Kvinne stjal varer. Kvinne påkjørt av elsparkesyklist.Beruset mann fikk forelegg på 6000

 

Foto/     NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kollektivtrafikken ved Carl Berner åpen igjen:

 

 

Nødetatene dro til Carl Berner i Oslo etter en trafikkulykke mellom en syklist og en trikk.Ulykken har skjedd i Trondheimsveien nedenfor Carl Berner og førerte til at all kollektivtrafikk oppover Trondheimveien mot Carl Berner ble sperret. Det melder politiet på twitter. Klokken 18.11 melder politiet at trafikken går som normalt.– Syklisten er kjørt legevakten for en sjekk med det som fremstår som lettere skader. Politiet er ferdig på stedet og vi oppretter sak, skriver de.

 

 

 

Kvinne påkjørt av elsparkesyklist:

 

 

En kvinne i 50-årene ble påkjørt bakfra av en elskapresyklist i Skippergata i Oslo, melder politiet på Twitter. Kvinnen hadde skader i ankelen og politiet kjørte henne derfor til legevakten. Mistenkte stakk fra stedet før vi kom til stede. Vi oppretter sak på forholdet, skriver de.

 

 

 

Kvinne stjal varer for flere tusen på Gardermoen:

 

En kvinne er anmeldt for tyveri på Oslo lufthavn Gardermoen, melder politiet i Øst mandag ettermiddag.  En av flyplassens tyvefangere tok kontroll på en dame som hadde vært innom en butikk og stjålet varer for flere tusen kroner, skriver politiet på Twitter.

 

 

Person sendt til sykehus etter trafikkulykke:

 

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke mellom en moped og en bil i Kongsvinger. Mopedisten er kjørt sykehus for videre behandling, ukjent skadegrad, men det mistenkes bruddskader, skriver politiet på Twitter. Bilfører har fått sitt førerkort beslaglagt grunnet mistanke om uaktsomhet.

 

 

Beruset mann på Gardemoen fikk forelegg på 6000 kroner:

 

En mann i 40-årene ble nektet ombordstigning på et fly grunnet beruselse. Han knuste da en rute inne på flyplassen. En politipatrulje var like ved og fikk kontroll på vedkommende, skriver politiet på Twitter. Mannen har fått et forelegg på 6000 kr for skadeverk som han har vedtatt.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 6470

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top