Evangelist Jan Kåre Christensen politianmelder nabo for hærverk og trusler

AV/    NorgeOgVerdensNytt   Foto:   Privat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekst: Kjell Sverre Andersen

 

 

 

 

 

 

Den elleville parkeringskonflikten mellom evangelist Jan Kåre Christensen og naboene i Stormyrveien fortsetter. Nå har politiet startet etterforskning av saken. Vi  i NorgeOgVerdensNytt (NOVN) har mottatt beviser fra Jan Kåre Christensen på at politiet har startet politietterforskning etter gjentatte trusler og hærverk i parkeringskonflikten i Stormyrveien i Oslo.

 

 

Den elleville konflikten mellom Christensen og naboene har pågått i flere år og toppet seg i juni 2021 da en nabo brukte bilen til å stenge igjen Christensens garasje.

 

 

Konflikten har egentlig pågått siden 2012 skriver Christensen og både politiet, Plan og bygningsetaten og statsforvalteren har fått klager og henvendelser. Imidlertid har det ikke blitt fred i nabolaget, og evangelist Christensen går nå til politianmeldelse av en nabo i Stormyrveien hærverk og trusler og truende adferd.

 

 

En navngitt nabo som bor på andre siden av gata hvor evangelisten har oppført sin “ulovlige” mur skal ha begått hærverk mot en ladekabel til en av Christensens biler som var parkert i Stormyrveien, og mannen skal også ha fremsatt trusler og hatt truende adferd.

 

 

Det er PBEs manglende evne til å rydde opp i “ulovlighetene” i nabolaget som er årsaken til at konflikten i nabolaget fortsetter. I følge Christensen tar naboene seg til rette, setter ut ulovlige sperrbukker i veien, henger opp private parkering forbudt skilt og nå bedriver hærverk, trusler og truende adferd. Christensen skriver i sin anmeldelse at han ønsker at naboen blir straffeforfulgt for hærverk, trusler og truende adferd.

 

 

Etter at Christensen oppførte en mur og trapp mot Stormyrveien har naboene reagert sterkt og sendt klager til bygningsetaten. Bygningsetaten har svart med å opprette en ulovlighetssak mot Christensen, og fått medhold i alle instanser. Imidlertid har de tross trusler om bøter vært ute av stand til å gjennomføre sitt vedtak og naboer drar seg i håret over den offentlige handlingslammelsen.

 

 

TIPS:   Send inn dere tips på: [email protected]  eller facebook.

 

 

I mellomtiden har konflikten fortsatt å utvikle seg i nabolaget -som nå har ført til at en navngitt nabo av Christensen er anmeldt til politiet for trusler, hærverk og truende adferd.

 

 

Evangelistens naboer i Stormyrveien er på ingen måte begeistret for at Christensen parkerer sin bil eller minibuss i Stormyrveien som de oppfatter som “sin gate” -og som reaksjon på dette skal den anmeldte både ha truet Christensen, hatt skremmende adferd og også gjort hærverk på en kabel med å kutte den over.

 

Dette er straffbart hærverk og Christensen mener derfor at det er påkrevd og politianmelde forholdet.  Det er forøvrig den samme naboen som har forstyrret søndagsfreden ved å trimme hekken med motorklipper i kirketid som nå er anmeldt. Christensen la i juni ut en videosnutt hvor naboen

 

 

ble tatt på fersk gjerning i brudd på helligdagsfreden en søndag tidlig i juni. Vår journalist i Norge-Og-Verdens-Nytt (NOVN), Mauricio Evensen har vært i kontakt med Jan Kåre Christensen om saken. Hvordan går det med saken din? Det kan jeg ikke svare, men selvsagt håper, tror og ber jeg at jeg for godkjent mur, trapp og bod, sier Christiansen. Og han legger til:  Det er ille når jeg ikke kan stå i offentlig vei før ledningen blir klippet eller hugget av. Kan se langt etter å kjøpe meg en el bil, hjelper ikke hva LA sier, Når en blir utsatt for herverk.

 

 

Denn saken er hentet fra Sokelys.com m/ tillatelse.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 4446

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top