BRUMUNDDAL: Kripos og helikoter leter etter tobarnsmoren Janne Jemtland (36)

FOTO: / PRIVAT

 

 

Kripos teamet har idag startet undersøkelser på en gård i Brumunddal, ikke så langt fra blodfunnene som er gjort. I tillegg søker et helikopter og hundepatruljer i nærheten av hjemmet til tobarnsmoren Janne Jemtland (36). Det skriver Nrk.no. Jemtland har vært savnet siden Desember i fjor. den unge moren ble sist sett ved hjemmet sitt i Ellevsætervegen ved 02-tiden 29 Desember.   Politiet opplyser at 36-åringen fortsatt har status som savnet, og har heler ingen status som mistenkt eller siktet i saken.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 2987

One thought on “BRUMUNDDAL: Kripos og helikoter leter etter tobarnsmoren Janne Jemtland (36)

  1. Jeg synes dette er rart. Hun og mannen kommer hjem fra fest klokka to på natta i Taxi, og hun drar ut igjen alene. Slikt er ikke normalt. Har de kranglet? Har politiet avhørt taxi sjåføren? Blodspor som er funnet viser seg en del ganger å være “opplagt”, altså for å forvirre. Kanskje bør man sjekke andre veien. Vil det ikke være obligatorisk å sjekke hjemmet her og mulig sambobil? Og ikke fordi jeg tror at han har gjort noe, men også for å sjekke han ut. Likevel viser det seg i de fleste tilfeller at noen svært nær står bak.
    Kan noen på festen ha sett henne gå langs veien og stoppet? Har ikke politiet mulighet til å avlytte telefoner selv om de er slått av. det har jeg lest.
    Mange spørsmål og lite info. Politiet gjør også mye feil rundt forbi for tiden. mye slett etterforskning. se bare Monika saken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top