Folk kaster mindre mat etter korona. En av fem oppgir at de kaster mindre mat etter at koronakrisen begynte

AV/ foto: Keith Weller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(S24) En av fem oppgir at de kaster mindre mat etter at koronakrisen begynte.Hovedgrunnen er at de planl-egger innkjøpene bedre. I tillegg har nordmenn fått bedre tid til å utnytte

 

 

råvarene, skriver forskning.no.  Dette gjenspeiler kanskje at mange er permittert eller har mistet jobben, og derfor må bruke mindre penger generelt sett, også når det gjelder mat.

 

 

Dårligere økonomi og mer tid hjemme kan også ha skapt en økt interesse for det å bruke opp rester, kommenterer Lene Kallum i Too Good To Go til nettstedet.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 6452

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top