Sjåføren fikk sola rett i ansiktet, kjørte på kvinne med barnevogn.Kvinnen betegnes som alvorlig skadet, men var ved bevissthet. Barnet i barnevognen framstod uskadd.

AV/ foto/ Norge-Og-Verdens-Nytt / 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MOR OG ABRN PÅKJØRT:  En kvinne med barnevogn ble onsdag ettermiddag påkjørt i Rælingen. Kvinnen er alvorlig skadet. Det melder politiet i Øst på Twitter klokken 15.48. Kvinnen betegnes som alvorlig skadet,

 

 

 

men var ved bevissthet.Barnet i barnevognen framstod uskadd. Begge to ble fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse. Sjåføren av den aktuelle bilen har forklart at han har kommet kjørende nordfra, og fått sola midt i mot.

 

 

 

Han så ikke kvinnen før han kjørte på henne,sier operasjonsleder Atle Vesttorp til TV 2. Barnevognen ble også truffet av bilen, men barnet kom altså likevel fra det uten store skader. Det har blitt besluttet midlertidig beslag av førerkortet til sjåføren. Han blir fulgt opp av helsepersonell på stedet, og er i sjokk, sier Vesttorp.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 1428

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top