Sjokoladesaus

Grunnet manglende konserveringsmiddel i denne produksjonen vil sausen over tid blåse seg opp, og skjøten på tuben kan sprekke, skriver selskapet i en pressemelding.De understreker at det ikke er farlig å spise sausen. Vi velger likevel å tilbakekalle produktet for å unngå unødvendig gris og søl, skriver Diplom-Is.Dette gjelder kun sjokoladesaus med tidligere design, best før dato 06.08.2026 og batchnummer 250811.

 

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 7531

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top