En mann er pågrepet etter at han prøvde å drepe en taxisjåfør med en spiss gjenstand

AV/ foto: Norge-Og-Verdens-Nytt, Sunde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Politiet fikk i natt klokken 01.26 melding om at en mannlig taxisjåfør var blitt stukket med en spiss gjenstand av en kunde, skriver de i en pressemelding.

 

I pressemeldingen skriver politiet at mannen selv ringte politiet, og at han da befant seg utendørs. De var på stedet klokken 01.35, opplyser politiadvokat Fredrik Martin Soma.

 

Fornærmede fremsto som alvorlig skadet da politiet kom til stedet, og ble raskt tatt hånd om av helsepersonell og fraktet til Stavanger universitetssjukehus (SUS), skriver de i pressemeldingen.

 

– Politiet lette med store styrker etter en mistenkt mann i 20-årene, og mannen ble pågrepet utendørs på Sunde ca klokken 05.30. Mannen er siktet for drapsforsøk, sier Soma.

 

Stavanger Aftenblad skriver torsdag morgen at politiet har sperret av et bolighus på Sunde i Stavanger, og avisen skriver at flere krimteknikere er på stedet.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 3148

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top