekorder i å skaffe sponsoroppdrag, veldedighet og presse.Jeg takker Jesus, sa Frigstad til Dagen da hun ledet poeng-

konkurransen like før finalen.20-åringen har hele tiden vært åpen med sin kristne tro.Jeg legger konkurransen i Jesu hender og tror han vil bane den veien som er best for meg, sa hun til Dagen før finalen.Hun forteller at hun har bedt før møter med lokale sponsorer, men også at hun har jobbet hardt for å levere best mulig kvalitet. Juryen ble

ledet av øyenbrynstylist og gründer Fred Hamelten, som er blitt kåret til en av verdens ti beste skjønnhetsbehandlinger av bladet Costume. I juryen satt dessuten Svetlana Jouini, som er mangeårig vinner av den norske og internasjonale frisørkonkurranser og skjønnhetsekspert Linn Nguyen.Juryens oppgave var å velge en representant

for Norge med et vakkert ytre, intelligens, selvsikkerhet, stil og karisma, skriver Miss Norway i en pressemelding.Frigstad bli Norges representant i Miss Univers som sendes på tv til 500 millioner seere i 190 land i løpet av 2021. Når den internasjonale finalen blir arrangert og hvor er fortsatt usikkert på grunn av koronaepidemien.Det er 30 år

siden sist en norsk kvinne vant den internasjonale finalen.Da gikk Mona Grudt fra Nord-Trøndelag av med seieren.Etter at finaen gikk av stabelen var Norge-Og-Verdens-Nytt (NOVN) i kontakt med Miss Norway vinneren, Sunniva Høiåsen Frigstad.Hvordan var det å vinne miss norway? Hva tenker du nå å gjøre fremover?Ble det stor feiring,

og hvordan feiret du? Det er helt fantastisk å vinne miss Norway, jeg skjønner ikke helt at det har skjedd, sier hun til NOVN. Nå fremover skal jeg nyte tiden, slappe litt av og gjøre meg klar til miss universe. Det ble feiring med bilder og god stemning! Jeg ble også med noen av finalistene og tidligere vinner på en koselig jentekveld,

avslutter Frigstad. Vinnere og finalister Miss Norway 2020. (f.h.) 2nd runner up Andrea Nicole Nornes Freier, 1st runner Ina Kollset, Finalist Christina Auli Westhelle, 4th runner up Celestina Andreassen, Miss Norway 2020 Sunniva Høiåsen Frigstad, 3rd runner up Matilde Lundh Forberg, Finalist Amine Victoria Fjeldberg, Finalist Donjeta Deli, Finalist Viktoria Christense Skarstein

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]