På grunn av Covid19 er det uvisst når Anne`s Stasjon På Vold åpner

 

AV/ Foto:  Norge-Og-Verdens-Nytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et  par dager før julen ringte inn den 24 Desember ifjor, stengte Anne`s stasjon på Vold dørene inn til butikken for godt, og tok seg dermed en velfortjent juleferie. Nå i Januar har eierne, Anne Christine Severinsen og Mona Lisa Grimsrud, bestemt seg for at de ikke kommer til og åpne dørene igjen før korona pandemien har roet seg litt. Det melder eierne selv på sin egen facebook-gruppe:

 

 

Hei alle sammen. Nå har vi kommet inn i året 2021, håper dere har hatt det bra i jul og nyttår. Da det dessverre er mye covid smitte i Grenland nå, er det viktig at alle tar vare på hverandre. Det må også vi gjøre. Så pga covid er det litt uvisst når vi blir og åpne på vold igjen. Nå er jo Grenland stengt ned til 18 Januar. Så vi blir nok ikke å åpne føre det. Nå må vi følge de retningslinjer vi får. Håper det hjelper så vi kan få smitten ned. Ta vare på hverandre,det er viktig nå. Vi kommer tilbake med beskjed her når vi blir og åpne. Hilsen Anne Christine og Mona Lisa.

 

 

Etter at den forrige eieren meldte oppbud, overtok Anne Severinsen og familien hele sjappa på Vold i Skien. De selger alt fra tur – og fiskeutstyr til olabukser i størrelse XL ganger 12 og ekstra store bukser som det ikke er lett å få takm i andre steder.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 4275

One thought on “På grunn av Covid19 er det uvisst når Anne`s Stasjon På Vold åpner

  1. Anne,s er ikke stengt for godt som det står i innlegget. Vi ønsker og være med på dugnaden og få smitten ned. Derfor holder vi stengt inn til videre, blir og åpne igjen når covid er litt mere under kontroll her i Grenland. Mvh
    Mona Lisa Grimsrud og Anne Christine Severinsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top