Død kvinne funnet bak en campingvogn

AV/ Foto:  Norge-Og-Verdens-Nytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søndag melder politiet i Øst om et funn av en død kvinne i 40-åra på Spjørøy på Hvaler.Innsatsleder Remi Kopperud opplyser til Fredriksstad Blad at personen ble funnet på Hvaler

 

 

camping, like ved båtmarinaen Sand Marina.Det er funnet en livløs person i en elv, her i tilknytning campingplassen. Det var en forbipasserende som fant vedkommende, sier Kopperud.

 

 

Vedkommende som først oppdaget den døde personen, forteller til lokalavisa at sjokket var stort da de gjorde funnet i elva. Personen ble funnet bak vogna på morgenkvisten, sier vedkommende.

 

 

Like før klokka 10 søndag formiddag melte Øst politidistrikt at de jobbet med tekniske og taktiske etterforskningsskritt på stedet.Dødsårsak er fortsatt ukjent. Den døde er sendt til obduksjon. Det er foreløpig ikke noen mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 4446

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top