Gaute Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen avslører at de venter sitt første barn sammen

AV/ foto: Norge-Og-Verdens-Nytt/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I slutten av 2018 kunne den tidligere «Farmen»-programlederen Gaute Grøtta Grav (40) omsider bekrefte ryktene om at han hadde funnet kjærligheten på ny. Det gjorde han i en episode av «Lørdagsrådet» der Grøtta Grav var blant rådgiverne i panelet.

 

 

Han holdt derimot kortene tett til brystet hva gjaldt å bekrefte hvem hans utkårede var. Det var først et år senere at 40-åringen røpet at det var den tidligere «Robinson»-deltakeren Cathrine Montero Moen (29) som hadde kapret hjertet hans.Samme år åpnet paret for første gang opp om forholdet i en utgave av Se og Hør. Der avslørte duoen at de drømte om å få barn sammen.

 

 

Nå er drømmen omsider i ferd med å gå i oppfyllelse for Grøtta Grav og Moen, som i tirsdagens utgave av Se og Hør kan avsløre at de venter sitt første barn sammen.

 

 

– Det er kjempekoselig, og vi gleder oss. At vi skal bli foreldre sammen føles utrolig fint, forteller 40-åringen til ukebladet Se og Hør – som først melder saken.

 

 

Fra før av har programlederen to døtre med ekskona Silje Hvarnes (40), og kan dermed glede seg over at han skal bli trebarnsfar. Han er altså ikke ukjent med farsrollen og har vært gjennom både våkenetter og bleieskift tidligere.

 

 

I intervjuet kommer det også frem at Moen er fem måneder på vei, og hun forteller at hun hittil ikke har opplevd kvalme, oppkast eller store humørsvingninger som følge av graviditeten. Moen legger ikke skjul på at hun nesten ikke kan vente med å bli mamma for første gang.

 

 

Jeg har alltid drømt om barn, og kunne ikke valgt en bedre barnefar enn Gaute. Jeg ser hvor flink han er med døtrene sine. Han passer på, og engasjerer seg i dem fra morgen til kveld, forteller hun.

 

 

40-åringen på sin side er sikker på at Moen blir en fantastisk mamma.Grøtta Grav og Moen møttes for første gang under innspillingen av «Farmen Kjendis» i 2016, der sistnevnte jobbet som koordinator.

 

 

På dette tidspunktet sto «Farmen»-programlederen midt i et samlivsbrudd med sin ekskone, Silje Hvarnes, og 40-åringen har tidligere fortalt til Se og Hør at det derfor tok tid før de to ble mer enn gode venner.

 

 

 

LES  OGSÅ  flere  saker om Farmen-Gaute  her

 

 

 

Nå går imidlertid Grøtta Grav og Moen en spennende tid i møte med et nytt familiemedlem på vei.

Den profilerte programlederen har i en årrekke vært et kjent fjes for Norges befolkning, spesielt gjennom programlederrollen for «Farmen» gjennom hele 16 sesonger. Grøtta Grav ledet også de tre første sesongene av kjendisutgaven.

 

 

I februar kom imidlertid nyheten om at Grøtta Grav gir seg som programleder for realityprogrammet. Det bekreftet han selv overfor Se og Hør.

 

 

Etter 16 sesonger med både «Farmen» og «Farmen kjendis» har jeg bestemt meg, jeg slutter med «Farmen» nå, og gleder meg til å jobbe med andre prosjekter, sa han.

 

 

Videre fortalte 40-åringen at dette var en beslutning han hadde tenkt mye på, og beskrev det som «befriende».

 

– Fremover kan jeg si ja til ting jeg tidligere har måttet takke nei til på grunn av «Farmen»-opptak, og det er en hyggelig bonus, fortsatte han, og la til at han allerede har fått noen interessante tilbud om nye prosjekter, både i TV 2 og andre steder.

 

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 4762

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top