Julius (39) ble forgiftet med narkotika.Ingen er pågrepet av politiet.Har du tips?

 

 

 

 

 

 

AV/ foto/ Kristiansand Dyreparken

 

 

 

 

 

 

 

 

SJIMPANSEN JULIUS (39) BLE FORSØKT FORGIFTET MED NARKOTIKA: I vinterferien ble sjimpansen Julius, som i snart fyller 40 år i år, alvorlig syk i etter at å ha drukket innholdet i en plastflaske som ble kastet inn til ham i burret. I følge Kristinsand Dyrepark,skal noen ha kastet en flaske inn på området hvor Julius er, og sannsynligvis har han drukket av den.Det går bra med ham nå, men det var alvorlig for ham en periode. Han er nå tilbake i flokken. Han påførte seg selv bittskader i armen, sier kommunikasjonsdirektør i Dyreparken, Anniken Bjørn Schjøtt, til VG. Dyreparken hadde lagt merke til at Julius begynte å oppføre seg rart.Det var Dyreparken ikke mulig å få kontakt med ham, og han begynte å bite seg i den ene armen. Det ble deretter tatt både blodprøver og urinprøver av Julius, som senere ble sendt til analyse ved St. Olavs hospital i Trondheim.Prøvene bekreftet at det var narkotika i blodet. Svar fra prøvene viser at Julius var påvirket av narkotika. Den aktuelle flasken skal være levert inn til politiet for å lete etter spor, melder avisen. Eventuelle tips og vitner, ta kontakt med politiet på 02800. Vi er først og fremst utrolig takknemlige og glade for at det ser ut til å gå bra med ham. Såret gror nå, sier Rolf-Arne Ølberg, til VG.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • SISTE NYTT OM JULIUS-SAKEN:  (06.02.19) JULIUS (39) BLE FORGIFTET MED NARKOTIKA – DYREPARKEN VURDERER SIKKERHETSTILTAK: Torsdag 21. februar ble Julius alvorlig syk etter å ha blitt forgiftet med narkotika. En plastflaske ble kastet inn til sjimpansene i Dyreparken, og Julius fikk i seg et narkotisk stoff.Etter å ha drukket fra flasken gikk han inn i en psykoselignende tilstand, og påførte seg selv alvorlige bittskader i armen. Nå vurderr Dyreparken i Kristiansand å innføre nye sikkerhetstiltak for å beskytte sjimpansene.Etter å ha fått behandling er Julius nå utenfor livsfare, men det vil ta tid før såret hans å gro. Saken er anmeldt til politiet, og flasken er sendt inn til kriminalteknikere for videre undersøkelser. Det sier Per Arnstein Aamot, administrerende direktør i Dyreparken, til TV2. En overvåkningsvideo fra stedet viser at Julius får i seg det narkotiske stoffet, men det er ikke mulig å se hvem som kaster flasken inn til sjimpansene. Politiet og Dyreparken har bedt publikum om tips i saken.Etter at saken kjent på tirsdag formiddag, har politiet fått inn flere tips i saken.
Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 3148

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top