- Følg Norge-Og-Verdens-Nytt på facebook-siden – Få flere lesere her og her
PORSGRUNN: I ni år har Maren Eiane jobbet hos Egon, og i alt syv år har hun vært daglig leder.Torsdag i forrige uke var hun endelig klar for åpningen av restauranten inn på senteret Down Town. Mange hadde nemlig møtt opp utenfor inngangen, og alle ble slept inn. Så var de ansatte i full sving med å ta imot bestillinger og fremtidige bookinger. Under åpningsdagen
TIPS, bilder, videoer, leserinnlegg, leserbrev og debattinnlegg? Send til [email protected] – eller på facebook
kom selvsagt også senterleder Camilla Mäki. Hun overleverte en flott blomsterbukett til Egons daglig leder Maren Eiane.Det er slik at jeg først startet som daglig leder trainee, og deretter ble det ett år som assisterende daglig leder, forteller Eiane.Jeg vil si jeg er spent, og gleder meg virkelig mye,sier hun.I tiden før det var klart for endelig åpning var det travle dager
for Egon-teamet, får vi i Norge-Og-Verdens-Nytt (NOVN) opplyst.Som mange vet er jeg den som liker når det er mye å gjøre på jobben, sier Egons daglig lederer. Hun legger også til:Både her, og på alle de andre plassene, har det vært en familiefølelse å jobbe på Egon, og itillegg et sted hvor man absolutt føler seg litt hjemme. Lederteamet som består av fem personer
kommer fra ulike steder i landet.Resten av de ansatte er lokalt.Jeg flyttet helt fra Kristiansand til porsgrunn byen for å jobbe på Egon, forteller en blid og fornøyd Espen Nyhaven Andersen, til Norge-Og-Verdens-Nytt. Han jobber nå som assisterende daglig leder til Maren Eiane.Men før det så gikk han ett halvt år som assisterende trainee i Kristiansand. Det er både
gøy og spennende med jobb i ny og fin by.Det virker som om det er en annen kultur her, selv i Norge, og vi er altså nordmenn, legger Espen Nyhaven Andersen til.En dag er hans drøm få å drive sin egen Egon restaurant med flinke folk. Det er han allerede godt på vei. For langt over ett år siden ble jeg ansatt og startet på Egon i Kristiansand. Min videre vei er å få mer og nok
LES OGSÅ: Kirsten og Gro reiste langveis for å være med på åpningsdagen
kunnskap til å stige i gradene senere, sier han. Tidligere har Espen Nyhaven Andersen også gjort akkurat som Maren Eiane.Han har vært i Porsgrunn i en måned for å være med og hjelpe til med å forberede restauranten til åpningen. Eiane har tydelig forklart sin visjon for Egon restauranten.Espen sier følgende til slutt: Nå er det altså min oppgave å hjelpe til med å bygge opp under det. Vi ønsker alle hjertelig velkommen innom den nye restauranten, sier Maren og Espen..