Nora-Emilie Nakken:- Hjemreisen endte med syv timers lang togtur

Foto/   privat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AV/  Daniel DeNiazi / Extraavisen

 

 

 

 

 

 

Miss Norway-deltaker og modellen, Nora-Emilie Nakken skulle reise hjem etter et Catwalk-kurs i helgen da hun glemte å dobbelsjekke tiden da flyet skulle gå. Dermed endte hjemreisen med syv timers lang togtur. Grunnen til det var vel så enkel som at turen hjem fra Oslo ble veldig mye lengre enn planlagt, skriver Nakken på sin blogg.

 

 

LES  OGSÅ:  Vi må snakke mer om psykisk helse

 

 

For første gang noen sinne har vi greid å komme for sent til flyplassen, og faktisk ikke rukket å sjekke inn bagasjen.Så ja, vi tok toget i stede. Og Oslo – Trondheim er en rimelig lang tur, skriver hun videre. For tiden er Nakken semifinalist i skjønnhetskonkurransen Miss Norway, og var i Oslo i helgen for å delta på et catwalk-kurs da hun

 

 

bommet tiden med èn time. Sammen med en følgesvenn endte turen i syv timer. – Vi så på klokka, men vi bommet på tiden med èn time. Dermed hadde flyet lettet, og vi hadde ingen andre fly å ta. Dermed ble det en lang reise, men jeg fikk gjort en del skoleoppgaver på togturen. Jeg kjente at jeg var helt ferdig etter turen, sier Nakken til Extraavisen.

 

 

Nakken deltok for første gang i Miss Norway i 2016, deretter representerte hun Norge i Miss Earth i 2020, bare 22 år gammel. Som 14 år gammel signerte hun med sitt første modellbyrå i Trondheim, og har gjort en rekke modelljobber gjennom sin karriere. – Det er viktig erfaring å ha med seg. Nå vet jeg mer om hvordan konkurransen fungerer.

 

 

Lik Extraavisen.no på Facebook!

 

 

Missekonkurransene handler ikke bare om utseende, men også om å bruke stemmen sin og være et godt forbilde, sa hun til avisen Nidaros. I vinteren 2020 kom Nakken på trykk med sitt intervju i boken «Confessions» som er skrevet av den legendariske regissøren Adrian Kwan. Han har blant annet jobbet med skuespilleren Jackie Chan, Eric Suen og flere andre kjente navn. 22-åringen fra Trondheim er bare en av de i verden som har fått en solid plass i boka.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 6291

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top