Kollisjon mellom en personbil og en tankbil. En mann i 40-årene ble alvorlig skadd

AV/ Foto/ Theo Aasland Valen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EN BIL OG TANKBIL KOLLIDERTE – EN BLE ALVORLIG SKADET OG ER FLØYET TIL ULEVÅL: #Porsgrunn #Kjørholttunnelen 23:32: Nødetatene rykker ut til trafikkulykke i Kjørholttunnelen. Personbil og tankbil skal ha krasjet front i front. Veien er stengt i begge retninger.(12 t)

 

– Nødetater på stedet.Luftambulanse på vei til stedet. Fremstår som en alvorlig trafikkulykke. UAG, (ulykkes analysegruppa) varslet og på vei. Veien forventes stengt i minst 3 timer. Omkjøring via Heistad (gamle E18)

 

SISTE: Veien er ryddet og gjenåpnet. Fører av personbilen, en mann i begynnelsen av 40-årene er fløyet til Ullevål. Han er alvorlig skadet, men tilstanden er stabil. Fører av tankbilen, en mann i begynnelsen av 60-årene fra Færder kommune er fysisk uskadd.. Det  meldte  politiet i sør øst  på twitter  (8 t)

 

Nå jobber vi med tekniske undersøkelser for å finne ut hva som har skjedd og vil etterforske saken teknisk og taktisk, sier operasjonsleder Ole Kamben til NTB natt til tirsdag.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 4077

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top