Alejandro Giraldo Magnussen (28) var med i “Sporløs” på TV2, og fant sin biologiske mor

 

 

 

AV/ foto/ TV2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALEJANDRO FANT SIN BIOLOGISKE MOR PÅ TV – DET BLE ET RØRENDE MØTTE MOR OG SØNN <3 For en tid tilbake siden var Alejandro Giraldo Magnussen (28 med i programmet “Sporløs” på Tv2. Han var på søk etter å finne igjen sin biologiske mor i fødebyen Medelin i Colombia. Magnusen var bare under ett år gammel da han ble adoptert til Norge fra Colombia.

 

Sammen med programleder Geir Fredriksen, og resten av Sporløs-teamet, dro 28-åringen tilbake for å finne sin biologiske mor i landet.Etter å ha gjort flere forsøk på å finne igjen sin mor, og andre familie medlemmer, ble de endelig gjenforent med hverandre etter flere år. Det ble en svært rørende møtte mellom mor og sønn. Itillegg til moren fikk han også møte sin ukjente søster.Sammen med sin egen familie bor Alejandro idag i Siljan i Telemark, kor han har bodd siden han var fem måneder gammel.

 

For bare noen dager siden la han ut et innlegg på bloggen sin: Miniblogg.no/alejandro-giraldo, der han forteller at han gjerne ønsker å få sin Colombianske familie til Norge. “Jeg ønsker hjelp til å få hele min Colombianske familie til Norge så de kan møte min Norske familie, å ikke minst at mine to mødre kan møtes. Om jeg så ikke får alt så hjelper hver eneste krone”, skriver han på bloggen sin. Han har dermed opprettet en egen konto hos Spleis.no, kor folk kan sette inn penger. Så langt er det samlett inn 26 070 kroner: Spleis.no/project/66968

“Planen er å få alle sammen hit februar 2020, men starter spleis nå for å få kjøpt inn billigs mulig flyblietter, og er en del planlegging som må til for å få alt i boks”, skriver han avsluttende på bloggen.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 1832

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top