Hun hjalp Jeffrey i å forgripe seg på tenåringsjenter – funnet skyldig

Foto/   Wikipedia / Ghislaine MaxwellI. Maxwell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da er dommen klar. Ghislaine Maxwell (60) funnet skyldig i å ha hjulpet den avdøde finansmannen Jeffrey Epstein med å forgripe seg på tenåringsjenter.Juryen har blitt enig i en kjennelse i rettssaken mot Ghislaine Maxwell (60). Det melder nyhetsbyrået AP.  .Maxwell var siktet for å rekruttere mindreårige jenter som skal ha blitt utsatt for overgrep av forretningsmannen og hans venner.

 

 

Kjennelsen kom etter en hel måneds rettssak. Juryen var i diskusjoner i fem dager før de ble enige. Det skriver AFP. Fire av kvinnene som sier at de ble utsatt for overgrep, vitnet i rettssaken. De fortalte at Maxwell brukte sjarm og gaver for å få deres tillit. At hun interesserte seg for utfordringene i tenårings-livene deres, og at hun lovte at Epstein skulle bruke sin rikdom og sine forbindelser til

 

 

å oppfylle drømmene deres.Ghislaine Maxwell risikerer opptil 65 år i fengsel, skriver CNN.De seks tiltalepunktene mot henne gjelder kriminelle handlinger som skal ha blitt begått mellom 1994 og 2004, og som er knyttet til en rekke ikke navngitte kvinner. To av dem sier at de bare var 14 og 15 år da de ble utsatt for seksuelle overgrep.Punkt én: Konspirasjon for å ha planlagt å lokke mindreårige til å reise og delta i ulovlige sexhandlinger.

  • Punkt tre: For å ha planlagt og frakte mindreårige med den hensikt for å delta i ulovlig seksuell aktivitet.
  • Punkt fire: Frakte mindreårige med den hensikt å delta i kriminell seksuell aktivitet.
  • Punkt fem: Planlegge sexhandel med mindreårige.
  • Punkt seks: Sexhandel av mindreårige, noe som har en lovfestet maksimumsstraff på 40 års fengsel.

 

 

Juryen fant Maxwell uskyldig på punkt 2, som handlet om å lokke en mindreårige til å reise for å delta i ulovlige seksuelle handlinger, ifølge CNN.  Ghislaine Maxwell, som er datter av den avdøde britiske mediemogulen Robert Maxwell, ble pågrepet i Bradford i New Hampshire i juli 2020.Milliardæren Jeffrey Epstein ble 10. august 2019 funnet død på cella etter å ha tatt sitt eget liv da han sonet i på Manhattan i New York. 66-åringen var tiltalt for menneskehandel og seksuell utnyttelse av unge jenter helt ned til 14 år. Han nektet skyld.Rettssaken varte i 13 dager.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 6290

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top