Bellfor: Helt naturlig – rasetilpasset kjæledyrmat

Reklame | https://no.bellfor.info/

 

 

(  Denne annonsen kommer også vår facebook )

 

 

 

 

 

 

REKLAME FOR:  Bellfor-serien:   Bærekraftig og rasepassende: insekter i hundemat:

 

 

 

 

 

Som semi-rovdyr er hunder helt avhengige av at kostholdet deres inneholder tilstrekkelig mengde animalske proteiner. Samtidig er det kjent at husdyrhold er en betydelig belastning for miljøet.

 

 

Stadig flere hundeeiere leter derfor etter alternativer og prøver noen ganger til og med vegansk fôring. Dette er imidlertid ikke egnet for en rasepassende hundenæring.

 

 

 

 

Insekter som en alternativ proteinkilde

 

 

 

Heldigvis trenger ikke miljøvern og en behovsbasert ernæring for hunder å være vanskelig å få tak i. Insektprotein som en innovativ kilde til protein er bærekraftig med en eksepsjonell høy kvalitet.

 

 

Selv om det kanskje høres rart ut, har insekter mye å tilby som proteinkilde. Dette gjelder spesielt larvene til den svarte soldatfluen (Hermetia illucens), som hundematprodusenten Bellfor bruker i sine produkter.

 

 

 

Protein av høy kvalitet for behovsbasert fôring

 

 

 

Insektprotein er preget av en ekstremt høy biologisk verdi. Som studier har vist, kan den uvanlige proteinleverandøren lett konkurrere med kylling når det gjelder fordøyeligheten.

 

 

Takket være den komplekse aminosyreprofilen til insektprotein, er det sikret at hunder får alle essensielle aminosyrer, og at de kan mates etter uten problemer overhode uten at man har kjøtt i maten.

 

 

Insektprotein er ideelt for matfølsomme dyr

 

 

 

Insektprotein er ikke bare lett å fordøye. Det scorer også poeng med sin gode fordøyelighet. Siden insekter så langt knapt har spilt en rolle i ernæringen til hunder, har de praktisk talt ikke noe allergipotensial.

 

Hundemat med insektprotein er derfor ideell for å forsyne ernæringsfølsomme hunder med matallergier eller matintoleranser med næringsstoffer av høy kvalitet etter behov.

 

 

Insektprotein for mer bærekraft

 

 

Miljøskadene forårsaket av fabrikkoppdrett er enorme. Mer enn 70 prosent av alt jordbruksareal brukes i dag til husdyr eller for å dyrke fôr. I tillegg til dette kommer den enorme mengden vann som forbrukes i kjøttproduksjonen, og når det gjelder storfe, de enorme utslippene av klimaskadelige klimagasser som metan.

 

 

Med insekter er det annerledes. Larvene til Hermetia illucens tar liten plass. I tillegg kan de mates med vegetabilsk avfall, slik at det ikke trenger å dyrkes ekstra fôr. I tillegg produserer ikke insektene noen klimagasser, og vannforbruket er veldig mye lavere.

 

 

Stort utvalg av produkter for permanent overgang

 

 

Når det gjelder emnet insektprotein i hundemat, er Bellfor en pioner over hele Europa. Selskapet lanserte kornfri tørrmat med insektprotein tilbake i 2016. Siden den gang har utvalget av insektbaserte produkter blitt kontinuerlig utviklet, og inkluderer nå rundt 30 forskjellige produkter.

 

 

 

Noen eksempler kvalitetsbevisste hundeeiere kan velge mellom følgende produkter med insektprotein:

 

 

 

  • Kornfri tørr mat (kaldpresset eller ekstrudert) ·
  • Kornfri våt mat
  • Naturlige hundesnacks
  • Kosttilskudd av høy kvalitet
  • Naturlige pleieprodukte

 

 

 

Konklusjon

 

 

 

Med tanke på den stadig voksende befolkningen i verden og den økende etterspørselen etter kjøtt, er det på høy tid å finne alternative måter å spise på. Dette gjelder selvfølgelig også de millioner av hunder som bor i europeiske husholdninger og som trenger tilstrekkelig mengde mat hver dag.

 

Siden animalsk proteiner spiller en spesielt viktig rolle i hundens ernæring, anbefales ikke vegansk fôring til hunder. Miljøbevisste hundeeiere som ikke vil gå på akkord på kvaliteten av maten, bør bruke insektbasert hundemat i stedet.

 

Bellfor-serien tilbyr et stort utvalg av tilsvarende produkter, slik at en fullstendig omstilling er mulig uten problemer.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 3950

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top