Kvinnen i slutten av 70-årene som var savnet fra sitt hjem, er funnet død. Det melder politiet ikveld

Foto/ politet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Lier Politiet, frivillige organisasjoner og helikopter leter etter en kvinne som er savnet fra Lierskogen. Siste kjente observasjon var søndag kl 1700. Beskr: 79 år, 178 cm, hvitt hår og muligens iført en blå dunjakke. Oppdateres.

 

 

 

LES  OGSÅ: Eldre kvinne savnet siden Mandag

 

 

 

  • Vedr savnet kvinne på Lierskogen: Politiet oppfordrer beboere på Lierskogen til å sjekke egen eiendom.

 

 

  • Vedr savnet kvinne på Lierskogen: Søket pågår fremdeles. Hun er trolig iført en rød allværsjakke og ikke en blå jakke som ble beskrevet tidligere.Det  meldte politiet i sør øst tidligere på twitter.

 

 

 

SISTE-NYTT:   #Lier Kvinnen i slutten av 70-årene som i går ble meldt savnet fra sitt hjem på Liersk-ogen, ble i ettermiddag dessverre funnet omkommet. Politiet har ingen grunn til å tro at det foreligger

 

 

noe mistenkelig bak dødsfallet. Kvinnens pårørende har blitt varslet.Politiet ønsker å takke Sivilforsvaret og alle de frivillige som bidro i søket etter kvinnen.Det melder politiet på twitter.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 4275

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top