Ingen er pågrepet etter at en kvinne ble overfalt av tre menn ved en undergang nær et senter natt til mandag

Foto/ Norge-Og-Verdens-Nytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen er pågrepet etter at en kvinne ble overfalt av tre menn ved en undergang nær Metro Senter i Lørenskog natt til mandag.

 

Politiet har snakket med kvinnen, som er undersøkt ved Akershus universitetssykehus, men politiadvokat Tone Riksen ønsker ikke å si noe om hva hun har forklart. Hun bekrefter at kvinnen ble skadd i overfallet, selv om hun ikke ønsker å gå i detaljer.

 

 

– Kvinnen er påført skader. Det er ikke kommet fram opplysninger som tyder på at vi står overfor et ran her, sier Riksen til NTB.

 

 

Politiet fikk melding om at de tre mennene, som muligens er i 20-årene, ble sett løpende fra stedet. Vi har ingen opplysninger om de tre. De er på frifot, og vi har ikke et signalement på dem, sier politiadvokaten.

 

Hun vil ikke si om hvem som varslet om overfallet, men det var ingen vitner til hendelsen, og politiet er interessert i tips fra folk som kan ha sett eller hørt noe.(NTB)

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 4275

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top