- Følg Norge-Og-Verdens-Nytt på facebook-siden – Få flere lesere her og her
PORSGRUNN: Torsdag 4 april, klokka 09.00, var det tid for åpningsdag av Egon restauranten på Down Town kjøpesenter. To av de som kom på åpningsdagen var venninnene Kirsten Amdal fra Sandnes, og venninna Gro Roalkvam Knoph fra Stavanger.De hadde kjørt i hele fem timer for å være med på åpningsdagen.De er begge godt kjent med daglig leder Maren Eiane, da hun
TIPS, bilder, videoer, leserinnlegg, leserbrev og debattinnlegg? Send til [email protected] – eller på facebook
jobbet på Egon i Sandnes. Da hun skulle slutte ble selvsagt lei oss.Vi bestemte oss for at vi ville reise ned for å være med på åpningsdagen, og itillegg å vise Maren vår støtte, forteller Kirsten og Gro til redaksjonen Norge-Og-Verdens-Nytt (NOVN) og lokalavisa Porsgrunns Dagblad. Sammen med venner, hver siste fredag i måneden, i tre år, har Kirsten og Gro
vært faste stamgjester på Egon i Sandnes.For oss er Maren alltid ei blid og imøtekommende dame. Maren har vært min nabo i Sandnes, og bodde bare to etasjer over meg, og hun pleide å ha nyttårsfester der, sier Amdal. Hva synes dere om restauranten?Jo vi er utrolig godt fornøyde med Egon,sier venninnene. Egon har god mat, god drikke, flotte folk og god betjening, sier de.
Jeg selv spiser bare på Egon når jeg først skal ut, og har gjort i lang tid, sier.Gro Roalkvam Knoph. Før jeg startet å gå ut sammen Amdal og våre felles venner,hadde jeg vært stamgjest på Egon restaurant.Hver sjette mandag, i godt ti år, har jeg gått på Egon med gode venner i Stavanger. Det er alltid hyggelig,Gro forteller Roalkvam Knoph. Vi har faktisk bestilt bord til å
spise på Egon i kveld.En venninne som opprinnelig er bosatt i hovedstaden, blir med oss ikveld, sier hun.Når hun er på besøk hos mor i Sandnes går vi alltid på Egon.Hun kommer også.Det vil få en hyggelig kveld, forteller Gro.Det blir en fin kveld med god mat og drikke, sier Amdal.Maren er kjempe flink og en ener til å lage Irish Coffé. Det er ingen andre der ute som lager nettopp dette bedre, enn hun Maren.Når vi har kost oss med god mat og god herlig vin, så må vi alltid avslutte med Marena Irish Coffé, sier Roalkvam Knoph.