Nå kan dere være med å strikke for en barndom uten vold og overgrep.StineSofiesStiftelse lanserer egen strikkekolleksjon

Foto: /NorgeOgVerdensNytt / StineSofiesStiftelse

 

 

 

 

 

 

Torsdag  den 14 Februar, på selve Valentinesdagen, lanserer  Stine Sofies Stiftelse sin helt nye og egen strikkekolleksjon til både dame, herre og barn. Kolleksjonen er et samarbeid med mellom stiftelsen og  A Knit StoryDette er nemlig dagen som både stifterleder Ada Sofie Austegard,  og resten av hele stiftelses-teamet, har ventet så lenge på. Deler av inntektene som kommer inn vil gå rett til det viktige arbeidet for en barndom uten vold og overgrep. Om bare få dager vil det bli en stor lansering inne i kompetansesenteret i Østerhus i Grimstad, som går av stabelen på Torsdagkvelden klokka 19..00. Alle er velkommen. Det melder Stiftelsen selv på sin egen facebook-side. Også lokalavisa Grimstad Adressetidende (Gat.no) har omtalt saken idag. En av oss fra “NorgeOgVerdensNytt” vil selvsagt også være på plass. En liten sak med noen bilder  ( og evt video-snutt) fra hele lanseringen, vil komme på vår egen facebook-side.

 

 

 

 

 

 

PROGRAM (arrangement) FOR LANSERINGEN: Er du glad i å strikke? Stine Sofies Stiftelse i samarbeid med A Knit Story, lanserer en egen strikkekolleksjon til dame, herre og barn! 15% av alle garnpakker går til arbeidet for en barndom uten vold og overgrep. Du er hjertelig velkommen til lanseringen torsdag 14. februar på Stine Sofie Senteret i Grimstad! Foreløpig program for kvelden: Kl. 19.00 – VELKOMMEN Kl. 19.05 – Presentasjon av Stine Sofies Stiftelse sitt arbeid v/Ada Sofie Austegard Kl. 19.30 – Visning av kolleksjon med blant annet Dag Otto Lauritzen og Solveig Kloppen Kl.20.00 – servering av kake og frukt, salg av strikkepakker, mingling, fritt å gå rundt å se på Stine Sofie Senteret sine fasiliteter. Ca kl 21.00 SLUTT. Kolleksjonen vil komme for salg på   aknitstory.no  etter lanseringen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg