Jennifer Gates melde at hun hadde forlovet seg med kjæresten – den egyptiske sprangrytteren Nayal Nassar

AV/ foto/  Instagram /

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nylig kunne Jennifer Gates melde at hun hadde forlovet seg med kjæresten – den egyptiske sprangrytteren Nayal Nassar. Det var Jennifer selv som kunngjorde den hyggelige nyheten. Til sine 273 000 følgere på Instagram kunne hun fortelle at den egyptiske rytteren Nayel Nassar hadde gått ned på kne. Det responderte hun på med et rungende ja.

 

 

«Nayel Nassar, du er unik. Du har feid meg av banen gjennom denne helga, da du overrasket meg på et av de mest betydningsfulle stedene vår delte lidenskap har sørget for», starter hun innlegget med. . Den egyptiske rytteren har også delt bildene på sin konto.

 

 

Han skriver at han elsker sin forlovede svært mye, og at hver dag er som en drøm med henne. I kommentarfeltet renner det inn med gratulasjoner, blant andre fra foreldrene hennes, Bill Gates (64)  og Melinda (55). De skriver at de er «over seg av begeistring».CNN skriver at paret har gått på Stanford University, der hun studerte biologi og han økonomi, og at de begge har en felles

 

 

interesse for sprangridning. Det er trolig den som har ført dem sammen. Jennifer Gates har tidligere uttalt at det er veldig deilig. Hester er bare én del av livet vårt, men vi elsker sporten. Han er profesjonell, og jeg gjør det som amatør. Det er utrolig at vi kan dele denne lidenskapen, har hun uttalt til den amerikanske kanalen.

 

 

 

 

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 4446

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top